2017 mart transfer olup bekleyenler

Maşallah nasıl bu kadar çok yumurtan oldu ve bu kadar kaliteli benim 5 tane toplandı 4 tanesi iyiydi 3 u tuttu 2si verildi bana

Bnde ikinci denememde 2 tane mi koydursam ne diosunuz cok kararsizim bu konuda teki dahami tutmasi buyk ihtimal yoksa 2 mi

Bu arada snn sonuc ne zaman cnn

Bnde ikinci denememde 2 tane mi koydursam ne diosunuz cok kararsizim bu konuda teki dahami tutmasi buyk ihtimal yoksa 2 mi

Bu arada snn sonuc ne zaman cnn
Yaa benim yaştan dolayı koydu doktor iki tane insallahta tutmuşlardır bugün test yaptirdin 151 çıkmıştı cumartesi tekrar yaptıracağım bakalım ne çıkacak doktorum ne diyecek merakla bekliyorum

Yaa benim yaştan dolayı koydu doktor iki tane insallahta tutmuşlardır bugün test yaptirdin 151 çıkmıştı cumartesi tekrar yaptıracağım bakalım ne çıkacak doktorum ne diyecek merakla bekliyorum

Tebrikler :*
Tutmustur Allahin izniyle ilk degerin gzl masallah bebislere insallah hayirlisiyla ikiside tutmustur

Bnada ikinci denemede koyulur bn ilkte istemistim riskli die ypmadilr

Canım bence 2 tane koydur rabbim hayirlissini nasip etsin sana

Bnde ole dusunuorm acaba riskli olrmu die endiselerm vrdi ama burda grdumki cogunn tutmus zaten ilk denememde koymadilr ozmn bnde iki koyduracagim yani dedigin gibi zaten hayirlisini nasip edecektir muhakkak Rabbim saol cnm

kizlar uc aydan sonra rahim duvvarim bes mm cikti doktorum transfer hazIrliklarina baslayalim dedi estrofem başladı. Sizler hazirliga basladiginizda rahim duvari kaac mm idi ve kac olunca transfer oldunuz.

Kızlar
10. Gün 10,22 aynı hastane 08.15
12. Gün 40,4 aynı hastane 08.15
14.gün 167,7 farklı hastane saat 12.00
16. Gün bu gün 283 aynı hastane 09.00

4 kat gitti ilk üç test 4.testte arada 3 saat fark var neredeyse 2 kat,iyi bişey mi bu:olamaz::olamaz::KK61::KK61::KK61:

Tutmustur Allahin izniyle ilk degerin gzl masallah bebislere insallah hayirlisiyla ikiside tutmustur

Bnada ikinci denemede koyulur bn ilkte istemistim riskli die ypmadilr
Öyle diyorsunda tatlım benim hala akıntı şeklinde kanamam var acaba olmayacakmi diye düşünüyorum kötü kötü düşünceler sariyo beni rabbim ikinci denemende rabbim vuslata erdirir seni valla keseyi görmeden ilk atisarini duymadan içim rahatlamayacak

Kızlar

4 kat gitti ilk üç test 4.testte arada 3 saat fark var neredeyse 2 kat,iyi bişey mi bu:olamaz::olamaz::KK61::KK61::KK61:
Canım madem saatleri önemsiyorsun keşke aynı saatlerde yaptırsaydın. %70 artması normal olarak söyleniyor stres yapma canım . Doktoruna haber verdinmi sonuclarına ne dedi

kizlar uc aydan sonra rahim duvvarim bes mm cikti doktorum transfer hazIrliklarina baslayalim dedi estrofem başladı. Sizler hazirliga basladiginizda rahim duvari kaac mm idi ve kac olunca transfer oldunuz.
Benim ilk kontrolde 6.5mm idi 3 gün sonra 8 geçti ve transfer için gün vermişti doktorum canım hayırlı olsun. Nar suyu ve havuc suyu kalınlaştırıyor çok kişi tüketti bende nar suyu içtim canım inşallah saglıkla bebişine kavuşursun

Bnde ole dusunuorm acaba riskli olrmu die endiselerm vrdi ama burda grdumki cogunn tutmus zaten ilk denememde koymadilr ozmn bnde iki koyduracagim yani dedigin gibi zaten hayirlisini nasip edecektir muhakkak Rabbim saol cnm
Aramızda 5 gün olan bi arkadaşım var inada doktor 2 tane koydu sanırım onunki de tuttu yarin beraber gidip test yapacağız onun ilk testi olacak benim 3 düşü 15. gün testi yapacağım bakalım kaç çıkacak

Bnada ikinci denemede koyulur bn ilkte istemistim riskli die ypmadilr[/QUOTE
Canım sen nerde yaptirdin tüp bebeği doktorunun değiştirmeyi düşünüyor musun

Canım madem saatleri önemsiyorsun keşke aynı saatlerde yaptırsaydın. %70 artması normal olarak söyleniyor stres yapma canım . Doktoruna haber verdinmi sonuclarına ne dedi
Yok henüz görüşmedim tüp bebek merkezi arıyo gün içinde,evet burda okumuştum aynı saatte verilmesi gerektiğinide ben uyamadım malesef

Kızlar

Canım benim drum %70-80 artışı uygun buluyor inşallah seninkinde güzel bir şey söyler

Yok henüz görüşmedim tüp bebek merkezi arıyo gün içinde,evet burda okumuştum aynı saatte verilmesi gerektiğinide ben uyamadım malesef
Artık kan testi isteyeceklerini sanmıyorum canım ilk ultrason için randevu verir tatlım, artmış düşmemiş sonucta bayagı iyi artmış degerin sıkma canını sakın :KK68:

Benim ilk kontrolde 6.5mm idi 3 gün sonra 8 geçti ve transfer için gün vermişti doktorum canım hayırlı olsun. Nar suyu ve havuc suyu kalınlaştırıyor çok kişi tüketti bende nar suyu içtim canım inşallah saglıkla bebişine kavuşursun
İnşallah hepimiz kavusuruz. Transferiniz adetinizin kacinci gunu oldu peki.

Back
X