- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
hakkında her seyin hayirlisi olsun inşallah canım..
Amin cnm cok saol hayirlisi herkes icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkında her seyin hayirlisi olsun inşallah canım..
Rabbim sanada nasip eder inşallah tez zamanda
Canım çok üzgünüm,ama mutlaka bi zamanı var demekki,Allahım inşallah en kısa sürede gucağını doldurur...
İnşallah güzel sonuç alırsın canım rabbim nasip etsin bu bebekler biZimle olsun inşallahKızlar sizden bişi rica edebilir miyim?yarın muhtemelen doğuma kadar içimiz rahat etmez ama en azından iyi gidiyo demek için 16. Gün kan değerime bakılıcak,benim için dua edebilir misiniz lütfen?şimdiden çok teşekkürederim herkeze...
7 yılda ilk kez bebeğimin olma ihtimali var
Allah hayirlisini versin hakkinda canim. Insallah saglikla tutunur sana bebegin. Benim de yarin transferim var bana da dua ederseniz sevinirimmmKızlar sizden bişi rica edebilir miyim?yarın muhtemelen doğuma kadar içimiz rahat etmez ama en azından iyi gidiyo demek için 16. Gün kan değerime bakılıcak,benim için dua edebilir misiniz lütfen?şimdiden çok teşekkürederim herkeze...
İnşallah sıkı sıkı tutunurlar,gucaklarımız boş kalmaz inşallah,aminAllah hayirlisini versin hakkinda canim. Insallah saglikla tutunur sana bebegin. Benim de yarin transferim var bana da dua ederseniz sevinirimmm
Bende öleyim canım,karnım çok şiş 4 haftada böle olan ne duydum ne gördüm,sanırım tedavide kullandığımız ilaçlardan.Bide estrofem alıyosan o tuzlu yeme demişti benim hemşirem.Kortizol içerdiğinden vücudumuz su tutuyomuş.Kızlar benim gibi olan var mı Benim karnım çok şiş namaz kılmaya eğilirken nefesim daralıyor dr ultrasonla baktı ama sıvı Yok dedi. Kullandığın ilaçlar bağırsakları yavaşlatır ondan olabilir dedi ama
Bende tuzsuz yiyeyim artık . Nasıl geçecek peki bu durumBende öleyim canım,karnım çok şiş 4 haftada böle olan ne duydum ne gördüm,sanırım tedavide kullandığımız ilaçlardan.Bide estrofem alıyosan o tuzlu yeme demişti benim hemşirem.Kortizol içerdiğinden vücudumuz su tutuyomuş.
Gece yatarken çok oluyo canım ama dün eşim bana hamile yastığı almış ,dün geceyi çok rahat uyudum.Tavsiyeederim kesinlikle...Bende tuzsuz yiyeyim artık . Nasıl geçecek peki bu durumgünde üç litreden aşağı su içmiyorum tuzuda keseyim bari . Sende de nefes alırken sorun oluyor mu canım
Teşekkür ederim canım bende bi bakayım ona . Karnım top yutmuş gibi beni gören altı aylık hamile sanırGece yatarken çok oluyo canım ama dün eşim bana hamile yastığı almış ,dün geceyi çok rahat uyudum.Tavsiyeederim kesinlikle...
Ben hepiniz ve hepimiz için 41 meryem suresi okudum bana nasip olmadi inşallah Rabbim size nasip ederKızlar sizden bişi rica edebilir miyim?yarın muhtemelen doğuma kadar içimiz rahat etmez ama en azından iyi gidiyo demek için 16. Gün kan değerime bakılıcak,benim için dua edebilir misiniz lütfen?şimdiden çok teşekkürederim herkeze...
Bende ondan korkuyorum canım ama dediğin gibi rabbim hayırla sağlıkla doğmalarımı nasip etsinBenim karnım da şişti ohss den korkuyorum fazla yumurta oldu hemen transfer oldu benim. Aman kırmızı görmeyelim sağlıkla gelsinler de her şey çekilir
Canım inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde nasip olur,Allah razı olsunBen hepiniz ve hepimiz için 41 meryem suresi okudum bana nasip olmadi inşallah Rabbim size nasip eder
Özel olmazsa eğer sebebini ogrenebilirmiyim benimde normal yoldan olmasi imkansız her iki tupumde alindiProblem olmaması da iyi canım bizim normal yolla olması imkansız mesela. Rabbim normal yoldan versin inşallah
Amin canimm. Yarin haber bekliyorummİnşallah sıkı sıkı tutunurlar,gucaklarımız boş kalmaz inşallah,amin![]()