Şimdi erken diyorum ama moralim bozuldu hiç bir belirti yok esimin motivasyonu düştü ona çok üzüldüm bakalim cuma tekrar yapacam inşallah cikar
Cnm sadece bel ağrısı var onun dışında hiç bir şey yok göğüste hassasiyet bile yok lekelenme falan demek ki bizde farkliCanım ne belirtisi bekliyorsunyok yani benim 6 hafta oldu bir belirtim yok
Evde çift çizgiyi gördük çok şükür.kan testim de 255 pozitif .Allah cümlemize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinKanda baktır bence canım hiç evde test yapıpta canını sıkma. Ayrıca belirti olmaması daha iyi diyolar. Bende de yoktu hep belirti niye yok filan deyip duruyodum.
aminn canım hayırlı olsun Şu belirtilere takılmasak daha sakin olcazda. İşte elimizde değil.Evde çift çizgiyi gördük çok şükür.kan testim de 255 pozitif .Allah cümlemize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Canım ben aret kamarın hastasıyımArkadaslar aranızda aret kamar in hastası varmi
Aşılama mı tüp bebekmiydiArkadaşlar tranfer olalı 19 gün oldu.test sonucumu aldım şükür hamileyim.hala kasıkta batmalar oluyor.normal mi acaba
Tekrar hayırlı olsunTüp bebek
Bir an o günlerim aklıma geldi ben anestezi aldığım halde çok korkuyodum ama gerçekten abartılacak birşey yok. Bi de insan katlanıyor ya Allaha şükür benim olumlu oldu inşallah seninde öyle olur canım dualarım sizinle. Bu duyguyu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Kader arkadaşlarım tekrar merhaba
Tüp bebek tedavisine başlayacağımı söylemiştim
İğnelerim bitti bu sabah yumurtalarım toplandı
Kendi isteğim ile ne genel anestezi aldım ne sedasyon
İnan'ın bana korkan arkadaşlara söylüyorum ben panik atak hastasıyım ve buna rağmen yüzüm gülerek girdim gülerek çıktım
Asla abartılacak kadar ağrınız olmuyor düşünün hiçbir anestezik ilaç almadan girdim
Burada tabi ki doktorumun ve hemşirelerim desteği çıktı k önemliydi
Hatta bir ara hocam siz yumurta topladığınıza eminmisiniz demeye başladım
Sakın korkmayın benim herkes ne kadar korkak ve evhamlı olduğumu biliyor
Asıl süreç şimdi başlıyor dua edin bana sağlıklı embriyolar olsun ve bebeğim rahmime tutunsun
Dualarım herzaman sizlerle ve bizim gibi bu öücaledeyi verenlerle olacak
Bir an o günlerim aklıma geldi ben anestezi aldığım halde çok korkuyodum ama gerçekten abartılacak birşey yok. Bi de insan katlanıyor ya Allaha şükür benim olumlu oldu inşallah seninde öyle olur canım dualarım sizinle. Bu duyguyu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
memnun musunuzCanım ben aret kamarın hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?