2017 mart transfer olup bekleyenler

Çokta normale dönme canım yorma kendini sakın. hassas bu işlem dikkat et kendine,
Canım süreklı yatmak cok ıyı degıl. Hatta hıc!
Kan dolasımı acısından eger bır dusuk rıskı yoksa yatma önerılmıyor hergun 20-30 dakıka yurumeyı önermıyor sart koşuyorlar. Hareketsızlığın buyuk olcude olumsz etkısı oldugu soylenıyor bende buna katılıyorum.
Agır kaldırmıyor uzanmıyor yorulmuyorum ama ne istıyorsam yapıyorum:)

Bende aranıza yeni katıldım.6nisanda tek embriyo transferim oldu ve ilk defa transfer oldu.2defa transfer edilmemişti.ve suan çok hissizim birşey hissetmiyorum.normalmi? 5gun embriyosu acaba şansım kac olur doktorum 60 oranında sana verdi

Öyle diyorsunuz da insan korkuyor bi iş yapınca hemen kasiklarim agriyo hemen yatıyorum bişey olur diye bırak yürümeyi merdiven inmek bile istemiyorum bişey olur diye sizin doktorunuz yürüyüşü şart kostu mu size

Cok haklısınız bende sizinle aynı duygu kaygı endişeleri yasıyorum. Şart koşmadı ama gublyk hayata donmemi soyledi. Zıra her dr bunu soylüyor. Hareket halınde olmaya ozen gosterıyorum ama sımdıden bır sorun yasamamk için cok özenliyim tabıkı. Rabbım hepımıze nasıp etsın bu guzel duyguyu sımdıden ödümüz kopuyor koruma halındeyız.

Normalde bende günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş biseyler yapıyorum sizin tam olarak ne kadarlık oldu

Hareketsiz tabiki olmaz canım birde jel kullanıyoruz illa yürüyüş mecbur hadi hayırlısı bakalım zor bekleyiş

Hic takilmayinn kizlar ben hicnyatmadim drum normal hayatininyasa dedi hatta calistigim icin izin bile almaniza gerek yok dedi normalde abdde bu islem yapildiginda yarim saat bile dinlendirmiyorlarmis . Hemen ustlerini giyip cikiyorlarmis biz turk insanlari biraz takintiliyiz.yapilan arastirmalarda surekli evde olup dinlenme halinde olan kisilere gore normal hayatininyasayan larin daha fazla tutunuyormus. Allah sizlerede guzel haberler almayi nasipmetsin inssaaalaj

Katılıyrum canım . Amin inss

Perşembe gunu transfer yapılmıştı.bugun 3gun bitti.normal hareketlerine döndüm. Ama ben hiç birşey hissetmiyorum.normalmi acaba...cok merak ediyorum.doktorum 48 saat içinde tutunma gerçekleşir demişti.ama test tarihini 21 nisana verdi.bende hiç bir belirti yok

Canım burda çok var hiç belirti olmayıp hamile kalan,belirti arama kendinde strese sokma kendiniTest gününe kadar aksi söylenmediği sürece hamilesin,tadını çıkartBen transfer olduğunda işlem yapılan masadan sedyeye öle bi geçtim ki paldır küldür hani o zaman tutmazdı,bide işlem oldu yrm saat çok sıkışık bekledim yanımdaki bayan sürgü istedi ben kesinlikle istemiyorum tuvalete gidicem dedim kalktım tuvalete gittim.Kendini dinleme sakın tadını çıkart

21 nisan derken??
Bende 6 nisan persembe transfer oldum 5.gun embrıyosu 16 nisan sonuc gunum.

Bilmiyorum ki bende 21 nisan dedi doktor ve banada uzun geldi.16sinda yaptırsam mi bende..garanti olsun diye 21 dedi sanirim
Benimde 5.gun embriyosu anlamadim.ama okadar çok ilac kullaniyorumki ben anlam veremiyorum.corasprin 100luk climare forte bant 2tane kan sulandirici igne.genitalden sabah akşam jel ve 6 farklı vitamin ve transferin 2.ve 8gunu için igne tutabilmesi icin

Bilmiyorum ki bende 21 nisan dedi doktor ve banada uzun geldi.16sinda yaptırsam mi bende..garanti olsun diye 21 dedi sanirim
5.gun embrıyosu mu acaba.
Eger oyleyse 7.gun ıdrarda gozukuyor zaten.

Sağol cnm inşallah. Bende çok kendimi kisitlamadim uçak yolculuğu yaptım bugün inanıyorum yavrum bana tutundu.allahin izniyle.insallah sizde yavrunuzu sağlıkla kucagnıza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…