2017 mart transfer olup bekleyenler

Tebrikler cnm hayırlı olsun belirtilerin varmıydı ve ne zaman basladi:)
Canım en baştan beri gögüslerim ağrıyor. Ayrıca diğer 3 transferde deli gibi her gün bakıyordum damarlanma var mı diye ama yoktu. Bunda ise 5. Günden beri gögüslerimde belirgin damarlar vardı bence en büyük belirti bu çünkü ilaca bağlı bir belirti değil. Onun dışında da akşam erkenden uykum geliyor :) en başlarda karnımda şişkinlik vardı ama 5.-6. Günden sonra kayboldu. Ve kasıklarda hep batmalar var en baştan beri ve hala var :) bir de günde en az 2 lt su içiyorum bundan dolayı bol wc ihtiyacı var :)

Canim benimde 3. Gün ve tek embriyo. ..bendede hiçbir belirti yok sadece 8. Gün çok az kaşık ağrısı oldu ve 3. Gününden beri akinti hiç durmadı ama tabi bunlar gebelik belirtisi değil olamazda. .ben yarin sabah kan testi yapacağım Rabbim gonlumuzdekini versin isallah
Inşallah hayrsyla güzel haberler verirsin cnm dualarm seninle dha erken degilmi test için peki

Isallah canım hayat supriz lerle dolu ben tek 3. Gün embriyo suna bile umutlaniyirum :)
öyle deme kız korkutuyosun beni:)) ne demek 3. gün tek embriyosuna bile:) daha mı kötü bişeyde bu.hem belli olmaz bu işler ayrıca benimkine biri iyi sayılır biri de ortadan az kalite demişti:((

öyle deme kız korkutuyosun beni:)) ne demek 3. gün tek embriyosuna bile:) daha mı kötü bişeyde bu.hem belli olmaz bu işler ayrıca benimkine biri iyi sayılır biri de ortadan az kalite demişti:KK43:(
Ne biliyim arkadaşım insan fazla umutlanmadim istemiyor benim ilk denemem yani diyorumki 2 embriyo ile hamile kalmayan var ben tekle nasıl olacak diyorum

Ne biliyim arkadaşım insan fazla umutlanmadim istemiyor benim ilk denemem yani diyorumki 2 embriyo ile hamile kalmayan var ben tekle nasıl olacak diyorum
off demi ya benimde ilk denemem canım olumsuz konusmak düşünmek istemiyorum olmazsa zaten uzun bi ara veririz. zorlandık hem maddi hem manevi. böyle kendimi salmak istemiyorum ama çok ağlamak istiyorum çok üzülüyorum. aynı zamanda çevremde herkesin doğum yapması hamile olması:((

Canım en baştan beri gögüslerim ağrıyor. Ayrıca diğer 3 transferde deli gibi her gün bakıyordum damarlanma var mı diye ama yoktu. Bunda ise 5. Günden beri gögüslerimde belirgin damarlar vardı bence en büyük belirti bu çünkü ilaca bağlı bir belirti değil. Onun dışında da akşam erkenden uykum geliyor :) en başlarda karnımda şişkinlik vardı ama 5.-6. Günden sonra kayboldu. Ve kasıklarda hep batmalar var en baştan beri ve hala var :) bir de günde en az 2 lt su içiyorum bundan dolayı bol wc ihtiyacı var :)
senin baya belirtin olmuş canım ya bende anlattıklarının hiç bri yok:)

Canim benim ilk hamileligim de adetim 10 gün geçmişti ve bende belirtiler yemi yeni başlamıştı. .yani 5. Yada 6. Haftadan sonra yani demem oki o kişiden kişiye değişir mesela naz in erken başlamış belirtiler ama ben adetten 7 gün sonra idrar testinde silik çıkmıştı düşün ve 6. Haftada göğüslerim sismisti şu an çok erken

Oh maşallah sende baya belirti varmış :) bende yok ya sadce adet olcak gibi agrım oluyor dünden beri bide batma oluyor okadar

Canim benim ilk hamileligim de adetim 10 gün geçmişti ve bende belirtiler yemi yeni başlamıştı. .yani 5. Yada 6. Haftadan sonra yani demem oki o kişiden kişiye değişir mesela naz in erken başlamış belirtiler ama ben adetten 7 gün sonra idrar testinde silik çıkmıştı düşün ve 6. Haftada göğüslerim sismisti şu an çok erken
aynen canım zaten genelde yle diyolar ilk haftalar çok hissedilmez psikolojik hepsi diyolar. bakalım kısmet sen yarın hayırlı haberlerini ver inşallah bize. Bizde 5 nisanda verelim B bebegim-gel le birlikte:)) hatta bi kaç kişi daha vardı sanırım

Ama illa herkeste aynı belirti olacak diye bişey yok ki canım. Ayrıca belirti saydığımız çoğu şeyi aldığımız ilaçlar yapıyor ki bu kişiden kişiye değişir. Hiç belirtisi olmadan hamiş olan bir çok arkadaşın yazısını okudum burada. Sadece dediğim gibi gögüsün damarlanması olabilecek tek belirti sanırım. Ona çok inanıyordum ve dört gözle bekliyordum ki gerçekten de oldu.. sakın umutsuzluğa kapılma. Bu tedavilerde öğrendiğim en önemli şey moralli olmamız gerektiği (gerçi ben son 2 gün saçmalamıştım psikolojikolarak) ve bolll su iççç.

Ama illa herkeste aynı belirti olacak diye bişey yok ki canım. Ayrıca belirti saydığımız çoğu şeyi aldığımız ilaçlar yapıyor ki bu kişiden kişiye değişir. Hiç belirtisi olmadan hamiş olan bir çok arkadaşın yazısını okudum burada. Sadece dediğim gibi gögüsün damarlanması olabilecek tek belirti sanırım. Ona çok inanıyordum ve dört gözle bekliyordum ki gerçekten de oldu.. sakın umutsuzluğa kapılma. Bu tedavilerde öğrendiğim en önemli şey moralli olmamız gerektiği (gerçi ben son 2 gün saçmalamıştım psikolojikolarak) ve bolll su iççç.
ayy içiyim diyorum onda da WC ye gitmekten fenalık geldi:)) Moralimi tam anlamıyla bende iyi tutamıyorum arada saçmalıyorum yine bunalıma giriyorum çıkıyorum filan:)

Oh maşallah sende baya belirti varmış :) bende yok ya sadce adet olcak gibi agrım oluyor dünden beri bide batma oluyor okadar
Canım belirti gördüğümüz çoğu şey ilaçlardan ama. Şişkinlikler, gögüs ağrısı hep ilaçların etkisi. Bazı bünyelerde böyle yan etkiler yapıo biz de belirti gibi görüyoruz :) sadece bende yan etkiler bunlar.

ayy içiyim diyorum onda da WC ye gitmekten fenalık geldi:)) Moralimi tam anlamıyla bende iyi tutamıyorum arada saçmalıyorum yine bunalıma giriyorum çıkıyorum filan:)
Yaşadıklarımızı düşününce psikolojimizin gel gitli olması çok normal. Hele o ağır ilaçları da kullanıyorz zaten.
Valla tuvalete gitmek gerçekten zor geliyor bana hele işyerinde çok dikkat çekiyor ama yapacak bişey yok. :KK49: Hamilelikte günde en az 2 lt su içmek çok önemliymiş.. ve bol meyve tüketmeye çalısıyorum. Mandalina, Ananas, kivi, muz ve bi de bol ceviz vs.:dondurma:

Canımm sağlıklı olsun tek olsun. Bak benim orta kalite tek embriyo. Daha önce kimi tedavide 2 kiminde 3 transfer edildi hiçbiri tutmamıstı benimm ve hepsi üst kaliteydi. Bu 4. Denemem. Umudunu yitirme ltff

aynen canım zaten genelde yle diyolar ilk haftalar çok hissedilmez psikolojik hepsi diyolar. bakalım kısmet sen yarın hayırlı haberlerini ver inşallah bize. Bizde 5 nisanda verelim B bebegim-gel le birlikte:)) hatta bi kaç kişi daha vardı sanırım
:) aynen sırayla güzel haberler verelim inşallah diğer topik te vardı sanırım :) sen bana morel veriyon cnm benm :-)

Back
X