2017 mart transfer olup bekleyenler

İnşallah canım cumartesi test günüm ölcem heyecandan.Rabbim bu hayırlı kandil gününde kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah...
Bide yakınlaştıkça insan daha çok heyecanlanıyo sabırsızlanıyo demi? Allahımmmmm şu mübarek günde dualarımızı kabul et.

İnşallah canım cumartesi test günüm ölcem heyecandan.Rabbim bu hayırlı kandil gününde kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah...
İnşallah aminnn rabbim bu mübarek günlerde ol desin hepimiz için inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benm test günüm de yarındı ama ben bugün dayanamadım yaptırdım 99.99 çıktı sonucum, cumartesi tekrar bakılacakmış. Pozitif çıkmasına bile sevinemiyorum, şimdi de katlanacak mı korkusu sardı :KK57:

Benm test günüm de yarındı ama ben bugün dayanamadım yaptırdım 99.99 çıktı sonucum, cumartesi tekrar bakılacakmış. Pozitif çıkmasına bile sevinemiyorum, şimdi de katlanacak mı korkusu sardı :KK57:
Canım olumsuzu düşünme bak ne güzel bi günde ne güzel bi haber almışsın,tadını çıkart

Benm kan geliyor peceteye ya morelim bozuk cok:-(
Canım Dra ulaşamıyorsan yaptırdığın hastaneye acilden giriş yaparsan asistanı bakar . Kendini çok yorma uzan dinlen. Proluton veya progesteron verdi mi sana eve

Canım Dra ulaşamıyorsan yaptırdığın hastaneye acilden giriş yaparsan asistanı bakar . Kendini çok yorma uzan dinlen. Proluton veya progesteron verdi mi sana eve
Tüp bebek merkezi 5 te kapanıyor ama kanama devam ederse gidicem acile cnm progesteron iğne vermişti 5 günlük bitti

Tüp bebek merkezi 5 te kapanıyor ama kanama devam ederse gidicem acile cnm progesteron iğne vermişti 5 günlük bitti
Olsun canım üniversite hastanesinde mutlaka asistanlar olur en azından proluton yaptırır önlem alır şimdiden geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Arkadaşlar bişey sorcam.ben direk tüp bebek yaptrdm.devletten katkı falan almadım.özelde yaptrdm.5.5milyar merkeze verdim. 1.200tl falan da ayrıca ilaçlar tuttu. 6tane de yumurtam donduruldu ona da 1700tl verdm.bna yaklaşık 7500tl ye mal oldu.şimdi dondurulmuş tedavisine başladığımızda yaklaşık ne kadar bir harcamamız olacak acaba?

Back
X