Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız ? sulu akıntı dediğiniz su gibi geliyo demi? bende de sanki oluyo ya yani ıslak oluyo hep. ağrı az az iki gündür var. Keşke tutunduğunu gösteren bi belirti kesin olsada hah bu sefer oldu galiba desek(
Bende kafayı yicem akşama kadar kendimi dinliyorum vucudunda ki her şeyi dikkatle inceliyorum keşke kesin bi belirti olsakızlar nasılsınız ? sulu akıntı dediğiniz su gibi geliyo demi? bende de sanki oluyo ya yani ıslak oluyo hep. ağrı az az iki gündür var. Keşke tutunduğunu gösteren bi belirti kesin olsada hah bu sefer oldu galiba desek(
Ah canım aynen bu gün 10. Günümdü 10,22 çıktı pazartesi yeniden istedi doktor ve hiç umutlu konuşmadı,Ne diyim allah hayırlısını versin...Benim ilk testim 99.99 çıktı 9.günde, bugün tekrar yaptırdım 177.9 çıktı 11.günüm bugün de. Pazartesi tekrar test dediler. tam 2 katına da çıkmadı, her aşama ayrı bi sıkıntıymış tuttu demekle sevinilemiyormuş bu süreçte onu anladım ben. Hep bir korku var
Amin Allah hepimiz için hayırlısını versin. Keşke düşünmemeyi başarabilsek de öyle geçirebilsek şu dönemiAh canım aynen bu gün 10. Günümdü 10,22 çıktı pazartesi yeniden istedi doktor ve hiç umutlu konuşmadı,Ne diyim allah hayırlısını versin...
aynı şeyleri yasıyoruz canım. inşallah olumlu yöndedir inşallahBende de aynı şekilde su gibi akıntı oluyor. Adet ağrısı gibi de bi ağrı var özellikle sabahları
Kızlar ilaç dozum eksik kaldi 225 ml ganol f istanbul avrupa yakasi elinde tedavisi bitip dozu kalan varmi
Yok canım yok ne yazık ki kesin belirti yok bunu bilerek vücudunuzu dinlemeyinBende kafayı yicem akşama kadar kendimi dinliyorum vucudunda ki her şeyi dikkatle inceliyorum keşke kesin bi belirti olsa
Aminn canımm inşallah burda baya varız 5' le 6 nisanı bekleyenler:) İsmlerinizi bilmesem de sizleri de söylüyorum duamda
Tamam inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMM olursa sana hemen yazıcam bana çok ümit verdin sen
bugün öğlen hcg bakılacak çok korkuyorum gece hiç uyuyamadım dua ettim hep. bu sefer de tutmadı die çok korkuyorum.dua edin kızlar hayırlı haberle döneyim inşallah
Günaydın canımm ayy bak heyecanlandık bizde hayırlı haberlerle dön inşallahbugün öğlen hcg bakılacak çok korkuyorum gece hiç uyuyamadım dua ettim hep. bu sefer de tutmadı die çok korkuyorum.dua edin kızlar hayırlı haberle döneyim inşallah
hayirli haberlerini aliriz insallah canimbugün öğlen hcg bakılacak çok korkuyorum gece hiç uyuyamadım dua ettim hep. bu sefer de tutmadı die çok korkuyorum.dua edin kızlar hayırlı haberle döneyim inşallah
Hayrsyla güzel haberlerle gelirsin insallahbugün öğlen hcg bakılacak çok korkuyorum gece hiç uyuyamadım dua ettim hep. bu sefer de tutmadı die çok korkuyorum.dua edin kızlar hayırlı haberle döneyim inşallah
Canım naptın sonuc ne zaman belli olacakbugün öğlen hcg bakılacak çok korkuyorum gece hiç uyuyamadım dua ettim hep. bu sefer de tutmadı die çok korkuyorum.dua edin kızlar hayırlı haberle döneyim inşallah
kızlarrr sabah 10da kan verdim cesaret edip de sonuca bakamadım çok korkuyordum ama gücümü topladım ve baktım 55 çıkmış sonucum ama sevinemıyorum öncekinde de pozitifi görmüştüm fakat kese gelişmemiş 8.haftada küretaj olmuştum. şimdi de aynısı olursa endişesi var dua edin inşallah 2 gün sonra tekrar hcg bakılacak
Hayırlı olsun kat kat artsın inşallah değerinkızlarrr sabah 10da kan verdim cesaret edip de sonuca bakamadım çok korkuyordum ama gücümü topladım ve baktım 55 çıkmış sonucum ama sevinemıyorum öncekinde de pozitifi görmüştüm fakat kese gelişmemiş 8.haftada küretaj olmuştum. şimdi de aynısı olursa endişesi var dua edin inşallah 2 gün sonra tekrar hcg bakılacak