2017 mart transfer olup bekleyenler

kızlar nasılsınız ? sulu akıntı dediğiniz su gibi geliyo demi? bende de sanki oluyo ya yani ıslak oluyo hep. ağrı az az iki gündür var. Keşke tutunduğunu gösteren bi belirti kesin olsada hah bu sefer oldu galiba desek:KK43:(

Bende de aynı şekilde su gibi akıntı oluyor. Adet ağrısı gibi de bi ağrı var özellikle sabahları

kızlar nasılsınız ? sulu akıntı dediğiniz su gibi geliyo demi? bende de sanki oluyo ya yani ıslak oluyo hep. ağrı az az iki gündür var. Keşke tutunduğunu gösteren bi belirti kesin olsada hah bu sefer oldu galiba desek:KK43:(
Bende kafayı yicem akşama kadar kendimi dinliyorum vucudunda ki her şeyi dikkatle inceliyorum keşke kesin bi belirti olsa

Benim ilk testim 99.99 çıktı 9.günde, bugün tekrar yaptırdım 177.9 çıktı 11.günüm bugün de. Pazartesi tekrar test dediler. tam 2 katına da çıkmadı, her aşama ayrı bi sıkıntıymış tuttu demekle sevinilemiyormuş bu süreçte onu anladım ben. Hep bir korku var
Ah canım aynen bu gün 10. Günümdü 10,22 çıktı pazartesi yeniden istedi doktor ve hiç umutlu konuşmadı,Ne diyim allah hayırlısını versin...

Ah canım aynen bu gün 10. Günümdü 10,22 çıktı pazartesi yeniden istedi doktor ve hiç umutlu konuşmadı,Ne diyim allah hayırlısını versin...
Amin Allah hepimiz için hayırlısını versin. Keşke düşünmemeyi başarabilsek de öyle geçirebilsek şu dönemi

Kızlar ilaç dozum eksik kaldi 225 ml ganol f istanbul avrupa yakasi elinde tedavisi bitip dozu kalan varmi

Bende vr cnm
Nerde oturuosun hep dolapta kaldi kendim kullanirim belki diye saklamistim

Bende kafayı yicem akşama kadar kendimi dinliyorum vucudunda ki her şeyi dikkatle inceliyorum keşke kesin bi belirti olsa
Yok canım yok ne yazık ki kesin belirti yok bunu bilerek vücudunuzu dinlemeyin :işsiz: iki tüp bebek denemesi oldu ikisindede hafif bel ve kasık ağrısı karında şişlik v.s bu da olacak elbette o kadar ilaç kullanıyoruz, işlem yapılıyor siz sadece kafamızı rahat tutun canlar dua edin :KK200: rabbim hepimizin kucağına miniklerimizi bağışlasın :anne:

Aminn canımm inşallah burda baya varız 5' le 6 nisanı bekleyenler:) İsmlerinizi bilmesem de sizleri de söylüyorum duamda

Allah razi olsun cnm bende herkese dua ediyorum cunku zorlugunu biliyorum Rabbim kimseyi evladiyla sinanasin herkese evlat nasip etsin. Herkese anneligi tattirsin insallah. :*

bugün öğlen hcg bakılacak çok korkuyorum gece hiç uyuyamadım dua ettim hep. bu sefer de tutmadı die çok korkuyorum.dua edin kızlar hayırlı haberle döneyim inşallah

Gunaydin bence sabah baktir sabah daha ii oluyomus dr ole dedi hem okdr bekleyip kasilmazsin

kızlarrr sabah 10da kan verdim cesaret edip de sonuca bakamadım çok korkuyordum ama gücümü topladım ve baktım 55 çıkmış sonucum ama sevinemıyorum öncekinde de pozitifi görmüştüm fakat kese gelişmemiş 8.haftada küretaj olmuştum. şimdi de aynısı olursa endişesi var dua edin inşallah 2 gün sonra tekrar hcg bakılacak

kızlarrr sabah 10da kan verdim cesaret edip de sonuca bakamadım çok korkuyordum ama gücümü topladım ve baktım 55 çıkmış sonucum ama sevinemıyorum öncekinde de pozitifi görmüştüm fakat kese gelişmemiş 8.haftada küretaj olmuştum. şimdi de aynısı olursa endişesi var dua edin inşallah 2 gün sonra tekrar hcg bakılacak

Harika bir haber bu Allah insallah saglikli kucagina almayi nasip etsin uzun ömürlü olsun. Hic korkma cnm mutlu hisset mtlu ol hep ayni seyleri yasayacak degiliz guzel dusun modunu dusurme insallah Allahin izniyle hersey cok güzel olacak sonuc negatif olanlari dusun cok sanslisin ve guclu olma vaktin... tebrikler :*

Hayırlı olsun kat kat artsın inşallah değerin

kızlar bana iki tane ikinci gün embriyosu transfer edildi yarın transfer gününü sayarsam 11 saymazsam 10 gün oluyor. İki tane erken gebelik testim var onlar bana ben onlara bakıyorum sizce yapayım mı ne dersiniz

Back
X