- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Kaç çıktı canım daha erken cumartesi tekrarlarsın
İmkansiz 0,1 cikti normlde bile 0,5 cikiodu hepten dusmus cikacagina :) hayirlisi hersy Allahtan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç çıktı canım daha erken cumartesi tekrarlarsın
Rabbim yüzünü güldürsün canım sana da dua edicem. Rabbim tüm bekleyenleri sevindirsinİmkansiz 0,1 cikti normlde bile 0,5 cikiodu hepten dusmus cikacagina :) hayirlisi hersy Allahtan
Rabbim yüzünü güldürsün canım sana da dua edicem. Rabbim tüm bekleyenleri sevindirsin
Canim hayirlisi degilmis diye dusun uzulmemeye calis. Insallah bi dahaki sefere saglikla gelir kuzun. Sizde problem neydi canimİmkansiz 0,1 cikti normlde bile 0,5 cikiodu hepten dusmus cikacagina :) hayirlisi hersy Allahtan
Canim hayirlisi degilmis diye dusun uzulmemeye calis. Insallah bi dahaki sefere saglikla gelir kuzun. Sizde problem neydi canim
Aynen canim yaa cok sukur. Bak ben kendiligimden 4 kez kaldim hepsi dustu. Simdi tup bebege yoneldik. Insallah senin olur da simsiki tutunur sana. Bulup kaybetmek daha zor inan.Problem yk olmuo iste nedendir bilinmez
Yok uzulmedim hatta bujdr uzulmeyecgmi tahmn etmezdm bidhakibe artk nasip snucta olmayack asla diyeblrdi dr bunada sukur imkanmz vr
Aynen canim yaa cok sukur. Bak ben kendiligimden 4 kez kaldim hepsi dustu. Simdi tup bebege yoneldik. Insallah senin olur da simsiki tutunur sana. Bulup kaybetmek daha zor inan.
Problem olmaması da iyi canım bizim normal yolla olması imkansız mesela. Rabbim normal yoldan versin inşallahProblem yk olmuo iste nedendir bilinmez
Yok uzulmedim hatta bujdr uzulmeyecgmi tahmn etmezdm bidhakibe artk nasip snucta olmayack asla diyeblrdi dr bunada sukur imkanmz vr
Problem olmaması da iyi canım bizim normal yolla olması imkansız mesela. Rabbim normal yoldan versin inşallah
Evet fazla ara verme canım ben de aralıkta yaptırmıştım. Uzun protokol Dü budefa.İste normal olup olmayan var birde sorunlari olupbolanlar bu isler basip Rabbim diledigine verir vardir bir bildigi artik 2 ay sonrayi beklicm
Evet fazla ara verme canım ben de aralıkta yaptırmıştım. Uzun protokol Dü budefa.
Senin kaçıncı denemen
Öyle deme canım benim 4. Denemey Di. Olacak inşallah..Bnm ilkti bnde uzun protokol yaptirmistim smdi 2 ay sonra ddedlr hayirlisi bakalm insallah sonrki tutr aliskinm zten negatif cvbina
Öyle deme canım benim 4. Denemey Di. Olacak inşallah..
Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsinHamd olsun kızlar değerim 160 çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım inşallah bir daha Ki denemende pozitif olurO daha kotu insallah okdr ugrasmam birz umidin azaldi sanki ama uzulmedm cnku hersy Allahtn vardir bir bildigi bakalm nasip olur insallah
Canım çok üzgünüm,ama mutlaka bi zamanı var demekki,Allahım inşallah en kısa sürede gucağını doldurur...Bnm ilkti bnde uzun protokol yaptirmistim smdi 2 ay sonra ddedlr hayirlisi bakalm insallah sonrki tutr aliskinm zten negatif cvbina
hakkında her seyin hayirlisi olsun inşallah canım..Amin arkadaslar cok saolun hayirlisi bidahakine artk
Rabbim sanada nasip eder inşallah tez zamandaAmin arkadaslar cok saolun hayirlisi bidahakine artk