- 19 Ağustos 2016
- 558
- 214
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.521
inanamıyorum ya ne kadar aptallar. dün baktıgımda emzirme minderi 20ydi mesela bugün 14 e düşmüş. ama ıkı uc hafta onceki fiyatları bilmiyorum tabii canım. bunlara da güvenemiceksek napıcaz yani.en guvneılır magazaEmzirme minderi mycey aldım 2 hafta önce 45 tl ye.şimdi indirimden bakıyorum fiyatın üstüne vurmuşlar zammı olmuş 60 tl falan indirimde 42 yapmışlar.üçkağıda gel.bikaç üründe de aynını yapmışlar
benım besigim eksikKızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor ben bitek beşik aldım daha hazırlıklar daha başlamadı bende bel ağrısı var bende ayakta durmayı hiç sevmiyor ne yapcam bilmiyorum
Canım çoğunun yara oluyor valla daha gecen gün kuzenim dedi, bir süre krem vs kullandım bir süre para verdim ama hiçbir işe yaramadı. Kalkan süper geldi dedi. Daha öncede arkadaşım önerdi bana. Yine araştır istersen ama hayat kurtarıcı gibi bi şey :)evet cnm o da ındırıme girmiş. gogus ucum kesn yara olur mu sizceyani ped süt akmasın diye kıyafet ıslanmasın diye filan lazımmış ama kalkanı herkes alıyor mu?
Canım mobilya aldıysan beşiğe gerek yok bence. Şu çok tatlı ama pahalı ve kullanışsızz olan sepet beşiklerden falan alma sakın. Bebek dönmeye falan başladığında kullanılmıyormuş, boşa para verirsin. Ben şahsen gün içerisinde oturma odasında falan uyuduğunda yatırmak için ev tipi ana kucaklarından alıcam fiyatları da uygun. Onlar çok kullanışlı oluyor diyorlar. Yatak odasına da oyun parkı alıp ona yatırmayı düşünüyorum. Odasına geçtiğinde oyun parkını taşırım dedim. Hem evim küçük, alanı iyi kullanmam gerekiyor.benım besigim eksikkaryola aldık sifonyeri ile beraber. ama mınık besık almadım smdı napıcam bilmiyorum karyolayı yatak odasına alıp onda mı yatırsam. beşik de alırsam ıkıncı el almayı dusunuyorum 150-200 tlye uygun bişi bakıyorum cunku sıfırlar cok pahalı.
Canım ben park beşik aldım netten bak 200 e bulabilirsin yada 89 liraya böyle küçük beşikler varya anne yani ve onda 3 yaşına kadar yatiyormus yatak odasına onuda dusunrbilirsinbenım besigim eksikkaryola aldık sifonyeri ile beraber. ama mınık besık almadım smdı napıcam bilmiyorum karyolayı yatak odasına alıp onda mı yatırsam. beşik de alırsam ıkıncı el almayı dusunuyorum 150-200 tlye uygun bişi bakıyorum cunku sıfırlar cok pahalı.
Anne yanı beşikte bence 3 yaşına kadar yatmaz. Çünkü artık rahatça kalkıp, yürüyebildiği için falan yatağın içine gelir, kendi yatağıyla yetinmez benceCanım ben park beşik aldım netten bak 200 e bulabilirsin yada 89 liraya böyle küçük beşikler varya anne yani ve onda 3 yaşına kadar yatiyormus yatak odasına onuda dusunrbilirsin
soraİyiyiz canım bizde benimki de normalde çok hareketli sol tarafımda genelde 2 gündür durgun ama :) Bende soğuktan dolayı kat kat giyiniyorum işe gelirken falan kıyafetler daraltıyor biraz havalar bi ısınsaydı şöyle rahat salaş tişört altına tayt çok rahatlıcam :) Bir de tetanoz aşısı oldum 2 gündür kolumun üzerine yatamıyorum hafif ağrı var. Haricinde başka bir şeyimiz yokçok şükür :) Kaç kilo aldın toplam? Benden önde gittiğin için soruyorum bunları alınmıyorsun inşallah
Canım biz bu hamilelik döneminde hormanların azabına uğruyoruz ya ondan şey yaptımYok canım neden alınayım sorabilirsin elbette.toplamda 15 kilo aldım 2şer 3 er alıyorum iştah açılmam da Yok ama mütemadiyen alıyorum
sora
geçmiş olsun yaabenım basür yıne tekrarladı kızlarcok acıyor gecmeyecek sanırım (
89 liralık beşikler nerde acaba? ben hiç görmedim.Canım ben park beşik aldım netten bak 200 e bulabilirsin yada 89 liraya böyle küçük beşikler varya anne yani ve onda 3 yaşına kadar yatiyormus yatak odasına onuda dusunrbilirsin
inanamıyorum ya ne kadar aptallar. dün baktıgımda emzirme minderi 20ydi mesela bugün 14 e düşmüş. ama ıkı uc hafta onceki fiyatları bilmiyorum tabii canım. bunlara da güvenemiceksek napıcaz yani.en guvneılır magaza
Allah yardımcınız olsun yaKizlar eşimm apandisit ameliyati olacak, gece agriyla acile geldik yatis yapildi. Hamişler olarak rabbim dualarimizi kabul eder, siz de bizimm icin dua edin insalllah...
Benim tahmini dogum tarihi 22 Mayis. Nasibimiz nasilsa onu yasayacagiz. Kimsenin deneyimi birbirine benzemiyor sonucta. Ilk dogumda normal istiyordum son anda sezeryan oldu. Kendimi kandirilmis gibi hissetmistim. Normalden korkmuyordum o zaman. Simdi dogum sekli nasil olur diye pek dusunmuyorum. O zaman gelsin bakalim. Seni ozellikle korkutan ne?Merhaba arkadaşlar. Bende 2017 Mayıs 27 doğum yapacağım gün inşallah. Doğum korkusu yaşayan var mı?
Ilk oglumda 9 aylikken yaptirmistik lokal anastezi ile. Ocak annelerinde yaptiranlar vardi. Birinde kanama olmus. Digerleri memnun. Bir taraftan ilac almadan yapilmasi guzel. Diger taraftan cok kucuk olmasi operasyonu zorlastirir mi diye dusunuyorum. Bende kararsizim. Sordugun iyi olmus. Bakalim ne diyecek bizim kizlarArkadaslar erkek bebek bekleyenler yenidogan sünneti konusunda bir arastirma yaptijiz mi? Fikriniz nedir merak ettim
Canım bu her yerde böyle bindirip indirim yapıyorlarinanamıyorum ya ne kadar aptallar. dün baktıgımda emzirme minderi 20ydi mesela bugün 14 e düşmüş. ama ıkı uc hafta onceki fiyatları bilmiyorum tabii canım. bunlara da güvenemiceksek napıcaz yani.en guvneılır magaza
Aynen canım hep ilki kız olsun istemiştim ama Rabbim erkek evlat verdi şükürler olsun çok alıştım ben yavruma Rabbim canlarını sağ etsin kuzularin
Aleyküm selam cnm. Rabbim şifa versin ağrıların hemencik geçsin inş. En kısa zamanda da hayırlısıyla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin sağlıklaSelamün Aleyküm canlar hastaneden çıktım nihayet evimdeyim gelenler gidenler müsait olup yazamadm. Enfeksiyon olmuş sezaryen tekrar delik açıp pisliği akıttılar canım öyle yandı ki hastaneyi inlettim çünkü uyuşturma yapılmadı hala da devam ediyo pansumanım. Buda gelecekmiş başıma demek ki. Kucağımda olsaydı evladım bu kadar zoruma gitmezdi. Çok zor süreçler geçirdim hem ciğer acısı yaşıyorum hem beden. Doğum yapacağınız hastaneyi çok iyi araştırın lütfen enfeksiyon kapıyosun ve ben öyle oldum. Hijyene pek önem verilmiyor sterilize oluyomu bilmiyosun. O yüzden dikkat edin hiç bi doktor demez zaten evet hastanemiz temiz değil dikkat edilmiyor diye. İnşallah böyle bi sıkıntı yaşamazsınz. Enfeksiyon ölümle bile sonuçlanıyor. Rabbim yardımcımız olsun o korusun bizleri. Sizlerde evlatlarınıza sağlıkla kavuşun kucağınıza alın o kokudan mahrum kalmayn inş... Darısı da bana sonradan hayırlı ömürlü bi evlat rahat huzurlu bi hamilelik geçireyim inşaallah. Sizlerde kolay bi doğum geçirin canlarım
Evet bu gerekli. Göğüs ucu yaraysa veya göğüs ucu dışarıda olmayanlarda çok işe yarıyor. İlk zamanlarda yara olabiliyor. Bebek de damaklarıyla sıkınca baya acı veriyor, bu baya koruyucu.Göğüs ucu için bu gerekli mi kızlar ? Yara olmasını vs engelliyormuş hava aldığı için ? Bir kuru bir ıslak yara olabiliyormuş göğüsler ?
Evet ama ben öyle erkekler gibi fanatik degilim tabi olmasada olurdu yani :)
Yaradan dolayı ilk 35 gün bebeğimi emziremedim, bu sefer silikon uç, kalkan ne bulursam almayı düşünüyorum. Silikon uc da ucu olmayanlar için baya iyi diyorlar.Göğüs ucu için bu gerekli mi kızlar ? Yara olmasını vs engelliyormuş hava aldığı için ? Bir kuru bir ıslak yara olabiliyormuş göğüsler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?