2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
inanamıyorum ya ne kadar aptallar. dün baktıgımda emzirme minderi 20ydi mesela bugün 14 e düşmüş. ama ıkı uc hafta onceki fiyatları bilmiyorum tabii canım. bunlara da güvenemiceksek napıcaz yani.en guvneılır magaza

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor ben bitek beşik aldım daha hazırlıklar daha başlamadı bende bel ağrısı var bende ayakta durmayı hiç sevmiyor ne yapcam bilmiyorum
benım besigim eksik karyola aldık sifonyeri ile beraber. ama mınık besık almadım smdı napıcam bilmiyorum karyolayı yatak odasına alıp onda mı yatırsam. beşik de alırsam ıkıncı el almayı dusunuyorum 150-200 tlye uygun bişi bakıyorum cunku sıfırlar cok pahalı.

evet cnm o da ındırıme girmiş. gogus ucum kesn yara olur mu sizce yani ped süt akmasın diye kıyafet ıslanmasın diye filan lazımmış ama kalkanı herkes alıyor mu?
Canım çoğunun yara oluyor valla daha gecen gün kuzenim dedi, bir süre krem vs kullandım bir süre para verdim ama hiçbir işe yaramadı. Kalkan süper geldi dedi. Daha öncede arkadaşım önerdi bana. Yine araştır istersen ama hayat kurtarıcı gibi bi şey :)

Canım mobilya aldıysan beşiğe gerek yok bence. Şu çok tatlı ama pahalı ve kullanışsızz olan sepet beşiklerden falan alma sakın. Bebek dönmeye falan başladığında kullanılmıyormuş, boşa para verirsin. Ben şahsen gün içerisinde oturma odasında falan uyuduğunda yatırmak için ev tipi ana kucaklarından alıcam fiyatları da uygun. Onlar çok kullanışlı oluyor diyorlar. Yatak odasına da oyun parkı alıp ona yatırmayı düşünüyorum. Odasına geçtiğinde oyun parkını taşırım dedim. Hem evim küçük, alanı iyi kullanmam gerekiyor.

Canım ben park beşik aldım netten bak 200 e bulabilirsin yada 89 liraya böyle küçük beşikler varya anne yani ve onda 3 yaşına kadar yatiyormus yatak odasına onuda dusunrbilirsin

Canım ben park beşik aldım netten bak 200 e bulabilirsin yada 89 liraya böyle küçük beşikler varya anne yani ve onda 3 yaşına kadar yatiyormus yatak odasına onuda dusunrbilirsin
Anne yanı beşikte bence 3 yaşına kadar yatmaz. Çünkü artık rahatça kalkıp, yürüyebildiği için falan yatağın içine gelir, kendi yatağıyla yetinmez bence

Yok canım neden alınayım sorabilirsin elbette.toplamda 15 kilo aldım 2şer 3 er alıyorum iştah açılmam da Yok ama mütemadiyen alıyorum
sora

Yok canım neden alınayım sorabilirsin elbette.toplamda 15 kilo aldım 2şer 3 er alıyorum iştah açılmam da Yok ama mütemadiyen alıyorum

sora
Canım biz bu hamilelik döneminde hormanların azabına uğruyoruz ya ondan şey yaptım Ya başlarda ben hiç kilo almadım sonra biraz hızlı aldım, doktor normal diyo ama tedirginim

Benim için en tasarruflu ve aynı zamanda güvenilir olan hepsiburada.ebebekte 500 tl olan chicco ana kucağını 280 tl ye hepsiburadadan aldım.resmen kazıklıyorlar.almadan araştır öyle al canım paramızı yerde bulmadık

Kizlar eşimm apandisit ameliyati olacak, gece agriyla acile geldik yatis yapildi. Hamişler olarak rabbim dualarimizi kabul eder, siz de bizimm icin dua edin insalllah...
Allah yardımcınız olsun ya sen hastanelerde dikkat et mikrop kapma sakın...

Merhaba arkadaşlar. Bende 2017 Mayıs 27 doğum yapacağım gün inşallah. Doğum korkusu yaşayan var mı?
Benim tahmini dogum tarihi 22 Mayis. Nasibimiz nasilsa onu yasayacagiz. Kimsenin deneyimi birbirine benzemiyor sonucta. Ilk dogumda normal istiyordum son anda sezeryan oldu. Kendimi kandirilmis gibi hissetmistim. Normalden korkmuyordum o zaman. Simdi dogum sekli nasil olur diye pek dusunmuyorum. O zaman gelsin bakalim. Seni ozellikle korkutan ne?
Arkadaslar erkek bebek bekleyenler yenidogan sünneti konusunda bir arastirma yaptijiz mi? Fikriniz nedir merak ettim
Ilk oglumda 9 aylikken yaptirmistik lokal anastezi ile. Ocak annelerinde yaptiranlar vardi. Birinde kanama olmus. Digerleri memnun. Bir taraftan ilac almadan yapilmasi guzel. Diger taraftan cok kucuk olmasi operasyonu zorlastirir mi diye dusunuyorum. Bende kararsizim. Sordugun iyi olmus. Bakalim ne diyecek bizim kizlar

Canım bu her yerde böyle bindirip indirim yapıyorlar

Aynen canım hep ilki kız olsun istemiştim ama Rabbim erkek evlat verdi şükürler olsun çok alıştım ben yavruma Rabbim canlarını sağ etsin kuzularin

Bende ilk bebeğim kız olsun diyordum Rabbim gönlüme göre ilk bebeğimi kız nasip etti ama önemli olan sağlıklı olmalarıydı hepiciğimizin bebişlerinim canlarını sağ etsin

Aleyküm selam cnm. Rabbim şifa versin ağrıların hemencik geçsin inş. En kısa zamanda da hayırlısıyla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin sağlıkla

Göğüs ucu için bu gerekli mi kızlar ? Yara olmasını vs engelliyormuş hava aldığı için ? Bir kuru bir ıslak yara olabiliyormuş göğüsler ?
Evet bu gerekli. Göğüs ucu yaraysa veya göğüs ucu dışarıda olmayanlarda çok işe yarıyor. İlk zamanlarda yara olabiliyor. Bebek de damaklarıyla sıkınca baya acı veriyor, bu baya koruyucu.

Göğüs ucu için bu gerekli mi kızlar ? Yara olmasını vs engelliyormuş hava aldığı için ? Bir kuru bir ıslak yara olabiliyormuş göğüsler ?
Yaradan dolayı ilk 35 gün bebeğimi emziremedim, bu sefer silikon uç, kalkan ne bulursam almayı düşünüyorum. Silikon uc da ucu olmayanlar için baya iyi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…