2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende ilk bebeğim kız olsun diyordum Rabbim gönlüme göre ilk bebeğimi kız nasip etti ama önemli olan sağlıklı olmalarıydı hepiciğimizin bebişlerinim canlarını sağ etsin
Amin canım amin inşallah ikinciye artık bizimde :)

kızlar e bebekten bez sipariş verdim 93 tl setten 1 tane
1 tane de 1 numara 88 li paket sipariş ettim
toplamda 1 numara 88+108= 196 tane oldu
2 numara da 104 tane

1 günde bebek kaç kez değiştirilir ki?
bu bezler 1 ay yeter mi
Canim bencee fazla alma her bebegin ihtiyaci farkli oluo ben kizima 1 numarayi 1 paket kullandim sonra ikiye gectik cabuk buyuyolar skmasin sonra.yani ihtiyaca gore alirsan daha iii diye dusunuorum ama stok yapmak istiorum dersen her numaradan bir paket al koy sonra iyi oluo.benim fikrim tabiki

O stok aklımdaydı ama ablam dedi ki; hee bebeğe her bez gelmez totosuyla anlaşması gerek dedi mantıklı buldum. Şimdilik molfix 1 numara aldım bakalım hangi bezle anlaşacak paşanın poposu

Ben de hep kız görüyodum hatta cinsiyet öğrenmeye gittiğimde randevu saatine kadar biraz uyumuştum o arada pembe pembe bebek kıyafetleri baktığımı görmüştüm ama içimdeki ses hep erkek diyodu kız diyenlere ısrarla erkek görürsünüz diyodum :)

15-20 gün yetecek kadar 1 numara aldım canım diğerleri 2 numara..günde 10 kere değiştirsem diye düşündüm 1 ay yetiyor gibime geldi.. tabi bunlar hep teorik hesap bakalım pratikte ne olur...tecrübesiz olmak kötü yavv
ilk zaman çok kaka yapıyorlarmış özellikle anne sütü alanlar
sütüm olsun bebeğim doysun da keşke

Kızlar belki görmüşsündür bilmiyorum ama ebebekte bebek bezlerinde indirim var bilginiz olsun

O stok aklımdaydı ama ablam dedi ki; hee bebeğe her bez gelmez totosuyla anlaşması gerek dedi mantıklı buldum. Şimdilik molfix 1 numara aldım bakalım hangi bezle anlaşacak paşanın poposu
Dogru canim zaten illaki almak isteyenler icin dedim.benim kizima cok sukur hicbiri pisik yapmadi numarasini bulamayinca baska markalarda denedim hic sorun yasamadik ins oglumdada yasamam.ama ben molfix ve huggies i onermiorum cok agirlar ve kiz cocuklarinda ozellikle koku yapio.prima en iyisi ama bazen numara skntisi yasadigim oldu o zamanda sleepy kullandim ondanda cok memnunum

Canim tecrube bile degisebilio iki cocugun arasinda gelisim farki oluo birine yarayan digerine yaramayabilio en iyisi fazla almamak duruma gore almak

Huggies in 1 ve 2 numaralarına çok iyi diyorlar

Bende molfix i şüphe duya duya aldım canım aslında. Aklım primadan yana ama ona da bir sürü bişi demişler yok içinde ilaç var yok bilmem ne. Değiştiririm hemen sevmezsem. Bişey soram sana. Şu dependlerden mi alalım normal ped kafimi? Birde o dependler giyilen bir şeyse hijyenik olur mu bilemedim ‍

Kizlar ben biraz bez stokladim.bir tane 100 kusurlukdu 1 numara 2 ser pakette 2 3 4 numara prima aldim.primanin kotu geldigi bebegi pek duymadim ben.unibabeynin 12li yeni dogan paketi vardi onuda aldim 10 15 gun oldu kaldirdim dolaba bakalim..

kızlar sızce emzırme yastıgı gereklımı :) tecrubesızımde ben
Canim illa gereklimi bende bilmiyorum eskiden kimse kullanmiyordu ama belki rahat olabilir diye dusunuyorum dun bitane aldim onu deniyodum simdi uzandim bizde ise yariyomus, bebislerde nasil olur bilmiyorum ama kolumuz daha az yorulur bence memede tutarken cocugu yukari kaldircaz sonucta kolumuzun altinda destek iyi olur senin sirtinada geliyo otururken boslukta kalmaz. Sola yatmamiz gerekiyor ya bende kendimi ya sirt ustu yada saga donuk buluyorum uyaninca ama yastigi denedim bacak arasina ve sirtina koydugun zaman dönemiyosun istesende sabitliyo seni :)

kızlar e bebekten bez sipariş verdim 93 tl setten 1 tane
1 tane de 1 numara 88 li paket sipariş ettim
toplamda 1 numara 88+108= 196 tane oldu
2 numara da 104 tane

1 günde bebek kaç kez değiştirilir ki?
bu bezler 1 ay yeter mi
İlk zamanlar günde 7 bezi buluyor. Canım bebeğin kaç kiloda doğacağını bilmiyorsun, çok da stok yapma istersen.

Kizlar ben biraz bez stokladim.bir tane 100 kusurlukdu 1 numara 2 ser pakette 2 3 4 numara prima aldim.primanin kotu geldigi bebegi pek duymadim ben.unibabeynin 12li yeni dogan paketi vardi onuda aldim 10 15 gun oldu kaldirdim dolaba bakalim..

ben de primanın beyaz paketinden aldım..kime sorsam memnun kalmış... sadece 1 ve 2 numara aldım...

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor ben bitek beşik aldım daha hazırlıklar daha başlamadı bende bel ağrısı var bende ayakta durmayı hiç sevmiyor ne yapcam bilmiyorum
benım besigim eksik karyola aldık sifonyeri ile beraber. ama mınık besık almadım smdı napıcam bilmiyorum karyolayı yatak odasına alıp onda mı yatırsam. beşik de alırsam ıkıncı el almayı dusunuyorum 150-200 tlye uygun bişi bakıyorum cunku sıfırlar cok pahalı.

haklısın canım bosuna masraf yapmak ben de ıstemıyorum beşikte 3-4 ay yatıcak sonra kullanmıyıcam biliyorum. portbebe aldın mı sen nereden aldın? cok kullanıslı olyuormuş bir yere götürürken taşımak için. ama kanguru ile de tasınabilir gerçi. ıkıncı el beşik almayayım mı sence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…