2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar beşik yan koruyucuları kendim yapmak istiyorum. Kumaş vs buldum ama iç süngerini kare ölçüde nerde bulabilirim. Becerikli hanımlar var aramızda belli ki... illa bir yerde görmüşsünüzdür? İnternetten almak ilk tercihim.
kalın da olabilir ince dümdüz sünger de olur

Zor calisan anne olmak cocugunu birakmak malesef bide cocuklar anneden cok baskasina duskun oluyo birakinca. Bende insallah calismak zorunda kalmam diye dua ediyorum bakalim :) guya cocuk parasi falan veriyolar oda ancak bezine sigortasina gidiyo bizim burda sigortalarida kendi cebimizden oduyoruz guya yasam standartlari daha iyi is yerinin verdigi maasi devlet sagolsun kurusuna kadar geri aliyo. Bu ülke ondan zengin bizim isimize yaramiyo tabi o ayri

Aynen oyle oluyo birinin cocugu senden once olduysa sen begensende baskasi koyuyo malesef :) daha dusunmeye vaktin var canim en azindan bizim burda hastaneye basvurunca isim yaziyosun yada dogdugu gun soylemek zorundasin malesef sonradan olmuyo.
Allah allah ! Ne değişik bir uygulama Hangi ülke burası?

Aynen oyle oluyo birinin cocugu senden once olduysa sen begensende baskasi koyuyo malesef :) daha dusunmeye vaktin var canim en azindan bizim burda hastaneye basvurunca isim yaziyosun yada dogdugu gun soylemek zorundasin malesef sonradan olmuyo.
Hmmm o kötüymüş yaa iyi ki biz orda değilmişiz aynen söylediğim yada onun söylediği tüm isimler konulmuş.Allah tan Ela da hem fikiriz kimse de yok birde

Aynen ya bende birincide hic bisi hissetmemistim simdi ikisini birden yasiyor gibiyim. Bebislerin saglikli olsunda varsin biraz once gelsinler bakalim. Senin alisveriste simdi hersey iki katidir. Ikiz bekleyen bir arkadasim var. En cok arabada zorlandi. Simdilik chicconun iki anakucagi sigan bir modelini aldi. Bebeklerin birbirine baktigi. Buyuyunce dusuncek bakalim. Uykusuzluk ve mide yanmasi bu ara hepimizde cok moda:) Az ve sık yiyip cozmeye calisiyorum ben bi de ozellikle dokunan seyleri yememeye

Belki de çok içine sinse eşim diretirdi ama o da pek bişi söylemiyor çocuk isimsiz kalcak
Kalmaz kalmaz merak etme Kız her isim bir başkasında illaki olacak. Sevdiğin ismi koy sen onda bunda var diye düşünme. O bebeğinin ismi olacak, ona özgü olacak. Başkasında olsa ne olur.

Kalmaz kalmaz merak etme Kız her isim bir başkasında illaki olacak. Sevdiğin ismi koy sen onda bunda var diye düşünme. O bebeğinin ismi olacak, ona özgü olacak. Başkasında olsa ne olur.
Bende aynen öyle diyorum ama eşim pek anlamıyor özel olsun istiyor sanırım. Sonuçta soy ismi de farklı olcak diğerlerinden diyorum ama yok

Z

Merhaba canim butun sayfalarda bahceci diyarbkirla ilgili bi yazan giden varmi diye arastiriyorm bana merkez hakkinda bilgi verirmisiniz nasil iyi mi doktorlari emriyolog nasil ????
Doktorumuz Zeki Akkum dbakırda bence işini en iyi yapan doktor kaldı ki bahçeci bünyesinde tüp bebek merkezi işletmek zaten belirli şartlar gerektirir hem doktor açısından hem de prosedür.doktorumuz uzman.biz Zeki beyle aile dostu olduğumuz içim onu tercih ettim bizim aile doktorumuz kendisi.embriyolog da yanılmıyorsam istanbuldan gelen genç iki arkadaş.onlar da başarılı bence.dbakırdaysan yüne de bikaç yer ile görüş zaten sen de ikna olursun canım.tüp bebek mi yaptırmayı düşünüyorsun?

Kizlarrr onceki gun biraz oglumun odasini duzenledim evi supurdum falan iki gundur bacaklarimin arkasi nasil agriyo anlatamam bide gece yatamiyorum butun gun yorgun ve uykusuzum iki gundur böyle benim gibi bi gun is yapipta uc gunde kendine zor gelen varmi yoksa benim vucudummu bu kadar tembel oldu?

Hmmm o kötüymüş yaa iyi ki biz orda değilmişiz aynen söylediğim yada onun söylediği tüm isimler konulmuş.Allah tan Ela da hem fikiriz kimse de yok birde
Bizim cevredede kimsede yok ela :) elanur nasil? Ama miray ismide cok guzel bu arada aymira isminide begeniyorum unuttum:) yegenimin adida talia hosuna giderse allahin melegi demekmis

Cnm bende özellikle iki gündür bir tuhafım. Dediğin gibi pazar günü bir çamaşır attım bulaşık makine yerleştir topla başkada hiç bişi yapmadım. Ama iki gündür doğru düzgün uyuyamıyorum yorgunum, birde böyle şekerim mi düşüyor tansiyon fln mı anlamıyorum içim bir garip oluyor açta kalmıyorum öle ama ne bilim ilerledikçe zorlaşıyor sanırım iyice. Sizin baya az kaldı birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…