2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tabi tabi yaptıkça elin alışır ben de bikaç yıldır meraklıyım böyle şeylere. Öyle eskiden beri elişine meraklı biri değilim. Örgü örmemi bile garipsiyor çevrem. Örgü örecek bir tipim yok galiba :) Evlenirken satılanların çoğunu zevksiz bulup kendim yaparım daha iyi diye başladım nikah şekerimi vs sonra bebişte top yaptı hamaratlık seviyem. Sen de dene bakalım belki içinden bir cevher çıkar

Ne güzelmis yaa ben biraz gec kaldım aslında keske cocugun magneti icin riske atmasaydım kendimi, pek de umutlu degilim icimden bi cevher cıkacagına ama denemekten zarar gelmez :))

Ayy bizimde prensesin ismi Ela :) cook sevdigim bi isimdi, esimde onayladi Allahtan :)

Evet o konuda çok haklısın ama ne bilim ya sevmezse diyorum birde ela kısa bir isim zaten söylenecek bi iki isim düşünüyoruz :) siz hangi isimde karar kıldınız cnm

Bizim kızımız olsaydı adı Miray olacaktı. Benim oyum Miray Ela dan

Aynen oyle oluyo birinin cocugu senden once olduysa sen begensende baskasi koyuyo malesef :) daha dusunmeye vaktin var canim en azindan bizim burda hastaneye basvurunca isim yaziyosun yada dogdugu gun soylemek zorundasin malesef sonradan olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…