2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Canım çok normal zorlanman bende öyleyim az hızlı hareket etsem hemen nefes nefese kalıyorum
maşallah ya ne güzel kilonu korumuşsun. Bu arada maalesef kimse kimseye yer vermiyor
Oooldu o zamaan ben kaçıyorum yavaştan

Ahahaha :) kaçamazsın bizi bırakıp nereye gideceksin

bravvooo sana canm bravvoooooo nasl başardın yaaaaaabana da anlat hadi yaa. ben nie 9 u gördüm yaaaaaaaaaaa ay 1700 olmuş muuu benimki kaç acabaaaaa

Şansa bak beeee şöyle bir bünyemiz olmadı
Öyle deme. Şukret senin normal kilon düşüktür. Ben ilk bebeğime 64 kilo ile hamile kaldım. Boyum da 1.64
80 kilo ile doğum yaptım. Hastaneden çıkarken bi tartildim 68. :))
Ama üç dört ayda geri 80 kilo oldum.. doğumdan sonra verilir dedi herkes . Ne vermesi 68 le çıktığım hastaneden 12 kilo alarak ikinciye hamile kaldım. (( keşke sizler gibi 50-60 kilo olsaydım da hamilelikte kilo alsaydım bir tek. Ya bu kilolar üzerime yapışırsa

bende çok üşürdüm.. neyse ki kış rahat geçtiii :))) gerçekten kışın hamile olmak daha iyiymiş..
Kisin hamile kalmakta kesinlikle fazla kilo yapiyo bide su icmekte zorlaniyo insan ama yazdan daha iyi sanirim yazin hamilelik gecirenler daha sikayetci.

Gidemiyorum zateeen, kopamıyorumm. Her sabah pc açıyorum, programlarımı çalıştırdıktan sonra soluğu burada alıyorum

bravvooo sana canm bravvoooooo nasl başardın yaaaaaabana da anlat hadi yaa. ben nie 9 u gördüm yaaaaaaaaaaa ay 1700 olmuş muuu benimki kaç acabaaaaa
Ben süt iciyorum hurma yiyorum. Doktor bol et ye demişti ehhh işte yemeye çalışıyorum. Bir şey yapmadım aslında özel olarak. Her bebekte kilo alımı farklıymış. Ilk bebeğimde 28 haftalikken 8-9 kilo almıştım.

Tabi canım ne kadar zayıf olursan o kadar fazla kilo alabiliyosun. Ama kilolu olunca dikkat etmek gerekiyor. Sen dikkat etmedim diyince şaşırdım. Ben 60la kaldım. Boyum 1.70 old. için boyuma göre iyiydi tabi. Şimdiden 10 kilo almıış bulunmaktayım İnşallah verirsin sende yapışmaz üzerine kilolar. Dikkat edersin doğumdan sonra da. Birazda hareketle rahat verirsin

Merhaba güzel hamişler nasılsınız bakayım :)
Ooooo kimler gelmis efenim gözlerimiz yollarda kalmisti yaniiii nihayet aramiza döndünoğluşun nasil, isime karar verdiniz mi ?
Benim favori meyvemin eli kulağında, bekliyorum çıkmasını Şurada bahara ne kaldı
Onu bende heyecanla bekliyorummmm, sanirim martta cikar yaaaaaa hemen kapariz pahali mahali sonucta hamişlik diye bise var hem seker oranida dusuk, yiyebiliriz sakincasi da yok ollleeeeyyben buara elma, ananas, kivi ve muz tuketiyorum. İsimleri yaziyorum cunku herkesin kolayca erisebilecegi meyveler kizlar azar azar yiyin sekeriniz firlamasin

Ekimde ve Temmuzda aylarında gelme şansım oldu.. :) Temmuzda bile üzerime panço giydiğimi hatırlıyorummm :))
Temmuz iyide ekim soguk olmustur canim bizde eylulde buraya dönünce cok farkediyo üsüyoruz sicaktan gelip :) burda 4 mevsim yok yaz ilkbahar gibi gecer arada sicak olur 30 derecede sanarsin izmirin 45 derecesi oylede bunaltir 4 gün günes olsa 3 gün yagmur yagar alistik artik napalim ama sukur bu kis cok soguk gecmedi dua ediyorum böyle devam etsin diye montumda surda bi 15 gun sonra kapakmicak artik

Kisin hamile kalmakta kesinlikle fazla kilo yapiyo bide su icmekte zorlaniyo insan ama yazdan daha iyi sanirim yazin hamilelik gecirenler daha sikayetci.
Evet işte terle attığın suyu fazlasıyla vücuda geri almak lazım daha çok içmek lazım o zamanda. Bir de bebek büyüdükce zaten nefes almakta zorlanılıyor, birde sıcaklarda nefes aldırmıyor sonuç olarak nefes alamıyorsun yani

Inşallah. Teşekkür ederim. Ye süt olsun lafı bilinçaltına nasıl islediyse artık. Sütum bol olmasına rağmen habire yedim. Bu kez temkinli olacağım.

Peki nasıl dığumdan sonra tekrar kilo aldın onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…