- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.301
İyi bari yırttım. Benle alakası yokmuş bananeDaha burda seni görmedim aşerdim canım ben ilk gebeligimde de ilk önce jelibon aşermiştim normalde yemiş insan değilim tuhaf işte
Hu kaçma daha çocuklarımız doğacak onlara hediye jelibon alcenOooldu o zamaan ben kaçıyorum yavaştan
23 hafta olana kadar 77 ye indim. Şu anda gene 80 oldum. Ben de saskinim. Bu yandan da seviniyorum.Hiç kilo almadın mı yani? Peki verip tekrar mı aldın o zaman? Nasıl yani kafamda deli sorulaarr
Ona tamam ona varım onlara daha yararlı şeylerde alırım. Size bi şey yok amaHu kaçma daha çocuklarımız doğacak onlara hediye jelibon alcen
canım bende ıkıncı yanı şimdiki hamileliğimin başında acayıp jelibon aşerdım.Daha burda seni görmedim aşerdim canım ben ilk gebeligimde de ilk önce jelibon aşermiştim normalde yemiş insan değilim tuhaf işte
Şansa bak beeee23 hafta olana kadar 77 ye indim. Şu anda gene 80 oldum. Ben de saskinim. Bu yandan da seviniyorum.
Bugün doktor kontrolümuz vardı. Bebeğimiz 1700 gram olmuş. Çok şükür. Ama hastane dönüşü kocaman karnima rağmen kimse yer vermedi. Genellikle kimse yer vermiyor zaten . Sizler nasılsınız? Ben çok zorlanıyorum. Kalbimde delil olduğu için acaip zorlanıyorum. Tuvalete gidip gelsem nefes nefese kalıyorum. Karnım da devasa büyüklükte 28.haftada biri için. Dokuz aylık mi diye soruyorlar. Ama 80 kilo ile hamile kaldım hala 80 kiloyum. Doktorum bugün aferin dedi. :))
Ama özel bir çaba harcamadim .
Oooldu o zamaan ben kaçıyorum yavaştan
bravvooo sana canm bravvooooooBugün doktor kontrolümuz vardı. Bebeğimiz 1700 gram olmuş. Çok şükür. Ama hastane dönüşü kocaman karnima rağmen kimse yer vermedi. Genellikle kimse yer vermiyor zaten . Sizler nasılsınız? Ben çok zorlanıyorum. Kalbimde delil olduğu için acaip zorlanıyorum. Tuvalete gidip gelsem nefes nefese kalıyorum. Karnım da devasa büyüklükte 28.haftada biri için. Dokuz aylık mi diye soruyorlar. Ama 80 kilo ile hamile kaldım hala 80 kiloyum. Doktorum bugün aferin dedi. :))
Ama özel bir çaba harcamadim .
Öyle deme. Şukret senin normal kilon düşüktür. Ben ilk bebeğime 64 kilo ile hamile kaldım. Boyum da 1.64Şansa bak beeeeşöyle bir bünyemiz olmadı
Kisin hamile kalmakta kesinlikle fazla kilo yapiyo bide su icmekte zorlaniyo insan ama yazdan daha iyi sanirim yazin hamilelik gecirenler daha sikayetci.bende çok üşürdüm.. neyse ki kış rahat geçtiii :))) gerçekten kışın hamile olmak daha iyiymiş..
Gidemiyorum zateeen, kopamıyorumm. Her sabah pc açıyorum, programlarımı çalıştırdıktan sonra soluğu burada alıyorumCanım çok normal zorlanman bende öyleyim az hızlı hareket etsem hemen nefes nefese kalıyorum
maşallah ya ne güzel kilonu korumuşsun. Bu arada maalesef kimse kimseye yer vermiyor
Ahahaha :) kaçamazsın bizi bırakıp nereye gideceksin
Ben süt iciyorum hurma yiyorum. Doktor bol et ye demişti ehhh işte yemeye çalışıyorum. Bir şey yapmadım aslında özel olarak. Her bebekte kilo alımı farklıymış. Ilk bebeğimde 28 haftalikken 8-9 kilo almıştım.bravvooo sana canm bravvoooooonasl başardın yaaaaaa bana da anlat hadi yaa. ben nie 9 u gördüm yaaaaaaaaaaa ay 1700 olmuş muuu benimki kaç acabaaaaa
Tabi canım ne kadar zayıf olursan o kadar fazla kilo alabiliyosun. Ama kilolu olunca dikkat etmek gerekiyor. Sen dikkat etmedim diyince şaşırdım. Ben 60la kaldım. Boyum 1.70 old. için boyuma göre iyiydi tabi. Şimdiden 10 kilo almıış bulunmaktayımÖyle deme. Şukret senin normal kilon düşüktür. Ben ilk bebeğime 64 kilo ile hamile kaldım. Boyum da 1.64
80 kilo ile doğum yaptım. Hastaneden çıkarken bi tartildim 68. :))
Ama üç dört ayda geri 80 kilo oldum.. doğumdan sonra verilir dedi herkes . Ne vermesi 68 le çıktığım hastaneden 12 kilo alarak ikinciye hamile kaldım.(( keşke sizler gibi 50-60 kilo olsaydım da hamilelikte kilo alsaydım bir tek. Ya bu kilolar üzerime yapışırsa
Ooooo kimler gelmis efenim gözlerimiz yollarda kalmisti yaniiii nihayet aramiza döndünMerhaba güzel hamişler nasılsınız bakayım :)
Onu bende heyecanla bekliyorummmm, sanirim martta cikar yaaaaaa hemen kapariz pahali mahali sonucta hamişlik diye bise varBenim favori meyvemin eli kulağında, bekliyorum çıkmasınıŞurada bahara ne kaldı
Temmuz iyide ekim soguk olmustur canim bizde eylulde buraya dönünce cok farkediyo üsüyoruz sicaktan gelip :) burda 4 mevsim yok yaz ilkbahar gibi gecer arada sicak olur 30 derecede sanarsin izmirin 45 derecesi oylede bunaltir 4 gün günes olsa 3 gün yagmur yagar alistik artik napalim ama sukur bu kis cok soguk gecmedi dua ediyorum böyle devam etsin diye montumda surda bi 15 gun sonra kapakmicak artikEkimde ve Temmuzda aylarında gelme şansım oldu.. :) Temmuzda bile üzerime panço giydiğimi hatırlıyorummm :))
Evet işte terle attığın suyu fazlasıyla vücuda geri almak lazım daha çok içmek lazım o zamanda. Bir de bebek büyüdükce zaten nefes almakta zorlanılıyor, birde sıcaklarda nefes aldırmıyor sonuç olarak nefes alamıyorsun yaniKisin hamile kalmakta kesinlikle fazla kilo yapiyo bide su icmekte zorlaniyo insan ama yazdan daha iyi sanirim yazin hamilelik gecirenler daha sikayetci.
Inşallah. Teşekkür ederim. Ye süt olsun lafı bilinçaltına nasıl islediyse artık. Sütum bol olmasına rağmen habire yedim. Bu kez temkinli olacağım.Tabi canım ne kadar zayıf olursan o kadar fazla kilo alabiliyosun. Ama kilolu olunca dikkat etmek gerekiyor. Sen dikkat etmedim diyince şaşırdım. Ben 60la kaldım. Boyum 1.70 old. için boyuma göre iyiydi tabi. Şimdiden 10 kilo almıış bulunmaktayımİnşallah verirsin sende yapışmaz üzerine kilolar. Dikkat edersin doğumdan sonra da. Birazda hareketle rahat verirsin
Peki nasıl dığumdan sonra tekrar kilo aldın onu anlamadımÖyle deme. Şukret senin normal kilon düşüktür. Ben ilk bebeğime 64 kilo ile hamile kaldım. Boyum da 1.64
80 kilo ile doğum yaptım. Hastaneden çıkarken bi tartildim 68. :))
Ama üç dört ayda geri 80 kilo oldum.. doğumdan sonra verilir dedi herkes . Ne vermesi 68 le çıktığım hastaneden 12 kilo alarak ikinciye hamile kaldım.(( keşke sizler gibi 50-60 kilo olsaydım da hamilelikte kilo alsaydım bir tek. Ya bu kilolar üzerime yapışırsa
Işte onu ben de çok anlayamadım. Nasıl aldıysam aldım. Vermeye çalıştıkça aldım. Hüsran....Peki nasıl dığumdan sonra tekrar kilo aldın onu anlamadım
Her gün gidip bir cevap alamamaktan sıkıldım nerdyse 2 haftadır her gün hastahanedeyim bunaldım vallahi ;(Canım yaaa üzme kendini ama çok ağrıyorsa bi doktorla konuş istersen. Belki serum verir iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?