2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Büyümüştür annesi. Ultrasonda bile belli olur kime benzediği Bende bir sonraki randevumda tam 30+0 olacağım
1 ay önce gittiğimizde de doktor söylemişti kime benzediğini :)
Çenesi aynı ben gamzesi var çenesinde bende ki gibi :)
gözlerin yapısı da babası dedi :)
İlk defa bu kadar uzun ara oldu 4 hafta

Yok alinmadim kesinlikle. Ama derin bir üzüntü duydum. 9 ay büyük bir sıkıntı çek karnında taşı. Her şeyini büyük bir heyecanla al, sabırsızlıkla evladını bekle. Bu güzel melek hayata gözlerini açsın ve.... üzülüyorum. O anne babanın vicdan azabini cigerlerimde hissettim. Ciğerim yandı.
Anne olduktan sonra çok hassaslastim ben. Bu arada eşim bizimle yatmıyor. Ya ben bebegimle yatıyorum ya da babası. Hiç üçümüz yatmadik. Korkarım ben.

Ama yatağı genisletmişsin cnm sen kendi tarafında yatirabilirsin Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim insan karnindayken bile hareket ediyor mu diye sürekli dinliyor duymazsam kipirtisini uyuyamiyorum

Bugün doktor kontrolümuz vardı. Bebeğimiz 1700 gram olmuş. Çok şükür. Ama hastane dönüşü kocaman karnima rağmen kimse yer vermedi. Genellikle kimse yer vermiyor zaten . Sizler nasılsınız? Ben çok zorlanıyorum. Kalbimde delil olduğu için acaip zorlanıyorum. Tuvalete gidip gelsem nefes nefese kalıyorum. Karnım da devasa büyüklükte 28.haftada biri için. Dokuz aylık mi diye soruyorlar. Ama 80 kilo ile hamile kaldım hala 80 kiloyum. Doktorum bugün aferin dedi. :))
Ama özel bir çaba harcamadim .

Ama yatağı genisletmişsin cnm sen kendi tarafında yatirabilirsin Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim insan karnindayken bile hareket ediyor mu diye sürekli dinliyor duymazsam kipirtisini uyuyamiyorum
Aynı durumdayim. Altı yedi saat hareket etmediği oluyor. Hemen endişeleniyorum.

Hiç kilo almadın mı yani? Peki verip tekrar mı aldın o zaman? Nasıl yani kafamda deli sorulaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…