2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

:) :) Oğluşum çok yaramaz teyzesi bazen hareketleri korkutuyor :)
Toprak olacak büyük ihtimalle :)

Ben o konuda pek merakliyim daha ortada cocuk dusuncesi bile yokken normal sezeryan suda dogum hepsini izledim
gecen bende ruyamda kontrole diye gidiyodum hemsire beni doguma alacakti ee ben daha 26 haftaligim kontrole geldim sancim yok diyodum bakiyodu bilgisayara aa evet ama sana yatis yapacagiz diyodu. Pesinden ordan oraya giderken uyanmisim
Esimde bi sabah uyandi diyoki, ruyamda normal.dogum yapiyodun sutunde hemen geliyodu. Gece uyandircakmista bunu soylemek icin kiyamamis. Adamcagizin bile ruyalarina girdik

Aman rabbim maşallah Doğum tarihlerimiz aynı hemen hemen. 26+0 da gitmiştim 900 gramdı hemen alıyor demek ki kiloları kuzucuklar. Senin 80 i duyunca da çok sevindim çünkü bende 81 le başladım ama 85 oldum. Rabbim sağlık versin.ha bu arada benim tam tersi gebe olduğum hiç anlaşılmıyor.
Otobüstekilere de selam olsun

fiyat sklasina gore degisiyor canim ya. Concord neo travel var mesela. Ya da camelon var, strokke... Vs.. Bunlardan memnun cognluk. Fiyatlari 2.300 den yukari. Bazi harcamalar satis politikasi gbi geliyor ve cok paralar yatrmak istemiorm. Arastrdkca da herkes bir yerine bahane bulmus oluyor. Saldim bakalm suan beklemedeyim. Piere cardin icin hep olmsz okudum ben. Ama kisiye gore bence. Alabilirimde yani. Sonlara biraktim artik :) baydi yani :)

İş yerindeki erkeklere çok acıdım ben o iş yerinde çalışsam açlıktan ölürmüşüm

kızlar arada vajina da zonklama gibi ağrılarınız oluyor mu
neden oluyor bu durum acaba?
Oluyooor ilişkiden sonra da oluyo bazen. Otururken, kalkarken sızlıyor, zonkluyor. Doktora sordum normal dedi ama nedenini söylemedi. Bence vajina kasılma egzersizi yapıyor doğuma hazırlık o yüzden olabilir.

Oluyooor ilişkiden sonra da oluyo bazen. Otururken, kalkarken sızlıyor, zonkluyor. Doktora sordum normal dedi ama nedenini söylemedi. Bence vajina kasılma egzersizi yapıyor doğuma hazırlık o yüzden olabilir.

ben bugün biraz temizlik yaptım çok yorulmadım eğilip kalkmadım ama ara ara oluyor..
normalse sorun yok demektir sağol canım

Sağol canım. Evet artık hızla kilo alıyorlar çok şükür. Maalesef dokuz aylık hamileyken bile yer vermiyorlardı.
Ay karnin belli değil mi. Ne güzel. Ben sütyen takamiyorum. Karnıma ağırlık yapıyor nefes alamıyorum karnim büyük olduğu için. Şanslısın.

Di mi sürekli ot Benimki çalışmazdı öyle bi yerde, her gün dışarda yemek mi yenir
Ya ota da eyvallah kahvaltıda bile yeşillik yiyen insanım ama karnıbahar brokoli pırasa bezelye bizim evde hiç pişmez ıspanağı da bi ben yerim ama bizim kız seviyormuş ya bebişine kan olsun

Ay demi yaa.... Ben bir turlu adlandiramadim o konuyu. Bolr degsk bsey hseediorm cok cok nadiren. Snra dedimki ya bu benm gebelik oncesinde iliski sonrasnda da oluyordu... Nealaka. Bilemedim... Zaten korkulu ruya yasiyorum plesentam hala asagida galiba yine leke gbi bsey oldu sabah sag saglim alsaydik kucagmza hayir ile... Burda herkesin hepimizin hayirla kucagna aldgni gormeyi cok cok istyorum

Bebek Arabası için çılgin rakamlar vermeyi düşünmüyorum çünkü sürekli otomobille geziyoruz gerek yok bence o kadar yüksek meblalara

Hiiiç belli değil canım. Belli olsun da karnımı tutarak yürüyim istiyorum ama olmuyo
Annem de öyle olurmuş. Biraz da kilo kaynaklı sanırım, yavrum içeriyi doldurana kadar 9 ay bitiverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…