2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizim içn önemli ve zor olan bi gebelk yasadıgm için riske atmak istemiyorum sonucta ailemde de seker varken yukleme yaptrmak bnm içn daha mantıklı oluyor

İnşallah canm cok saol haberdar ederm tabiki
Herkesin gebeliği önemli ve sağlıklı bir şekilde geçirmek amacı, fakat üst üste şeker yüklemesi ne kadar doğru burada sadece buna dikkat çekmek istemiştim. Umarım sizde bebeğinizde iyisinizdir

Siz benim prensesime ciciler mi aldiniz annesi nasilda mutlu olmustur icerde hissediyolar :) gogus kafesi, migde, kaburga, bel falan normalde sagin niye agriyo canim?
Bobregm agriyodu ya kuzu bi ara o iste. Arada eskisi gibi olmasa da yokluyo. Martin 2sindd rontgen var sorucam eger minnak icin zararliysa girmiycm rontgene. Yazik kuzuma. Eskiye oranla hafifledi cunku.
Minnaka besik baktik teyzesi. Iki yer arasinda kaldk karar verecgz ins. Bi iki de cici aldk
Ama en cok.kendime yaptm kizacak bana zeynos :)) lohusa gecelgiyle pijamasini aldim. Baya bi indirime grmisti kacrmayim dedm

Kızlar internetten lohusa pijaması siparişi vereceğim fakat beden konusunda kararsızım hamilelik önce büyük kalıp S beden veya M beden giyiniyordum. Şimdi M beden sipariş etsem olur mu? Kafam karıştı
Eger istanbuldaysan eminonunde indirim var oedan bakabilirsin. Hem yardımcı da olurlar. Bu gun biz aldk. Yine s beden aldm.olur umarm.zaten cok salaslar

Herkesin gebeliği önemli ve sağlıklı bir şekilde geçirmek amacı, fakat üst üste şeker yüklemesi ne kadar doğru burada sadece buna dikkat çekmek istemiştim. Umarım sizde bebeğinizde iyisinizdir
Benm 4.tüp bebek denemem sonucnda olusan bi gebeliğim ve bi ay kdr suren düşük riskim snrası daha düşük iğnelerm bile bugn btmşken daha hassasm ben ekstra şekerli yaglı yda hamur işli beslenme yapmadgm içn vucudm tolere edecktr bu yuklemeleri dye dusunuyorm ve gebelk sekerinin olmasının dha riskli oldugu dusuncesindeym keske iki defa yaptrmaya ihtiyac duymasaydm ama maalesef oyle olması gerekti inşallah sonc iyi ckar sadece yasadklarmla kalmş olurum:)

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Eger istanbuldaysan eminonunde indirim var oedan bakabilirsin. Hem yardımcı da olurlar. Bu gun biz aldk. Yine s beden aldm.olur umarm.zaten cok salaslar
İstanbuldayım cnm Eminönü'ne bende gitmeyi düşünüyorum havuzlu han varmış galiba,
internetten istediğim gibi sade bir model buldum 75 tl fiyatı sence nasıl?

Eklentiler

• IMG_3148.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 64
Görselden anlaşılacağı gibi gebelik diyabetinde önce diyet ve egzersiz veriyorlar. Ona rağmen açlık şekeri 95 ila 140 arasındaysa ve tokluk şekeri 120 ila 180 arasındaysa tabletle kontrol ediliyor.
Açlık şekeri 140 ın, tokluk şekeri 180 nin üzerindeyse de insülin tedavisi... Tabi yine endokrin uzmanları en iyisini bilir ve karar verir...

İstanbuldayım cnm Eminönü'ne bende gitmeyi düşünüyorum havuzlu han varmış galiba,
internetten istediğim gibi sade bir model buldum 75 tl fiyatı sence nasıl?
Ben gecelikle pijama takimini 90a aldim canm. Mallarida gercekten guzel. Buyuk ihtimal sezon sonu falan yarina aldiklarimi atarimda istersen. Simdi acmaya calstm attigin fotoyu netim yavas olmadi acilinca bakaym ins. Acildi simdi bu tarzin uzun kollusunu aldm bendeki biraz daha klask sanirim :)

Kızlar bugün ikinci şeker yüklememi yaptırdım ilki 50 gr dı 171 çıkmıştı 10 gün sonra ikinci yükleme olacak dediler bugün 100 gr yükleme yaptılar sabah 10 dan öğlen 3 e kadar hastanedeydim halim kalmadı birer saat arayla 4 defa kan aldılar her seferinde delik deşik ettiler birde bu saat aralarında birşey yeyip içmek yasak kuzum tepikliye tepikliye bir hal oldu açlıktan sonuçları aldım ama Dr a göstermeye yetisemedim pazartesi dahiliye ye gideceğim. Açlık 83 1.saat 153 2.saat 113 3.saat 101 çıkmış

Heee , ev dublex ise cal oyna gel oyna :) cok iyi emeginize saglik. Guzel gunlerde kullaninninsallah:)

Devreler yandı

B
bence gayet normal değerler.geçmişler olsunnn

B

bence gayet normal değerler.geçmişler olsunnn
İnşallah canım Dr a göstereyim pazartesi rahatlayacam birde salı gününden sonra iki doz ciğer geliştirici olacak önümüzdeki haftayı da atlatayım Yarabbi şükür diyeceğim rahat nefes alacağım Allah ın izni ile.

Hadi bakalım son zamanlarımız allahım hayırlısıyla bitirsin bebeğimizin özlemini.kucaklarımız dolsunnnn.çok aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…