- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.421
Çook teşekkür ederim lokman hekimemIhlamur,kuşburnu,bal-karabiber karışımı 2-3 çay kaşığı.kırmızı Turp suyu. bol c vitamini greyfurt portakal nar sık iç. mikropları atar. bunları yap 3 gün .hiç b,işeyin kalmaz. aman dikkat. boğazın kötüyse de pastil al ıhlamurlu ballı. yada zencefilli. günde 2-3 tane em şeker gibi hemen geçer.
aYY CANM BEN RESMİ BEĞENDİM AMA YORUM YAZMADIM. FİYATI NEDİR. BENCE ÇOK GÜZELKıııııızzzz çeneniz düşmüş bişey sorucam 2 saattr oku oku bitiremedim :))) kızlar ev tipi ana kucagı düşünmüyorum demiştim ama sanki fikrim değişti gbi hala kararsızım ama bu ürün nasıl sizce
Canm yazdm şimdi yaaa ben resmi beğenmiştim. fiyatı nedirr ?Yine sayfalarca yaZmışsınızda benim sordugum ana kucagına biriniz cevap vermemişsiniz küstüm gidiyorum
Canim ev tipi ana kucgai icin ben bikac defa yazmistim, belki gormemissindir. Ben aldim, evim iki katli oldugundan alt katta bebisimi uyuturlen ya damoyalarken ana kucgaina koyacagim nasipse. Tiny love 3in1 aldim, titresim ozellligi ve sesli donenceside var. Yorumlarinida arastirdim herkes memnun. Bi goz atYine sayfalarca yaZmışsınızda benim sordugum ana kucagına biriniz cevap vermemişsiniz küstüm gidiyorum
Bazi bebekler dogum sancisi gelince bile donebiliyormus. Suan benimkide makat gelisli. Yani son haftaya kadar bekleyebilirizKızlar şaka bi yana bide bebişler kaç haftaya kadar dönüyodu benimki hala makat gelişli duruyo yani kaçıncı haftaya kadar dönmezse artık sezeryan yapabiliriz der doktorlar yani tam anlatamadım ama siz anlarsınız
Ah kuzummm sende olmasan yalnızım koca forumdaCanm yazdm şimdi yaaa ben resmi beğenmiştim. fiyatı nedirr ?
Yok cnm görmüştüm mesajlarını belki güzeldir bilmiyoeum ama görüntü olarak pek hoşuma gitmedi benim güzel şık bişey istedim biraz daha bilmiyorum belki yanılıyorum ama zaten hem hamak hem normal beşik var bunu sadece kolay taşıyabilirim diye istedim öbürleri baya ağır çünkü buda 3 kademeli sallanıyo fln ne biliyim hoşuma gittiCanim ev tipi ana kucgai icin ben bikac defa yazmistim, belki gormemissindir. Ben aldim, evim iki katli oldugundan alt katta bebisimi uyuturlen ya damoyalarken ana kucgaina koyacagim nasipse. Tiny love 3in1 aldim, titresim ozellligi ve sesli donenceside var. Yorumlarinida arastirdim herkes memnun. Bi goz at
Canm alma şansın varsa al. kaç yaşa kadar taşıma kapasiteli iyice araştır. model olarak çok güz. sallanıyor belli kavısli alt kısmı. güzl bence. fiyatı az daha uygun olaydı iyiydi ama rahatsa öneriyorlarsa al. bende çocuk doğsun o zamn bakacağım duruma göre. yatağını içerde tutabilirim gündüz akşam odaya geçirebilirim.karşılıklı yatak odası oturma odası tekerlekli ya yatağı ondan öyle düşündüm. ama bilmiyorum. git gel yapmak zor olursa o zamn alacağım . karar değiştirmessem.biraz saçma mı oluyor bilmiyorum ama deneyeceğim.evim büyük salonum oturma odam kocaman ondan kolay gelir dedim ama kafamda deli sorularAh kuzummm sende olmasan yalnızım koca forumda500 tl intte canm 3 kademeli yatışı var intte gördüm bebekler epey büyümelerine rağmen üzerinde hala oturup yemek filan yiyolardı benim hoşuma gitti ana kucagı almam diyodum ama yalnız olucam doğumdan sonra bunu en azından salona mutfaga yanımda taşırım yalnız bırakamam çünkü korkarım
Anladım canm benmki baş aşağı dönmüştü tekrar dönmüş sıpa :)) bakalım nasıl olucakBazi bebekler dogum sancisi gelince bile donebiliyormus. Suan benimkide makat gelisli. Yani son haftaya kadar bekleyebiliriz
ben 10 kilo aldimGünaydın kizlar nasilsiniz? yine uykusuz gecen bir geceydi... miyom agrisi bir yandan... bebis de sessizdi... okudum internetten bu haftalarda kac kilo alinmis.. 4-5 aldim diyen var 15 aldim diyen de... sizler kacar kilo aldiniz son aylarda ne kadar alacagiz benim geceleri acikmalarim baslasi...
bende 10 kilo aldım cnmben 10 kilo aldim
Ya benim evim çok küçük işte bide tekerlekli fln değil beşiğimiz yemek fln yaparken yanımda götürürüm mutfaga dedim eşimde beğendi doğuma yakın maddi duruma göre alırım büyük ihtmalle bide intte görmüştüm üstünde 1.5 2 yaşına yakın bi çocuk oturmuş biberonuyla mama içiyodu sallanarak bidaha göremedm fotoyu baya sağlam demekkiCanm alma şansın varsa al. kaç yaşa kadar taşıma kapasiteli iyice araştır. model olarak çok güz. sallanıyor belli kavısli alt kısmı. güzl bence. fiyatı az daha uygun olaydı iyiydi ama rahatsa öneriyorlarsa al. bende çocuk doğsun o zamn bakacağım duruma göre. yatağını içerde tutabilirim gündüz akşam odaya geçirebilirim.karşılıklı yatak odası oturma odası tekerlekli ya yatağı ondan öyle düşündüm. ama bilmiyorum. git gel yapmak zor olursa o zamn alacağım . karar değiştirmessem.biraz saçma mı oluyor bilmiyorum ama deneyeceğim.evim büyük salonum oturma odam kocaman ondan kolay gelir dedim ama kafamda deli sorular
Ya tutumluanne sitesi var orda arkadaşın dediği ana kucağını 100 tl civarına veriyorlar . aldığı ana kucağı nette 400-500 tl en uygun. kullanılmış ama ,diyor az kullandı sevmedi diyor mesela. senin kine benzer ana kucağını 80-90 tl ye veriyorlar .ama dediğim gibi 2. el onu herkes almak istemz. ben güvenemem ama sen belki güvenebilirsin ? seni tanımadığım için söylüyorumYa benim evim çok küçük işte bide tekerlekli fln değil beşiğimiz yemek fln yaparken yanımda götürürüm mutfaga dedim eşimde beğendi doğuma yakın maddi duruma göre alırım büyük ihtmalle bide intte görmüştüm üstünde 1.5 2 yaşına yakın bi çocuk oturmuş biberonuyla mama içiyodu sallanarak bidaha göremedm fotoyu baya sağlam demekki
Evet kuzum bakıcam iyice belki indirme fln girer diye biraz beklicem bakalımYa tutumluanne sitesi var orda arkadaşın dediği ana kucağını 100 tl civarına veriyorlar . aldığı ana kucağı nette 400-500 tl en uygun. kullanılmış ama ,diyor az kullandı sevmedi diyor mesela. senin kine benzer ana kucağını 80-90 tl ye veriyorlar .ama dediğim gibi 2. el onu herkes almak istemz. ben güvenemem ama sen belki güvenebilirsin ? seni tanımadığım için söylüyorumincele istersen orayı. ama alman gerekiyor gibi duruyor. belki uyguna bulursun biraz daha araştır. olmadı bunu alırsın.
Bende kararsizdim doktora illa yaptirmam gerekiyomu diye sordum bebek icin senin icin daha saglikli sekerin varsa daha sk kontrole gelmen gerekli dedi bide annemin butun sulalesinde seker var ne olur ne olmaz diye yaptirdim hicbir sorunda olmadi sukur :)Valla eşimle şeker yüklemesinin ne kadar doğru olduğu konusunda emin olamadık kadın Doğum ve endoktrin doktorum yaptırmamızı söyledi.
Fakat biz yükleme yaptırmama kararı aldık evde şeker ölçüm aletiyle yaptık, sonuçta normal çıktı.
Sanirim her lohusa takiminda bel lastigi varsa sorun yok orda olmadigim icin bilemiyorum abime getirttim o yuzden oda hatta erkek ne anlasin 100-150 tl verdi ama cok ince kumasi neyse sabahligi falan var idare edilir :)Hamile pantolonlarım m beden o zmn pijamalarımda m beden alabilirim
Iyi etmissin kuzu ama benim prensesime az almissin kendine cok olmadi bu is kiskanacak kesin annesini :) bu arada röntgen kesinlikle hamilelere zararli ve yasak diye biliyorum ama doktoruna sor önce cünkü disciye bile gitsen hamilemisin diye soruyolar dis filmi cekerken. Ben burda acile gittim, acilde ürologa gittim bide ayrica tekrar bi jenokolog-ürolog bakti kadin hastaliklari hastanesinde enfeksiyon icindi hepsi ama bir tek ultrosanla bakildi böbrek, migde, apandisit, yumurtalik, kasik ne varsa artik 7-8 defa girdim demekki o sekildede görünüyo bütün organlar hatta ürolog öyle gördü benim sag böbrekte genisleme oldugunu.Bobregm agriyodu ya kuzu bi ara o iste. Arada eskisi gibi olmasa da yokluyo. Martin 2sindd rontgen var sorucam eger minnak icin zararliysa girmiycm rontgene. Yazik kuzuma. Eskiye oranla hafifledi cunku.
Minnaka besik baktik teyzesi. Iki yer arasinda kaldk karar verecgz ins. Bi iki de cici aldk
Ama en cok.kendime yaptm kizacak bana zeynos :)) lohusa gecelgiyle pijamasini aldim. Baya bi indirime grmisti kacrmayim dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?