2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Boğazım tıkır tıkır yine mi grip olacam ya ilki o kadar ağır geçti ki şuan moralim bozuldu yatakta sinirden oturuyorum bana hemen bu aşamada atlatmak için bi önerisi olan var mı kalan üç ayımda duacısı olurum

Günaydın kizlar nasilsiniz? yine uykusuz gecen bir geceydi... miyom agrisi bir yandan... bebis de sessizdi... okudum internetten bu haftalarda kac kilo alinmis.. 4-5 aldim diyen var 15 aldim diyen de... sizler kacar kilo aldiniz son aylarda ne kadar alacagiz benim geceleri acikmalarim baslasi...

Hiç üşenme bir portakal ve limon sık iç dün çok boğazlarım yanıyordu geçti çok şükür inşallah geçer de duayı kaparım

Toplam 9 kilo aldım son üç ayda da en fazla 5 almayi planlıyorum inşallah 5 de fazlam vardı 20 kilo ile diyete hazır hale geleceğim inşallah sağlıkla doğuralım da önemli olan o acıkma dersen 4 saatte çıldırmış gibi acıkıyorum

Canim sen kani hangi parmagindan aliyorsun? Ben sol bas parmaktan alinca cok yuksek cikiyor ama diger parmaklarimdan deneyince daha dusuk cikiyor. Hangisine inanacagima sasirdim ya sabah aclik icin baktim sol bas prmak 110 verince korktum, sol yuzuk parmagindan olctm 93, sag bas parmaktan olctum 85. Yani hangisine inancam ben sabah aclik sekeri korkulu ruyam oldu resmen, tokluklarim iyi de bu sabah aclik biye boyle acaba

Benim şeker hastası bir tanidigim hep orta parmak yada yüzük parmaklarindan ölcuyor.

Benim şeker hastası bir tanidigim hep orta parmak yada yüzük parmaklarindan ölcuyor.
Doktorumu onermis acaba, benim isaret parmagimdan olcunce hep diger parmaklardan daha yuksek cikiyor da endise ettim oyuzden sabah sabah yaaaa stres oldum esimde kiziyo cok vesveseli oldun abartiyosun diye

Ihlamur,kuşburnu,bal-karabiber karışımı 2-3 çay kaşığı.kırmızı Turp suyu. bol c vitamini greyfurt portakal nar sık iç. mikropları atar. bunları yap 3 gün .hiç b,işeyin kalmaz. aman dikkat. boğazın kötüyse de pastil al ıhlamurlu ballı. yada zencefilli. günde 2-3 tane em şeker gibi hemen geçer.

Günaydıııııııınnnnnnn.Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle ..
Hadi çıkın şu havasız evlerinizden 'annemin demesi gibi' İki temiz hava al da gel
Kahvaltınızı yapın mis gibi yumurtanızı rokanızı balınızı peynirinizi zeytininizi aksatmadan yeyin. sonra bir yürüyüş mis gibi oksijen
Kar varsa çıkmayın aman

Doktorumu onermis acaba, benim isaret parmagimdan olcunce hep diger parmaklardan daha yuksek cikiyor da endise ettim oyuzden sabah sabah yaaaa stres oldum esimde kiziyo cok vesveseli oldun abartiyosun diye
Bilmiyorum ki doktorumu öyle söyledi acaba. Ama bence de hep ayni parmaklardan ölçu almak daha mantikli sanki.

Ben hep sol işaret parmağımdan ölçüyorum. Dün beklediğimden düşük çıkınca sol orta parmaktan aldım aynen daha düşük çıktı. İnternetten baktım özellikle bir parmak yazmıyor. Ama hep aynısından almak daha mantıklı olacak sanırım.

günaydın kızlar burada haftası en küçük olan benim
ama 8 kg almışım
acil diyetisyene gideceğim
yeni kalktım resmen açlıktan ölüyorum
2 yumurta haşlatıyorum 1 neyine yetmiyorsa
doymuyorum doymuyorum doymuyorum

hastaneye seker olcumune her gittigimde kani orta parmagmdan alirlar ben evde kendim de oyle olcuyorum degistirmiorm

İnternetten biraz arastirdim, genelde orta parmagin ucundan aliyor herkes. Artik bende oyle yapacagim canim, aklinda olsun. Bir de kontrol solusyonu varmis, cihazdan emin olmayinca o solusyon ile test edilebiliyormus. Sen cihazi kullanmadan once aolusyon ile test felan yaptin mi? Eczaci bana direk verdi makinayi, hic bisey yapmadi yani. Eczaneye onuda sorcam bakalim.
hastaneye seker olcumune her gittigimde kani orta parmagmdan alirlar ben evde kendim de oyle olcuyorum degistirmiorm
Ben de artik orta parmaktan alayim madem, internette de baktim orta parmaktan aliyorlar hep. Sende cihazi yeni mi aldin canim? Cihazi alirken kontrol solusyonu ile cihazi test ettiler mi?

Gunaydin kizlarrr:))) bugun hepimiz icin guzel bir gun olsun vajinal zonklama diyorsunuz ya benim orda hep agri var bebegimde ters durdugu icin vurdukca daha beter oluyor ayakkabilarimi ayagimdan cikarirken bile fena agri giriyor kilo meselesine gelince flamingoluktan fok baligina terfi etmek uzereyim bu satirlari yazarken tartilmak icin hazirlaniyorum canli canli bilgi vermek istedm evet veriyorum benim moral sifir sifir sifir en son 10 subatta 70 iken bugun 71.6 olmusum hayvan gbi yiyorum tatlilari hamur islerini bu saatten sonra kendime dur diyorum cok uzgunum hoscakalin

Canm taazecik körpecik üzüntüne şahit oldum şimdi okudum yazını 1 haftada 1,600 alman bana göre normal çünkü bir dert ortağın var. Oda benim Bende 25 ocakta 67-68 arasında oynuyordum. 1 ayıma 1 hafta kala baktım ki. kilom 70-71 arasında oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…