- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.481
Renklenirse olabilir. Ben saf beyaz mobilya sevemedim hic, sararma yapıyor. Ahsap rengi hep tercihim mobilyalarimda ama bebek odalarida hep beyaz calisiliyor. Bizim bebek odamiz biraz ahsapli oldu renkleride cok, icime sindi. Beyazdan yana sıkıntınız yoksa tabiiki tercih edebilirsiniz. Zevk sizin sonucta.Odası duvar kağıdı olacak mavi sciter lar alırım diye düşündüm
Renklenirse olabilir. Ben saf beyaz mobilya sevemedim hic, sararma yapıyor. Ahsap rengi hep tercihim mobilyalarimda ama bebek odalarida hep beyaz calisiliyor. Bizim bebek odamiz biraz ahsapli oldu renkleride cok, icime sindi. Beyazdan yana sıkıntınız yoksa tabiiki tercih edebilirsiniz. Zevk sizin sonucta.
Temmuz iyide ekim soguk olmustur canim bizde eylulde buraya dönünce cok farkediyo üsüyoruz sicaktan gelip :) burda 4 mevsim yok yaz ilkbahar gibi gecer arada sicak olur 30 derecede sanarsin izmirin 45 derecesi oylede bunaltir 4 gün günes olsa 3 gün yagmur yagar alistik artik napalim ama sukur bu kis cok soguk gecmedi dua ediyorum böyle devam etsin diye montumda surda bi 15 gun sonra kapakmicak artik
Kisin hamile kalmakta kesinlikle fazla kilo yapiyo bide su icmekte zorlaniyo insan ama yazdan daha iyi sanirim yazin hamilelik gecirenler daha sikayetci.
Ben çok üşüttüm, onun sancısı gaz sancısı bir de üşümeyin hastalanmayım diye üst üste giyinince çok darlandım. Bursada yaşıyorum bu arada. Burası bu sene çok soğuktu. Ben pek sevemedim kışın hamile olmayı. Ama havalar azıcık düzelince keyfime diyecek yok. Şimdi temmuz ağustostanda iyidir tabi, nemden nefes alınmıyor o zamanda bir de hamileyken aman aman
Hayirdir canim neden kanama oldu acaba.Allah korktuguna ugratmaz insallah zamanjni bekler yavrun Acil sifalar diliyorumAsiri kanamayla hastaneye kaldirildim. Erken dogum riski var ve cok uzuluyorum. Dua edin arkadaslar...
Canim erken dogum riskin varsa doktorlara ciger gelistiriciyi hatirlat istersen hemen. Cok gecmis olsun. Rabbim korusun yavrunu. Umarim yanlis alarmdir.Asiri kanamayla hastaneye kaldirildim. Erken dogum riski var ve cok uzuluyorum. Dua edin arkadaslar...
Hayirdir canim neden kanama oldu acaba.Allah korktuguna ugratmaz insallah zamanjni bekler yavrun Acil sifalar diliyorum
Yok ya eczanede hiç solusyonla test edildiğini duymadım. Ufak tefek yanılma payı olsa da sanırım yaklaşık o değerler oluyor. Eczaneler solusyon filan vermiyor ama, makinede hata varsa firma aranır gelir değişim yaparlar. Ben hep aynı parmaktan ölçeyim diyorum bundan sonra. 200-300lere çıksa gösterir herhalde... önemli olan çok çıkmaması...İnternetten biraz arastirdim, genelde orta parmagin ucundan aliyor herkes. Artik bende oyle yapacagim canim, aklinda olsun. Bir de kontrol solusyonu varmis, cihazdan emin olmayinca o solusyon ile test edilebiliyormus. Sen cihazi kullanmadan once aolusyon ile test felan yaptin mi? Eczaci bana direk verdi makinayi, hic bisey yapmadi yani. Eczaneye onuda sorcam bakalim.
Ben de artik orta parmaktan alayim madem, internette de baktim orta parmaktan aliyorlar hep. Sende cihazi yeni mi aldin canim? Cihazi alirken kontrol solusyonu ile cihazi test ettiler mi?
İnternetten biraz arastirdim, genelde orta parmagin ucundan aliyor herkes. Artik bende oyle yapacagim canim, aklinda olsun. Bir de kontrol solusyonu varmis, cihazdan emin olmayinca o solusyon ile test edilebiliyormus. Sen cihazi kullanmadan once aolusyon ile test felan yaptin mi? Eczaci bana direk verdi makinayi, hic bisey yapmadi yani. Eczaneye onuda sorcam bakalim.
Ben de artik orta parmaktan alayim madem, internette de baktim orta parmaktan aliyorlar hep. Sende cihazi yeni mi aldin canim? Cihazi alirken kontrol solusyonu ile cihazi test ettiler mi?
Ben ilk kanla olcuyorum ama zaten zorla kan cikiyo, silsem tekrar kan cikmasini beklesem baya sıkmam gerek parmagimi. Birde fazla sıkmayin diyorlar kanin cikmasi icin. Anacim napacagimi sasirdim. Bende de aclik kan sekeri sorunu olustu vallla yemeklerden sonra tokluk hep iyi cikiyor ama ne hikmetse sabah aclik 90-100 arasi hepya benimde sabah açlıklar yüksek çıkıyo 104 çıktı sonra diğer parmaktan ölçtüm 93 çktı bide ilk kanla mi olcuyosunuz ikinci kanla mı ben ellerimi sabunluyorum ilk kanla ölçüyorum çoğu kişi ilk kanı sil ikinci kanla ölç diyolar o zaman tabi daha düşük çıkıyo bide kan verdim hastanede damardan 78 çıkmış kan verir vermez aletle ölçtüm 87ydi şekerim açlık şekeri beni yordu.
Alllah yardimcin olsun canim, bebegin ve senin icin hayirli ve sagliklisi ne ise öyle olsjn. İnsalllah yavrun gelisimini tamamlayip kucagina gelirAsiri kanamayla hastaneye kaldirildim. Erken dogum riski var ve cok uzuluyorum. Dua edin arkadaslar...
Bende artik sol orta parmaktan olcmeye karar verdim. Benimm tek takildigim sabah aclik kan sekerim, tokluklar hep iyi cikiyor. Bana ac kalmak yaramiyo galiba, gece de kalkip yesemmiYok ya eczanede hiç solusyonla test edildiğini duymadım. Ufak tefek yanılma payı olsa da sanırım yaklaşık o değerler oluyor. Eczaneler solusyon filan vermiyor ama, makinede hata varsa firma aranır gelir değişim yaparlar. Ben hep aynı parmaktan ölçeyim diyorum bundan sonra. 200-300lere çıksa gösterir herhalde... önemli olan çok çıkmaması...
Arada fındık badem atıyorum.Ben ilk kanla olcuyorum ama zaten zorla kan cikiyo, silsem tekrar kan cikmasini beklesem baya sıkmam gerek parmagimi. Birde fazla sıkmayin diyorlar kanin cikmasi icin. Anacim napacagimi sasirdim. Bende de aclik kan sekeri sorunu olustu vallla yemeklerden sonra tokluk hep iyi cikiyor ama ne hikmetse sabah aclik 90-100 arasi hepacaba bu seker yuklemesi yuzunden mi oldu kendi kendime yani seker yukletmeden oncede parmaktan olcum yaptigimda aclik 82-85 cikiyodu ama seker yukleme sonrasi 90 ve uzeri oldu aclik kan sekerim. Ustelik diyetime de uyuyorum fazlasiyla ve tokluk sekerlerim cok cok iyi yani...
Alllah yardimcin olsun canim, bebegin ve senin icin hayirli ve sagliklisi ne ise öyle olsjn. İnsalllah yavrun gelisimini tamamlayip kucagina gelir
Bende artik sol orta parmaktan olcmeye karar verdim. Benimm tek takildigim sabah aclik kan sekerim, tokluklar hep iyi cikiyor. Bana ac kalmak yaramiyo galiba, gece de kalkip yesemmi
Ay aynen teyzesii zaten ha bire poposunu karnima dikip duruyordu:)) neyse besigini bu gun sipars verdik gonlu olsun minnakimin. Bide evde de onceden aldm teyzesi vardi. Ondan kiyafet cok almicam sanirim. Cunku cok minik geliyolar gozume. Anlamiyorumda acemilik zor :)) bende rontgene girmeden once sorucam bi canm bende zararli diye biliyorumIyi etmissin kuzu ama benim prensesime az almissin kendine cok olmadi bu is kiskanacak kesin annesini :) bu arada röntgen kesinlikle hamilelere zararli ve yasak diye biliyorum ama doktoruna sor önce cünkü disciye bile gitsen hamilemisin diye soruyolar dis filmi cekerken. Ben burda acile gittim, acilde ürologa gittim bide ayrica tekrar bi jenokolog-ürolog bakti kadin hastaliklari hastanesinde enfeksiyon icindi hepsi ama bir tek ultrosanla bakildi böbrek, migde, apandisit, yumurtalik, kasik ne varsa artik 7-8 defa girdim demekki o sekildede görünüyo bütün organlar hatta ürolog öyle gördü benim sag böbrekte genisleme oldugunu.
Canm bizde bu gun siparisi verdik. 1 aya anca gelecek. Albebekten bahsediyorum. Ve kesinlikle uygun hic düşünmeden al derim. Bz sadece besik aldk ama bu takimda gayet guzelEki Görüntüle 1955689 kızlar sizce bu takım nasıl
Güzelmiş canım, zaten aksesuarlarla biraz canlandırırsınEki Görüntüle 1955689 kızlar sizce bu takım nasıl
Ben sabahlari korkarak sekerime bakiyorum, belki stresten yuksek cikiyordur haklisin. Gece bende grissininya da findik atayim agzima bakim nolcakArada fındık badem atıyorum.Sen de öyle yap olmazsa. Ben düne kadar zaten diyetisyenin verdiği listeden çok daha azını yiyorum, bir simit bir sarmadan birşey olmaz mantığındaydım ama komple dikkat etmeye başlayınca normale döndü. Psikolojik olarak biraz rahatladım. Bir de zaten çok yüksek değil değerlerimiz. Ne olabilir ki en kötü tablet filan verirler yani napalım. Bir de 2 gündür çok yoğun çalışıyorum, kaygılanacak zamanım olmadı. Bundan sonra işe yumulayım diyorum vallahi değerlerim bile daha düşük çıkıyor kafam da daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?