2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Odası duvar kağıdı olacak mavi sciter lar alırım diye düşündüm
Renklenirse olabilir. Ben saf beyaz mobilya sevemedim hic, sararma yapıyor. Ahsap rengi hep tercihim mobilyalarimda ama bebek odalarida hep beyaz calisiliyor. Bizim bebek odamiz biraz ahsapli oldu renkleride cok, icime sindi. Beyazdan yana sıkıntınız yoksa tabiiki tercih edebilirsiniz. Zevk sizin sonucta.

Biz de bugün baktık çilek mobilyaya.içlerinde en beğendiğim senin aldığın oldu.sanırım ben de alınan aynı mobilyadan.acaba memnun Musun canım?ben de renkli olmasından yanayım

Esim gecen haftalarda catlak kremi almayacak misin dedi almiycam dedim. Bugun doktor gobegin icin ne kullaniyorsun dedi, birsey kullanmiyorum dedim. Kullan cildin kuru dedi. Arkadasim cok memnun kaldigi Lierac kremini onerdi krem 100 kusur diyor bir kac sitede indirime girmis. Ne yapiyim aliyim mi bilemedim. Bugun balik yagina da 79 tl verdim. Paralar gidiyor

Benim mont kapanmamaya basladı bile neyse kiii izmirde cabuk ısınır hava

Kisin hamile kalmakta kesinlikle fazla kilo yapiyo bide su icmekte zorlaniyo insan ama yazdan daha iyi sanirim yazin hamilelik gecirenler daha sikayetci.

İşyerinde arkadasım gectigimiz yaz hamileydi.. sıcaktan zorlandı cok.. klimaları 18 e getiriyodu o yandı biz donduk tüm yaz..
Kiloları vereceğizzz insallahhh canım.. saglıkla gelsinlerdeee yeter ki..

Azcık daha sabır canım. Bebişlerimizde rahat edecek.. yazın sıcaklarda kendilerine gelmiş olacaklar inş.. incecik giydirip short atlet elbisee hoop sokaga

Asiri kanamayla hastaneye kaldirildim. Erken dogum riski var ve cok uzuluyorum. Dua edin arkadaslar...
Canim erken dogum riskin varsa doktorlara ciger gelistiriciyi hatirlat istersen hemen. Cok gecmis olsun. Rabbim korusun yavrunu. Umarim yanlis alarmdir.

Yok ya eczanede hiç solusyonla test edildiğini duymadım. Ufak tefek yanılma payı olsa da sanırım yaklaşık o değerler oluyor. Eczaneler solusyon filan vermiyor ama, makinede hata varsa firma aranır gelir değişim yaparlar. Ben hep aynı parmaktan ölçeyim diyorum bundan sonra. 200-300lere çıksa gösterir herhalde... önemli olan çok çıkmaması...

Tvlerde ne kadar çok bebek mağazası reklamı varmış meğer Algıda seçicilik bu olsa gerek. Önceden hiç dikkatimi çekmemişti

Ben ilk kanla olcuyorum ama zaten zorla kan cikiyo, silsem tekrar kan cikmasini beklesem baya sıkmam gerek parmagimi. Birde fazla sıkmayin diyorlar kanin cikmasi icin. Anacim napacagimi sasirdim. Bende de aclik kan sekeri sorunu olustu vallla yemeklerden sonra tokluk hep iyi cikiyor ama ne hikmetse sabah aclik 90-100 arasi hep acaba bu seker yuklemesi yuzunden mi oldu kendi kendime yani seker yukletmeden oncede parmaktan olcum yaptigimda aclik 82-85 cikiyodu ama seker yukleme sonrasi 90 ve uzeri oldu aclik kan sekerim. Ustelik diyetime de uyuyorum fazlasiyla ve tokluk sekerlerim cok cok iyi yani...
Asiri kanamayla hastaneye kaldirildim. Erken dogum riski var ve cok uzuluyorum. Dua edin arkadaslar...
Alllah yardimcin olsun canim, bebegin ve senin icin hayirli ve sagliklisi ne ise öyle olsjn. İnsalllah yavrun gelisimini tamamlayip kucagina gelir
Bende artik sol orta parmaktan olcmeye karar verdim. Benimm tek takildigim sabah aclik kan sekerim, tokluklar hep iyi cikiyor. Bana ac kalmak yaramiyo galiba, gece de kalkip yesemmi

Arada fındık badem atıyorum. Sen de öyle yap olmazsa. Ben düne kadar zaten diyetisyenin verdiği listeden çok daha azını yiyorum, bir simit bir sarmadan birşey olmaz mantığındaydım ama komple dikkat etmeye başlayınca normale döndü. Psikolojik olarak biraz rahatladım. Bir de zaten çok yüksek değil değerlerimiz. Ne olabilir ki en kötü tablet filan verirler yani napalım. Bir de 2 gündür çok yoğun çalışıyorum, kaygılanacak zamanım olmadı. Bundan sonra işe yumulayım diyorum vallahi değerlerim bile daha düşük çıkıyor kafam da daha rahat

Ay aynen teyzesii zaten ha bire poposunu karnima dikip duruyordu:)) neyse besigini bu gun sipars verdik gonlu olsun minnakimin. Bide evde de onceden aldm teyzesi vardi. Ondan kiyafet cok almicam sanirim. Cunku cok minik geliyolar gozume. Anlamiyorumda acemilik zor :)) bende rontgene girmeden once sorucam bi canm bende zararli diye biliyorum

Ben sabahlari korkarak sekerime bakiyorum, belki stresten yuksek cikiyordur haklisin. Gece bende grissininya da findik atayim agzima bakim nolcak ya evet cok yuksek degil degerlerimiz ama ne bilim tablet felanda kullanmadan atlatsak iyi olurdu. Her ilac bebegime zarar verecek gibi tedirgin oluyorum cidden hamilelikte cok pimpirikli oldum ben. İnsallah annelik kisminda boyle olmam yoksa kizimin da esimin de cekecegi var benden

Kızlar herkese merhaba ya bişey soracağım emzik ve biberon aldınız mı hangi marka aldınız cam mı aldınız ben bu konuda bilgisizim ya hangisi iyi kaç yana almam gerekiyor siz ne aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…