- Konu Sahibi endless love
-
- #38.441
Doktora gittik geldik uyuyordu kuzum. Artik yuzunun herseyi net gorunuyor, abisini de goturduk kardesini gorsun diye doktor ayni abisine benziyor dedi.
2 hafta sonra gel calisabilir raporunu vereyim dedi.
Ben yemeklerden sonra cok rahatsiz oluyordum gogsumun altindaki kaburgalarda cok baski oluyordu megerse cocugum oraya poposunu dayamis oda karacigere baski yapiyormus.
İdrar icin 5 gunluk ilac verdi, eger kulturde mikrop cikarsa antibiyotik basliycaz dedi.
30 hafta olmus yurumek icin bana simdi izin veriyor, birde tutmus 13 kilo almissin cok diye laf soyluyor, canimi sıktı. Esime diyor senin hanim tombul olmus diye.
Decaviti birak balik yagina basla dedi. Kendince diyet yap dedi.
Bebegin yeri dardiya benim, rahatlamis yavrum. Gunde 2 magnezyum ise yaramis.
Bizden havadisler boyle.
Canm ya valla yazını okurkem güldüm ne yalan söylim doktorun öyle demesine senin gıcık olmanaDoktora gittik geldik uyuyordu kuzum. Artik yuzunun herseyi net gorunuyor, abisini de goturduk kardesini gorsun diye doktor ayni abisine benziyor dedi.
2 hafta sonra gel calisabilir raporunu vereyim dedi.
Ben yemeklerden sonra cok rahatsiz oluyordum gogsumun altindaki kaburgalarda cok baski oluyordu megerse cocugum oraya poposunu dayamis oda karacigere baski yapiyormus.
İdrar icin 5 gunluk ilac verdi, eger kulturde mikrop cikarsa antibiyotik basliycaz dedi.
30 hafta olmus yurumek icin bana simdi izin veriyor, birde tutmus 13 kilo almissin cok diye laf soyluyor, canimi sıktı. Esime diyor senin hanim tombul olmus diye.
Decaviti birak balik yagina basla dedi. Kendince diyet yap dedi.
Bebegin yeri dardiya benim, rahatlamis yavrum. Gunde 2 magnezyum ise yaramis.
Bizden havadisler boyle.
13 kilo icin girdigi soklari bir gorseydin canim, 3 dakika laf soyledi biraz bozuldum. 2 hafta once arada gittigim bir doktor vardi ona gitmistim dogum icin 3 kilo hakkin kalmis ama fizigin 20 kiloya kaldirir deyip azda olsa morel olmustu, bu doktorun tepkisi bence cok abartiliydi.canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel darısı başımıza
zaten havalar çok soğuktu nasıl yürüyecektin hasta olmak da zor iş
30. hafta için 13 kg fazlamıymış?
ben de çok kg aldım diye doktor decaviti bıraktırdı...
magnezyumu niçin içiyordun
Canim bjsey olmamistir endise etme .ama dikkat edelim ozellikle deterjanlari birbirine karistirmayalim.sonucda oksijen alimini azaltiyo.biz daralinca coculda daraliyodur gibi geliyo bana.ben o hatayi ogla hamisken camasir suyu ile porcozu karistirarak yapmistim bir gun boyunca o koku gitmedi genzimdenYa kızlar biraz temizlik yapıyım dedim camasır suyu değilde diğer temizleyicilerden kullandım biraz solumak zorunda kaldım genzimi yaktı koku, şimdide bişey olmuşmudur bebek etkilenmiş midir diye kaygılanıyorum. Gerci kaygı yaratacak o kadar cok sey varki cep telleri bigüsayarlar gıdalar ama yinede insan en ufak bişeyde üzülüyor hemen kötüye yoruyor
Aman oda bi alem tmm dikkat edelimde ne konusuyo 3 dk cikinca gicikligina bi guzel yeseydin :))13 kilo icin girdigi soklari bir gorseydin canim, 3 dakika laf soyledi biraz bozuldum. 2 hafta once arada gittigim bir doktor vardi ona gitmistim dogum icin 3 kilo hakkin kalmis ama fizigin 20 kiloya kaldirir deyip azda olsa morel olmustu, bu doktorun tepkisi bence cok abartiliydi.
Magnezyumu hem sirt agrilarim icin hemde bebegin yeri dardi onun icin kullaniyordum. O fayda etmis.
Yine sayfalarca yaZmışsınızda benim sordugum ana kucagına biriniz cevap vermemişsiniz küstüm gidiyorum
Bende senin gibi dusunuyorum bi kac ay icin bu rakamlara uzuluyor insan sonra.birazda kendimizi.mutlu ediyoruz aslinda ihtiyacini karsiladikdan sonra brbek icin cok farketmiyor aslinda.anlamiyoki yavrucak bu paralari ilerki donemler icin ayirin hamimlar akli ersin istedigi sevdigi oyuncaklara zaten bol bol yatirim yapicaz :)))Oy kıyamam küsme küsme gel öpüşüp barışalım :) canım ev tipi anakucağı bende bakınıyorum hatta babynest de alabilirim ama hepsi düşünce aşamasında tiny love güzelPetisko aldı ama ben kıyamadım cimriliğimden indirime filan girerse alırım
Hiç stres yapma ama gözünü seveyim temizlik de yapma böyle detaylı senden de bebekten de önemli değil ya lavaboları ovmak bişey olacağından değil ama az zaman kaldı biraz daha sabır sonra bol köpüklü deterjanlara gir gönül rahatlığıylaYa kızlar biraz temizlik yapıyım dedim camasır suyu değilde diğer temizleyicilerden kullandım biraz solumak zorunda kaldım genzimi yaktı koku, şimdide bişey olmuşmudur bebek etkilenmiş midir diye kaygılanıyorum. Gerci kaygı yaratacak o kadar cok sey varki cep telleri bigüsayarlar gıdalar ama yinede insan en ufak bişeyde üzülüyor hemen kötüye yoruyor
Esimde dalga geciyor tombis degilsin diyecegine ben seni tombis de severim diyor.Canm ya valla yazını okurkem güldüm ne yalan söylim doktorun öyle demesine senin gıcık olmanabende aynı durumdayım bende gideceğim 3 gün snra aynılarını bana diyecek biliyorum maşallah miniğe boyu kilosu ne kadar çıktı cnm ?
19 mayisa gelmesini istemiyorum bende nedense :)) 40 i doldurursan anneler gununu geceriz sanirimŞeeey annişler az önce aklıma ne geldiacaba anneler gününde anne olmuş olucaz mı elimizi öpen bi yavrumuz olacak mı ayy düşüncesi bile mest etti beni
Aman oda bi alem tmm dikkat edelimde ne konusuyo 3 dk cikinca gicikligina bi guzel yeseydin :))
Oohh sefan olsun yavruna kan olsun can olsun insaAllahcikista kahvaltiya gittik zaten soylendim soylendim yedim
Aminnnn :)Oohh sefan olsun yavruna kan olsun can olsun insaAllah
13 kilo icin girdigi soklari bir gorseydin canim, 3 dakika laf soyledi biraz bozuldum. 2 hafta once arada gittigim bir doktor vardi ona gitmistim dogum icin 3 kilo hakkin kalmis ama fizigin 20 kiloya kaldirir deyip azda olsa morel olmustu, bu doktorun tepkisi bence cok abartiliydi.
Magnezyumu hem sirt agrilarim icin hemde bebegin yeri dardi onun icin kullaniyordum. O fayda etmis.
Güzel bence cnm sade ve şık ilerde de kullanılırEki Görüntüle 1955689 kızlar sizce bu takım nasıl
Esimde dalga geciyor tombis degilsin diyecegine ben seni tombis de severim diyor.kilomuz imzamdaki olculerle ayni gidiyor, boyumuz uzun FL 5.79 diyor. 7 ile carptim 40,53 yapiyor dogru hesaplayabildiysem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?