2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel darısı başımıza
zaten havalar çok soğuktu nasıl yürüyecektin hasta olmak da zor iş
30. hafta için 13 kg fazlamıymış?
ben de çok kg aldım diye doktor decaviti bıraktırdı...

magnezyumu niçin içiyordun

Ya kızlar biraz temizlik yapıyım dedim camasır suyu değilde diğer temizleyicilerden kullandım biraz solumak zorunda kaldım genzimi yaktı koku, şimdide bişey olmuşmudur bebek etkilenmiş midir diye kaygılanıyorum. Gerci kaygı yaratacak o kadar cok sey varki cep telleri bigüsayarlar gıdalar ama yinede insan en ufak bişeyde üzülüyor hemen kötüye yoruyor

Canm ya valla yazını okurkem güldüm ne yalan söylim doktorun öyle demesine senin gıcık olmana bende aynı durumdayım bende gideceğim 3 gün snra aynılarını bana diyecek biliyorum maşallah miniğe boyu kilosu ne kadar çıktı cnm ?

Slm kizlar nasilsiniz soooyle bir baktim herkes genel anlamda iyi maasallah.son bi kac gundur yemeklerden sonra coook carpintim oluyor resmen fenalik geliyo bana.oncedende olurdu ama suanda daha bi zor geciyo bu carpinti.yemek yemege korkuyorum gene baslicak diye.bide sipa kaburgama dayaniyo ki nasil rahatsiz oluyorum anacim daha 3 ay vsr nerdeyse oooyyy oyy diyorumm...bu arada mininuhut sen nerdesin arkadasim hivmi ugramiyosun kk ya merak ediyorum arada iki kelime yaz daaa :)) insaAllah hersey yolundadir

13 kilo icin girdigi soklari bir gorseydin canim, 3 dakika laf soyledi biraz bozuldum. 2 hafta once arada gittigim bir doktor vardi ona gitmistim dogum icin 3 kilo hakkin kalmis ama fizigin 20 kiloya kaldirir deyip azda olsa morel olmustu, bu doktorun tepkisi bence cok abartiliydi.

Magnezyumu hem sirt agrilarim icin hemde bebegin yeri dardi onun icin kullaniyordum. O fayda etmis.

Canim bjsey olmamistir endise etme .ama dikkat edelim ozellikle deterjanlari birbirine karistirmayalim.sonucda oksijen alimini azaltiyo.biz daralinca coculda daraliyodur gibi geliyo bana.ben o hatayi ogla hamisken camasir suyu ile porcozu karistirarak yapmistim bir gun boyunca o koku gitmedi genzimden

Aman oda bi alem tmm dikkat edelimde ne konusuyo 3 dk cikinca gicikligina bi guzel yeseydin :))

Oy kıyamam küsme küsme gel öpüşüp barışalım :) canım ev tipi anakucağı bende bakınıyorum hatta babynest de alabilirim ama hepsi düşünce aşamasında tiny love güzel Petisko aldı ama ben kıyamadım cimriliğimden indirime filan girerse alırım
Yine sayfalarca yaZmışsınızda benim sordugum ana kucagına biriniz cevap vermemişsiniz küstüm gidiyorum

Bende senin gibi dusunuyorum bi kac ay icin bu rakamlara uzuluyor insan sonra.birazda kendimizi.mutlu ediyoruz aslinda ihtiyacini karsiladikdan sonra brbek icin cok farketmiyor aslinda.anlamiyoki yavrucak bu paralari ilerki donemler icin ayirin hamimlar akli ersin istedigi sevdigi oyuncaklara zaten bol bol yatirim yapicaz :)))

Hiç stres yapma ama gözünü seveyim temizlik de yapma böyle detaylı senden de bebekten de önemli değil ya lavaboları ovmak bişey olacağından değil ama az zaman kaldı biraz daha sabır sonra bol köpüklü deterjanlara gir gönül rahatlığıyla

Esimde dalga geciyor tombis degilsin diyecegine ben seni tombis de severim diyor. kilomuz imzamdaki olculerle ayni gidiyor, boyumuz uzun FL 5.79 diyor. 7 ile carptim 40,53 yapiyor dogru hesaplayabildiysem.

http://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html canım bak bu site de hafta hafta kilo alımı var buna göre sadece 1kg fazladan almışsın...neyse sonraki haftalar daha dikkatli olmaya çalışırsın çok da abartılacak bir kilo değil 30. hafta için..

zaten kilo alımında önemli olan şeylerden biri de vücut kitle endeksi...

iyi fayda etmesine sevindim canım ya..havalar marttan sonra ısınır son 2 ay yürürüz ne yapalım..

Esimde dalga geciyor tombis degilsin diyecegine ben seni tombis de severim diyor. kilomuz imzamdaki olculerle ayni gidiyor, boyumuz uzun FL 5.79 diyor. 7 ile carptim 40,53 yapiyor dogru hesaplayabildiysem.

maşallah bebeğine kilosu ve boyu çok yerinde...zaten 4 kg kadar bebek ve sıvısı plesantasıdır...
vücuttaki kan hacmi büyüyen göğüsleri de hesaba katalım
pazartesi tombiş doktoruma gidiyorum kontrole
hiç kiloma karışmıyor yiyebildiğin kadar abartmadıkça ye diyor :)

diğer doktor ise kilo takıntılı ona gidince moralim bozuluyor senin gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…