2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Haklısın canım düşünmeden yaptım o kadar bi daha yapmıycam daha yüzeysel yapıcam temizliği ya da kokmayan temizleyicilerle, belki bişey olmıycak ama olmuşmudur diye yaptığım stres daha cok etkiledi beni. İlk 5 ay bulantılardan hiç yapmamıştım zaten onun gazına geldim sanırım

Canim dönmedi diye 38.haftalarda hemen sezeryan günü falan alma bence KK da doğum yapanları takip ediyorum son haftalarda dönen çok var elbet dönecek Rabbim koymuş onu oraya döner tabi ki

Hahaha Barıştık bile canım dedğim gbi bnde hiç düşünmüyodum ama evim çok küçük ben kocaelideym ailem ank da , kv'de yaşlı zaten aramızda pek yok bana yardımcı olup yanımda olucak kimse yok bebişler zaten sürekli uyucak doğduklarında bende sürekli başında Duramam ki odada put gbi mecbur buna koyup yanımda gezdiricem salona mutfaga filan benim buna benzer bişey almam lazım yani

benmki hassas cihazlardan seker yok bende hastane hatasi cok cikinca doktor da kontrol amacli yazdi

ya benimde sabah açlıklar yüksek çıkıyo 104 çıktı sonra diğer parmaktan ölçtüm 93 çktı bide ilk kanla mi olcuyosunuz ikinci kanla mı ben ellerimi sabunluyorum ilk kanla ölçüyorum çoğu kişi ilk kanı sil ikinci kanla ölç diyolar o zaman tabi daha düşük çıkıyo bide kan verdim hastanede damardan 78 çıkmış kan verir vermez aletle ölçtüm 87ydi şekerim açlık şekeri beni yordu.

decaviti hic icmedim balik yagi iciom ben de 12kilo aldim ondan mi aldim acaba cok yiyen biri değilim aslinda vitaminler kan haplari yapiyor bence :s

Sen beni söyle 10 kilo aldım bile

Ayda bir kilo almayi dusunurken haftada nerdeyse iki kilo almak korkuttu beni daha uc ayim var 100 kiloyla gitmesem doguma iyidir:) ama ben varya asiri tatli tukettm hatta seker olcumum yuksek cikmayinca sok gecirdim ben bide seker cikmayinca nasil yedim anlatamam normal insan catlar yani.esimse diyete spora baslamis ne guzel zayifliyo sabah ikimizde tartildik o mutluluktan kahkaha atiyodu ben sinirden ciglik atiyodum.insan karisi hamileyken diyet yaparmi hic ya.gaddar bu adam

Benim arkadasiminda makat gelisti hatta bnimkide suanda oyle arkadasin 33. Haftada donmus bebegi doktor nornal dogum yapabilursn demis canim

Slm kizlar herkes iyidir umarim 2 gundur misafirlerim vardi giremedim buraya temizlik yemek bittim resmen :) aksam karnimin alt tarafinda agirlik hissettim dinlenince gecti sukur cok yordum kendimi sanirim

decaviti hic icmedim balik yagi iciom ben de 12kilo aldim ondan mi aldim acaba cok yiyen biri değilim aslinda vitaminler kan haplari yapiyor bence :s
Üzgünüm ama balık yagı vitamin ve demir haplarının hiç biri kilo yapmıyor aksine iştahı dengeliyor. Arastırdıgında göreceksin . Bende 8 kilo aldım ben de o kadar az yiyorum ki zaten iştahımda yok midemden ötürü ama hamilelikte hormonlar cok değiştiği için kilo alınıyor normal yesekte bunu bizzat yaşamış oldum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…