2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anneler ozellikle kaliteli uyku ceksin minnakim diye kundak dusunuyorum buda cok sirin geldi bana bu olmaz mii acaba :)) 2. Attiigm zaten klask kundak. 2. Daha rahat. 1. Cazip bilemedim :)
Canim ikincisinin ayak kismi dar gibi geldi bana ilki daha iyi duruyo tabi sen bilirsin alt taraf ski olmasin diyorlar ya kendini dusun rahat edebilirmisin diye :)

Kızlar herkese merhaba ya bişey soracağım emzik ve biberon aldınız mı hangi marka aldınız cam mı aldınız ben bu konuda bilgisizim ya hangisi iyi kaç yana almam gerekiyor siz ne aldınız
Canim bende 3 ayri cesit emzik var artik hangisini alirsa ikisi philips avent bitanesi burda olan bi marka,
Biberonda philips avent in setini aldim. Genelde en cok önerilenlerden biri avent anti kolik olmasi önemli yani gaz yapmamali bebege biberon benimde cok bilgim yok sagda solda annelerden okuyorum arastirdimda biraz. Emzikler ve biberon fotoda. Biberonu zaten mecbur olmadikca kullanmayi dusunmuyorum insallah sutumuz bol olurda gerek kalmaz.

Kızlar herkese merhaba ya bişey soracağım emzik ve biberon aldınız mı hangi marka aldınız cam mı aldınız ben bu konuda bilgisizim ya hangisi iyi kaç yana almam gerekiyor siz ne aldınız
Anne memesine yakin hem emiyor hem biberon kullanilabiliyor diye okudugum icin avent aldik canim kucuk biberonu cam aldim cam daha saglikli diye birde daha buyuk boy aldik ama o cam degil buyudugunde kendi tutabilsin agir olmasin diye.
Vermeli miyim tam olarak emin olmasamda bir tanede emzik aldik bakalim bebegimiz kabul edecek mi yada bi gerek duyacak miyiz onu dogdugunda yasayip gorecegiz :)

K
Anneler ozellikle kaliteli uyku ceksin minnakim diye kundak dusunuyorum buda cok sirin geldi bana bu olmaz mii acaba :)) 2. Attiigm zaten klask kundak. 2. Daha rahat. 1. Cazip bilemedim :)
aslinda bu kundak battaniyeler benimde hosuma gidiyor ama bilemiyorum kundak yapmali mi? Uykusunda sicrayip uyanmasin diye yapanda varmis ama.kundak yerine uyurken ellerini pijamasina sokanda duydum. Suan icin kararsizim ama eskiden yapilan kundaklara gore bu battaniyeler daha rahat ve saglikli gibi duruyor..

Canm bende istirahatteyim. Eski mesajlarini okudum. 30. Haftaya kadar gelmissin sukur. Insallah Rabbim sonrasinida hayirla nasip edecektir. Dua ediyorum mesajndan beri... Guzel haberler ile don insallah... Insirah oku bol bol...

Tesekkurler. Simdilik kanama azaldi ama bi sonraki kanama nezaman olur daha siddetli olur ve doguma mi alinirim korkuyorum

Anladım canım peki gerek olacak mı ben çalışmayacam sence almalı mıyım?sen neden aldın?
Canim bende dogumdan sonra calismayi düsünmüyorum en az bir sene insallah bol bol sütümüz olsunda biberona gerek kalmasin tabi ama ne olur ne olmaz ben 6 aydan sonra ek mamaya gecince belki kullanirim devam sütü icin falan ondan dolayi almayi uygun buluyorum en azindan fiyatlar uygun olunca yada indirim olunca sonra olurda lazim olur. Bide sey sorucam sendede sanirim hemoroid olmustu bende görünürde bisey yok ama afedersin kabiz olmadim hic zorlandim bir defa ve cok canim yaniyo lavaboya gitmeye korkuyorum hemoroid olabilirmi acaba?

Canim hic bisey olmayacak insaAllah sakim uzme kendini forumlari okuyup strese girme bu sekilde hamileligini saglikla tamamlayanlar var bak sakin unutma.bebegine bedenine guven saglikla kavusucaksiniz.rabbi yessir duasini oku ayetel kursi oku bol bol

Amin.
Hepimiz sag salim zamaninda dogum yaparız insallah

Canim bu arada emzik konusunda bi sanada sorayim kararsizim bazen sonradan cok aglayan bebegi olan biri nefes almak icin arada kullaniyor emzik rahat oluyor ama cogu kisi diyo bebek emzigi sonradan almiyo basta ilk dogdugunda vermek gerekiyo ama kimiside diyo ilk 2 aymi 4 aymi ne damak yapisi icin iyi degil emzik vermek ne yapmak lazim acaba?

Tesekkurler. Simdilik kanama azaldi ama bi sonraki kanama nezaman olur daha siddetli olur ve doguma mi alinirim korkuyorum
Oyyy cok sukur cok... Dua yi eksik etme. Bol salavat. Rabbimin dedigi olur. Stres yapip adrenalin salgilama. Tevekkul et. Hadi insallah bunuda atlatacaksin.

Anladım canım peki gerek olacak mı ben çalışmayacam sence almalı mıyım?sen neden aldın?
Benim sinavlarim oluyor ya canm.kpss vs 3 saat 4 saat suren sinavlar bunlar o surede mutlaka acikir. Oyle dahi olmasa ilerde nasil olsa lazm olack bunlari aldktan sonra baska biberon almam buyuk ihtimal.

Kabız değilsen ona rağmen canın yanıyorsa çıkarken sanırım basur problemin var.görünürde bende de bişey yoktu sonradan oluştu.inşallah yanılıyorsundur çünkü rahatsız edici bişey

Kızlar doktor 25. Hafta ile osteocare diye kalsiyum magnezyum ilacı ile gyno ferro diye iki vitamine başladı, aranızda benim gibi ek vitamin kullananlar var mı ve günde kaç kez alıyorsunuz????
Bende o kalsiyum dan ve demir hapindan kullanıyorum 1 aydır kullanıyorum

Boyutlari var kuzum. Buyuk olani alirim oda 9 kiloya kadar sgiyo dusunki.
O zaman iyi canim bende uyku tulumunu buyuk aldim biraz zaten boyunun ne kadar olacagini bilmedigim icin altta 10 cm bosluk kalmali en az diyo onuda 6 aya kadar kullanabilir belki bakalim

Su 2. Attigim guzel canm. Boyutlarida var buyuk alaym diyorum skmasin. Aslinda benm kundagm duruyor kucuklugumden :)) ama piratk olani varken onla hc ugrasasm gelmez. Kundakta cocugun uykusu kaliteli oluyormus. Eliyle uyandirmiyomus kendini. Birde zeran soyledi.anne rahmnde gibi hissediyomus. Banada mantkli geldi.

O zaman iyi canim bende uyku tulumunu buyuk aldim biraz zaten boyunun ne kadar olacagini bilmedigim icin altta 10 cm bosluk kalmali en az diyo onuda 6 aya kadar kullanabilir belki bakalim
Evett uyku tulumuda mantikli onada bakaym ben bi. Zaten bende oyle cok kullanmayı düşünmüyorum uykusu duzene grince birakirm

Kabız değilsen ona rağmen canın yanıyorsa çıkarken sanırım basur problemin var.görünürde bende de bişey yoktu sonradan oluştu.inşallah yanılıyorsundur çünkü rahatsız edici bişey
Canim bi kere zorlandim tek ondada cok hafif kan vardi ama kabiz degilim ona ragmen 3 gundur falanda canim yaniyo asiri degil ama aci var malesef sadece lavaboya cikinca degil normaldede aciyo ama dayanilmicak bi agrim yok tahris olmus gibi sanki en azindan anlasam bastan önlem alayimda ilerlemesin normal dogumda istiyoruz oda cok tetikliyomus kalici olabiliyomus zorlanma olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…