2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sen miydin cnm.gidip görecek olan ben tereddüt de kalıyorum ama uygun olarak da bu var
canım istanbul daysan Bayrampaşa da akvaryum alışveriş merkezi var sadece mobilya üzerine en üst katın bir alt katında bebek mobilya mağazası var belis Kraft aymini vs.birçok markanın mobilyalarını satıyor oradan bakabilirsin hem kalitelerine hem modellerine bugün gittim ben uyku seti aldım bebeğe kendime de doğumda Sermek için battaniyeli nevresim takımı aldım .

Biz de bugün baktık çilek mobilyaya.içlerinde en beğendiğim senin aldığın oldu.sanırım ben de alınan aynı mobilyadan.acaba memnun Musun canım?ben de renkli olmasından yanayım
ben cok memnunum. Baktıkca gülümsüyorum ayrıca depolama alanları led isiklari ve büyük sifonyer cok hosuma gitmisti. Esyalarımız tam sıgdı. Tavsiye ederim :)

Kızlar herkese merhaba ya bişey soracağım emzik ve biberon aldınız mı hangi marka aldınız cam mı aldınız ben bu konuda bilgisizim ya hangisi iyi kaç yana almam gerekiyor siz ne aldınız
Ben emzik aldım hatta biraz abarttım galiba :) Philips Avent biberon ve emzik markalarımız. Avent cok tavsiye ediliyor.

Ben emzik aldım hatta biraz abarttım galiba :) Philips Avent biberon ve emzik markalarımız. Avent cok tavsiye ediliyor.
Anne memesinin şekline en yakın emzikmiş sanırım aventin soothie olanı..ben de ondan aldım çokkk tatlı yaaa

Bende o marka düşünüyorum biberon cam mı bide kaç tane aldın
Biberon kesinlikle cam al. 120 mlx2 240 mlx2 aldım ben. Simdilik yeter zaten. Duruma göre biberon almak cok zor değil :) Simdiden 6ay+ biberonumuz bile var

Bizde de tam tersi eşim alıp alıp getirir yeme de yanında yat önceden asla yemem dediğim yiyemedigim tatlıları çıldırmış gibi yiyorum hamilelik başka biseymiş bunu anladım yani

Anne memesinin şekline en yakın emzikmiş sanırım aventin soothie olanı..ben de ondan aldım çokkk tatlı yaaa
Evet Soothie. Ilk gördüğümde cok komik gelmisti kücücük bebekte kocaman delikli bisey diye hatta almam dedim :) ama simdi hem ondan 2 takım aldım hemde oi oi uyku arkadasından aldım, onda da aynı emzik :))) Cok komik duruyor yeni doganlarda

Endişe etme canım ben de ya olursa diye endiselenip internette okumuştum bebek içeride kendi kendine yaptığı hareketlerde ara ara kordonun boynuna dolandığını fakat yine duzeldigi bebeğin iceride ufak oyunları diye nitelendirmis makalede Allahın izniyle düzelir canım

19 mayisa gelmesini istemiyorum bende nedense :)) 40 i doldurursan anneler gununu geceriz sanirim
Tam gününü beklersek geçiyoruz berat kandili de var 12sinde bakalım o güne kim denk gelecek benim lisedwn arkadaşım 23nisanda doğmuştu hala aklımda mesela 19 mayısta olsa akılda kalıcı olur burcu ikizlere geçmesin yeter

Aynen burcu İkizlere geçmesin ben de boğa burcu olsun istiyorum kadını da erkeği de evine düşkün evcil kisacasi güzel özelliklere sahip bir burç ikizler biraz hoppa gezmeyi tozmayı cok seven bir burç delidolu ama çok saf ve temiz kalpli oluyorlar o da ayrı bir güzel özelliği diyelim

Canım çatlat kremi önleyici olsada çatlak bünyeyle alakalı bugün 3doğum yapmış ablama baktım hayran kaldım hiç yok kaymak gibi bende de henüz oluşmadı karında ama kaşıntılar var kullandığım halde çatlar diye düşünüyorum üstelik ne kadar eczaneden alınsa da karına sürülüyor ve bebeğe geçebilir mi acaba diye bazen tedirgin oluyorum

Hiiiiç bişeycik olmaz ye kuzum ye tosunum kilodur alınır da verilir de Allah bebeklerimizi korusun :) oluruna bırakınca daha az yediğimi farkettim ben gözüm doyunca demekki

Şimdi aramızda ikizler anneler vardır bişey demeyim bana eksantrikler denk gelmiş olduğundan sevmiyorum ikizleri burcu geçtim de gecenin bu vakti niye uyumadın bacım senin ne sıkıntın var

İstanbul dayım cnm tsk ederim fiyat olarak nasıldı baktın mı cnm ben de buraları bilmiyorum söylemen çok iyi oldu valla

[Q
Şimdi aramızda ikizler anneler vardır bişey demeyim bana eksantrikler denk gelmiş olduğundan sevmiyorum ikizleri burcu geçtim de gecenin bu vakti niye uyumadın bacım senin ne sıkıntın var
Niloyatospikk sanirim artik uyumus. Ses ermeyelim de uyusun biraz:) Tum gece buralardayi. Belki duygusalligina da iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…