- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.561
Canim bende herseyi en son hastanede ebeden hemsireden ögrenicem dogumdan sonra o kadar tecrübesizizki ne kadar arastirsakta emin olamiyoruz bu arada o yolladigim ikinci kundak var ya alt kismi biraz dar gibi dedigim ondan burdada var butun bebek magazalarimda gördüm avrupalilarda kullaniyo cocuklarina demekki gercekten bebekler rahat yatiyo bi cok yerde olduguna göreEvett uyku tulumuda mantikli onada bakaym ben bi. Zaten bende oyle cok kullanmayı düşünmüyorum uykusu duzene grince birakirm
Canım bunlar cam mı bide kaça aldinzeran Hamile kafasi yuklememisim yaa buydu canm
Biberon cam mi canımEki Görüntüle 1956075 Eki Görüntüle 1956074
Canim bende 3 ayri cesit emzik var artik hangisini alirsa ikisi philips avent bitanesi burda olan bi marka,
Biberonda philips avent in setini aldim. Genelde en cok önerilenlerden biri avent anti kolik olmasi önemli yani gaz yapmamali bebege biberon benimde cok bilgim yok sagda solda annelerden okuyorum arastirdimda biraz. Emzikler ve biberon fotoda. Biberonu zaten mecbur olmadikca kullanmayi dusunmuyorum insallah sutumuz bol olurda gerek kalmaz.
Bende kararsız kaldım cam mı alsam diyeAnne memesine yakin hem emiyor hem biberon kullanilabiliyor diye okudugum icin avent aldik canim kucuk biberonu cam aldim cam daha saglikli diye birde daha buyuk boy aldik ama o cam degil buyudugunde kendi tutabilsin agir olmasin diye.
Vermeli miyim tam olarak emin olmasamda bir tanede emzik aldik bakalim bebegimiz kabul edecek mi yada bi gerek duyacak miyiz onu dogdugunda yasayip gorecegiz :)
Almadim canm nettsn siparis vericem cunku magazayla arasinda fark var. Magazada 140 nette 100e. cam degiller ama magazada gördüm saglikli gozukuyolardi. Tupparvare gibi saglamdi. Zaten ben cami kirarm dayanma z bana :) )))Canım bunlar cam mı bide kaça aldin
Bende baktım bugün e bebekte var Bilmedigim için kararsız kaldımAlmadim canm nettsn siparis vericem cunku magazayla arasinda fark var. Magazada 140 nette 100e. cam degiller ama magazada gördüm saglikli gozukuyolardi. Tupparvare gibi saglamdi. Zaten ben cami kirarm dayanma z bana :) )))
Adamin eve tatli almasina gerek yokki ben zaten cikip cikip aliyorumBenimki diyet falan yapmaz ama hamilelikte varsin diyet yapsın canım daha iyi tatlılar ha bire getirse sen de yesen daha kötü o yemeyince sen de yemezsin ama iştah işte dimi ben de bildiğin afedersin ayı gibi yiyorum kendimi hayatımda ilk defa böyle görüyorum olsun bebeğimiz sağlıklı olsun da diyet yapıcaz beraber
Bende bikac zamandir polyanna gibiydim ama buaralar hep depresyon aglama sinir hali okadar depresyona bagladimki icinde tas oturyo sanki oyle gerginim sacma sapan konulari falan kafama takar oldumKızlar benim ağlamalarım normal mi ya herşeye alınır oldum insan yanında aglamasam da eve geldim mi kimse yokken içimi çekeçeke ağliyorum niye böyle oldum ben bi yardım almam lazım mi benim
Off offCanım gece benimde bacaklarıma çok kramp giriyo uyanıp naapacamı bilemiyorum üstelik 3 gündür geceleri ellerim özellikle sağ elim şişiyor ve uyuşuyor
Hmm anladım canım ben de ikili olanlardan alayım bari eksik kalmayımBenim sinavlarim oluyor ya canm.kpss vs 3 saat 4 saat suren sinavlar bunlar o surede mutlaka acikir. Oyle dahi olmasa ilerde nasil olsa lazm olack bunlari aldktan sonra baska biberon almam buyuk ihtimal.
Balla ne diyim bilemedim bence sen'de de oluştu.benim ilk zamanlar anlattığın gibiydi.bide üstüne kaşınıyordu.allah yardımcımız olsunCanim bi kere zorlandim tek ondada cok hafif kan vardi ama kabiz degilim ona ragmen 3 gundur falanda canim yaniyo asiri degil ama aci var malesef sadece lavaboya cikinca degil normaldede aciyo ama dayanilmicak bi agrim yok tahris olmus gibi sanki en azindan anlasam bastan önlem alayimda ilerlemesin normal dogumda istiyoruz oda cok tetikliyomus kalici olabiliyomus zorlanma olunca
uİyi geceler kızlar bende geldim aranıza canım arkadaşımın sayfası ara sıra girip bakıyordum ama yazamadım bir türlü.her neyse benim size bir sorum olacak kızlar ben 2 buçuk senedir evliyim sizler gibi bende bebek istiyorum herşey imiz normaldi ama düzensiz adet geçikmeleeim üzülmelerimden sonra istanbulda güzel bir doktor bulup gittim bana tiriod ve pko başlangıcı teşhisi konuldu ve bende bursada yaşıyorum ve gittim doktora doktor tiriodlere hiçbişey olmadığını yalnızca süt hormonum yüksek olduğunu bunun içimde 3 ay sonra gel dedi Kızlar daha 3 gün kala öglen gibi hasta oldum.. bu ayda olmadı ..şuan buruk olsam da herşeyin yavaş yavaş da olsa düzelir desem de yok aynı gibi . Kızlar size bir sorum olacak şimdi ben 2 hafta önce bu proklatin değerimi düşürmek için aslan pençesi çayı içmeye başladım ondan öncesine kadar zaten bu göğüslerim kaşınıyor hatta bazen sanki akıyor gibi de geliyordur . Çayı içtikten sonra biraz kesiliyor gibi olsada dün gece uyumaya çalışırken gene başladı sabah yok ama ara ara oluyor sizce neden bu olay beni çok üzüyor korkuyorum da ne yapacağımı da bilemiyorum doktor da 3 ay sonra gel bakarız gene değerlere dediği için bekleyeyim diyorum ama bu kaşıntı da beni üzüyor Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen ..
Müslin örtülerle kundak yapıcam ben münnoşuma:)Anneler ozellikle kaliteli uyku ceksin minnakim diye kundak dusunuyorum buda cok sirin geldi bana bu olmaz mii acaba :)) 2. Attiigm zaten klask kundak. 2. Daha rahat. 1. Cazip bilemedim :)
Yok canim plastikmi silikonmu diyonuz. cam kullanan pek yok tabiki oda sagliklidir mutlaka cok fark oldugunu sanmam plastik raflarda daha cok var genelde cam daha az var bilemedim simdi :)Biberon cam mi canım
Öncelikle merhaba.uzun ve yorucu bir yol gebe kalma isteği+Gebe kalmak+gebeliği ilerletmek+Doğum..bu sayfada 10 sene çocuk özlemi çekip anacına ulaşmış insanlar da var.ben mesele 2 sene uğraştım.hamile kaldım..düşürdüm ve tekrar hamileyim.bunlar çok zorlu süreçler hem sabır hem dirayet gerektirir ama tabi her şey kısmet.her şeyin zamanı var elinden bişey gelmez.problemini tam anlamadım sanırım hormonal tedavi gerektiren bir durum.bu konuda yapabileceğin en iyi şey doktorunu dinlemek ve çevreden ufak da olsa araştırıp yardım alman.çay bitki ot dene bence mahsuru olmaz.ama önce tevekkül...kader kısmet bunlar hele bebek konusunda en önemli sebepler.o yüzden kendinizi fazla yıpratmayın biz de çok deneyip yanıldık sonra kısmet oldu bi baktım hamileymişim.sizin için söylemek istediklerim bunlar umarım doğru zamanda kucağımıza yavrunuzu alır bize de burdan mutlu haberi verirsiniz.iyi geceler
u
Geçen ay 25 haftalıkken bir arkadaşımız Doğum yaptı ve kısa süre sonra bebeğini kaybetti ve bu 2.kaybıydı.güçlü durmak bir seçenek değil bu konuda zorunluluk..kimse böyle bir problem karşısında durmayı istemez.güçlü olmanın içinde(sabır,yılgınlık,umutsuzluk her şey var)yaşımız da genç daha sanırım ben 32 yaşındayım..önünüzde koca yıllar var o yüzden çaba sizden takdir Allah'tanBelki haklısınız sizler gibi bende en çok bu duyguyu bilmek hissetmek için çok yoruyorum kendimi zamanla bunu görüp kendimi yıpratıgımı görüyorum gerçekten sizde bunu benden daha bilirsiniz. Gerçekten nasıl baş ettiniz nasıl güçlü durdunuz çok imreniyorum gerçekten ama çok şükür sonu çok güzel allah sizi tez zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Aminn insallah dusunmek bile istemiyorum normal dogumda isteyince ya daha kötü ve kalici olursa rabbim tez zamanda gecirsin insallah bundan sonra surekli corba iceyim bari kati fazla yemiyim zorlamamak lazim kesinlikle yoksa ilerler. Allah yardim etsin dedigin gibi kötü olmadan kurtarsinBalla ne diyim bilemedim bence sen'de de oluştu.benim ilk zamanlar anlattığın gibiydi.bide üstüne kaşınıyordu.allah yardımcımız olsun
Geçen ay 25 haftalıkken bir arkadaşımız Doğum yaptı ve kısa süre sonra bebeğini kaybetti ve bu 2.kaybıydı.güçlü durmak bir seçenek değil bu konuda zorunluluk..kimse böyle bir problem karşısında durmayı istemez.güçlü olmanın içinde(sabır,yılgınlık,umutsuzluk her şey var)yaşımız da genç daha sanırım ben 32 yaşındayım..önünüzde koca yıllar var o yüzden çaba sizden takdir Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?