2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde dünki değerim 478 çıkmıstı pazartesi günü görünürmü acaba gitsem alttan muayrne olmak istemiyorum
Canım ben alttan oldum çok şükür hiç bir sorun olmadı. Doktor bana ilişkiye giriyoruz değil mi o daha çok Rahmi uyarır bu hiç bir şey yapmaz dedi. Adetin kaç gün geçti canım. Hcg kişiden kişiye artış hızı değişir ama pazartesi görürsün inşallah bebeğini

Merhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin bende nisan sonu diye Mayıs topigine yazıyım dedim yanlız daha kesemizi göremedik doktor bakmadı yani haftaya bakalım dedi

Hamisler şu cuma vaktinde bat bekleyenlere dua edermisiniz :KK43: Rabbim bize de güzel haberleri almak nasip etsin. Sizlere de sağlıcakla kavuşmak nasip etsin miniklerinize Rabbim hepimize o günleri göstersin :dua: herkese hayırlı cumalar :KK68:
hayirli cumalar canim benim herkesin duasi kabul olsun insallahh:dua::dua::dua:

Hamisler şu cuma vaktinde bat bekleyenlere dua edermisiniz :KK43: Rabbim bize de güzel haberleri almak nasip etsin. Sizlere de sağlıcakla kavuşmak nasip etsin miniklerinize Rabbim hepimize o günleri göstersin :dua: herkese hayırlı cumalar :KK68:
Allahım isteyen herkese nasip etsin bebişlerini sağlıklı bir şekilde inşallah

Merhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin bende nisan sonu diye Mayıs topigine yazıyım dedim yanlız daha kesemizi göremedik doktor bakmadı yani haftaya bakalım dedi
Merhaba canım:) hoşgeldin neden bakmadı doktorun

Back
X