Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben alttan oldum çok şükür hiç bir sorun olmadı. Doktor bana ilişkiye giriyoruz değil mi o daha çok Rahmi uyarır bu hiç bir şey yapmaz dedi. Adetin kaç gün geçti canım. Hcg kişiden kişiye artış hızı değişir ama pazartesi görürsün inşallah bebeğini
Merhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin bende nisan sonu diye Mayıs topigine yazıyım dedim yanlız daha kesemizi göremedik doktor bakmadı yani haftaya bakalım dedi
Merhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin bende nisan sonu diye Mayıs topigine yazıyım dedim yanlız daha kesemizi göremedik doktor bakmadı yani haftaya bakalım dedi
Hamisler şu cuma vaktinde bat bekleyenlere dua edermisiniz Rabbim bize de güzel haberleri almak nasip etsin. Sizlere de sağlıcakla kavuşmak nasip etsin miniklerinize Rabbim hepimize o günleri göstersin herkese hayırlı cumalar
Hamisler şu cuma vaktinde bat bekleyenlere dua edermisiniz Rabbim bize de güzel haberleri almak nasip etsin. Sizlere de sağlıcakla kavuşmak nasip etsin miniklerinize Rabbim hepimize o günleri göstersin herkese hayırlı cumalar