• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doğru hesaplamissn canm benimde 5+2 sat'a gore . Ama ultrasona göre nasıl onu bilmiyorum cumartesi randevum var kesemde gectigmz cumartesi 3mm . Bakalım doktor cumartesi gel yolk sac kesesi olusmusmu ona bakalm dedi .
Ben pazartesj gittim keseyi goremedi doktor icim rahat etmedi dun az lekelenmem oldu baska doktora gittim keseyi gordu 8 mm capinda dedi haftaya bi daha cagirdi kalp atislari iciin bakalim hayirlisi

Ben pazartesj gittim keseyi goremedi doktor icim rahat etmedi dun az lekelenmem oldu baska doktora gittim keseyi gordu 8 mm capinda dedi haftaya bi daha cagirdi kalp atislari iciin bakalim hayirlisi
Transvajinal ultrasonlamı baktirdin canım yoksa karindanmi ? İnşallah duyarız kalp atışlarını . Anca ozaman rahatlarim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 62
Canım buralardayım ama yazamıyorum sizi takipteyim moralim de bozuk halimde yok su bile içemiyorum hiçbirşeyi canım istemiyor aşırı iştahsızım ve her saniye mide bulantım var :KK43: anneme de üzülüyorum elimde olmadan :KK43:

Annem rahatsız canım kemoterapi ye başladı çok kötüyüm bende :KK43:

Benim canım su bile istemiyor :KK43:
Cok gecmis olsun cnm. Allah yardimcin olsun

Selam, ben de tüp bebekle gebe kaldım. 5+1 deyim. Bugün keseyi gördü doktor. Hepimiz için hayırlısı olsun. Kasık ağrılarım vardı ama 3-4 günfdür bel ağrılarım çok arttı. Bir de K-9 köpekleriyle yarışırım koku alma konusunda :)

Dogum tarihi yazmaz canim, haftasi yazar onuda yazmiyor sen bana son adet tarihinin ilk gununu soyle hesaplatayim internetten. Tahmini bir sure veriyor.
Yok onu ben yapiyorum 5+1 cikiyorda hani ultrason da bazen farkli.gozukuyorya 24 mayis 2017 dogum tarihide merak iste :)

Transvajinal ultrasonlamı baktirdin canım yoksa karindanmi ? İnşallah duyarız kalp atışlarını . Anca ozaman rahatlarim
Pazartesi gittigimde dr vajinadan bakicam dedi istemedim karindan cikmaz dedi nitekim goremedide. Dun gittigimde baska doktora vajinadanmi bakacaksiniz dedim hayit karindan dedi ve bakar bakmazda gordu sukur . Doktor da oyle soyledi zaten kalp atislarini duydugumda sana hamilesin diyebilirim dedi. InsaAllah hayirlisiyla hepimiz duyariz

Canım buralardayım ama yazamıyorum sizi takipteyim moralim de bozuk halimde yok su bile içemiyorum hiçbirşeyi canım istemiyor aşırı iştahsızım ve her saniye mide bulantım var :KK43: anneme de üzülüyorum elimde olmadan :KK43:
Canim benim Allah acil sifa versin insallah :dua:
Annem rahatsız canım kemoterapi ye başladı çok kötüyüm bende :KK43:

Benim canım su bile istemiyor :KK43:

Back
X