• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yemek yiyemiyorum hatta zayıfladım Bebekten önce o kadar diyet yaptım
Gitmedi kilolar şimdi gidiyor Garip bir durumm

o şöyle oluyormuş eger hamilelikten once vucudunda fazladan yag birikimi varsa hamileligin ilk uc ayinda gidermis nornal kilona gelip ondan sonra baslarmissin kilo almaya bu da doganin dongusuymus :))

Kalp atısını gec görenlerde var cnm keseni üstten gördü sonucta bnm bos gebelik oldgunda hep alttan bakıyodu ve bombos bi keseydi üstten görünmüyodu 7.hafatada kanamam olmustu bide vucut kabul etmio saglıksız oldgnda sanrm kanamayla atmak istio sabırlı olmak gerek sen gönlünü ferah tut:eğlence:bnmde bugün göbek cewremde bi agrı bibasladı sepsert karnımo_O
Bende bos bi gebelik yasadim bundan once.gercekten cok uzulmustum.suanda doktora gitmeye korkuyorum goremiycek diye :(

Yeni gelen annişler hoşgeldiniz :anne::KK46::KK200::nazar::nazar: aramıza inşallah saglıklı hamilelik yaşarız hep beraber doğum hikayelerimizide paylaşırız :halay:

Ya kızlar bu kabızlık bende de var ve felaket derecede gaz sıkışması oyleki ter dokuyorum resmen.:KK43:
Bende de yogun gaz sikismasi var. Fenalardayim :(
Canim ya bi ultrasona baktimda bisi yazmjyo dogum tarihi falan foto koyemde bak bi
Oy benim hic fotom yok :KK12:
Pazartesi gittigimde dr vajinadan bakicam dedi istemedim karindan cikmaz dedi nitekim goremedide. Dun gittigimde baska doktora vajinadanmi bakacaksiniz dedim hayit karindan dedi ve bakar bakmazda gordu sukur . Doktor da oyle soyledi zaten kalp atislarini duydugumda sana hamilesin diyebilirim dedi. InsaAllah hayirlisiyla hepimiz duyariz
Bende kalp atisini bekliyorum. Sevinemiyorum nedense tam anlamiyla. Hayirlisi:nazar:
Aaa beni de alin kizlar araniza. Mayis sonu gozukuyor benim. Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Hosgeldinnnnnnn:anneadayı:
Canım Bebeğin ultrasona göre solda benim oğlumda soldaydı
Benim sagdaydi oglum :)

Benim de kasik agrisi ve cok hafif koku hassasiyeti disinda belirtim yok. Garip hissediyorum kendimi :D 1 kez sutten agzim yandigi icin cok heveslenemiyorum. Kalp atisini duymadan kendimi hamile olarak gormuyorum :D

Hayatım ultrason kağıdında sol anne karnında sağ oluyor .
Ya ben onu hiç çözemiyorum ya benim ultrasondan baktığında sol kaşığımdan baktı ama ıkı oğlum sağ tarafımdaydı bu Bebek solumda buda 6+1 ultrason kagıdı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 90
:anneadayı:
Ya ben onu hiç çözemiyorum ya benim ultrasondan baktığında sol kaşığımdan baktı ama ıkı oğlum sağ tarafımdaydı bu Bebek solumda buda 6+1 ultrason kagıdı
Canım benim oğlum ultrasonda sol karnımda sagdaydı.ama bu da solda ultrasona göre

Back
X