- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #4.461
Cok tesekkurlerr hosbuldukkk.Hayırlı olsun tabiki de alırız hoşgeldin aramıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurlerr hosbuldukkk.Hayırlı olsun tabiki de alırız hoşgeldin aramıza
Yemek yiyemiyorum hatta zayıfladım Bebekten önce o kadar diyet yaptım
Gitmedi kilolar şimdi gidiyor Garip bir durumm
Bende bos bi gebelik yasadim bundan once.gercekten cok uzulmustum.suanda doktora gitmeye korkuyorum goremiycek diyeKalp atısını gec görenlerde var cnm keseni üstten gördü sonucta bnm bos gebelik oldgunda hep alttan bakıyodu ve bombos bi keseydi üstten görünmüyodu 7.hafatada kanamam olmustu bide vucut kabul etmio saglıksız oldgnda sanrm kanamayla atmak istio sabırlı olmak gerek sen gönlünü ferah tutbnmde bugün göbek cewremde bi agrı bibasladı sepsert karnım
![]()

Canım Bebeğin ultrasona göre solda benim oğlumda soldaydıCanim ya bi ultrasona baktimda bisi yazmjyo dogum tarihi falan foto koyemde bak bi
Şimdilik yok canımBu defa varmı bulantın
Bende de yogun gaz sikismasi var. FenalardayimYa kızlar bu kabızlık bende de var ve felaket derecede gaz sıkışması oyleki ter dokuyorum resmen.![]()
Oy benim hic fotom yokCanim ya bi ultrasona baktimda bisi yazmjyo dogum tarihi falan foto koyemde bak bi
Bende kalp atisini bekliyorum. Sevinemiyorum nedense tam anlamiyla. HayirlisiPazartesi gittigimde dr vajinadan bakicam dedi istemedim karindan cikmaz dedi nitekim goremedide. Dun gittigimde baska doktora vajinadanmi bakacaksiniz dedim hayit karindan dedi ve bakar bakmazda gordu sukur . Doktor da oyle soyledi zaten kalp atislarini duydugumda sana hamilesin diyebilirim dedi. InsaAllah hayirlisiyla hepimiz duyariz
HosgeldinnnnnnnAaa beni de alin kizlar araniza. Mayis sonu gozukuyor benim. Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Benim sagdaydi oglum :)Canım Bebeğin ultrasona göre solda benim oğlumda soldaydı
Evt solda cnm ay insaAllah erkektir kizim var tabi once saglikli ve hayirlisi artikCanım Bebeğin ultrasona göre solda benim oğlumda soldaydı
Neden hic fotografin yok cnmBende de yogun gaz sikismasi var. Fenalardayim
Oy benim hic fotom yok
Bende kalp atisini bekliyorum. Sevinemiyorum nedense tam anlamiyla. Hayirlisi
Hosgeldinnnnnnn
Benim sagdaydi oglum :)
Can'ım doktora sordunmu yakıyı hamilelikte önermiyorlar die biliyorumSelam cnm iyiyim cok sukur ama belim inanilmaz agriyo napicami bilmiyorum. Yaki yapistirdim biraz rahatladjm ama nafile Allah yardimcimiz olsun hepimizin sen nasilsjn
Ay valla sormadim.dunku lekelenmem ondanmi olduki acaba iyiki yazdin birazdan bidaha yapacaktimCan'ım doktora sordunmu yakıyı hamilelikte önermiyorlar die biliyorum
Aynen canim bende tup bebkle hamile kaldim:) 4+6gunlugum pazartesi kese gormeye gidicem kalp atisi nezaman duycaksinizSelam, ben de tüp bebekle gebe kaldım. 5+1 deyim. Dün hcg değerim 13809 çıktı. Bugün ise tek kese gördü doktor. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Evet ısı verdiği için ilk aylarda çok sıcak suyla duş almak bile yasak bize yapma sakınAy valla sormadim.dunku lekelenmem ondanmi olduki acaba iyiki yazdin birazdan bidaha yapacaktim
Hayatım ultrason kağıdında sol anne karnında sağ oluyor .Bende de yogun gaz sikismasi var. Fenalardayim
Oy benim hic fotom yok
Bende kalp atisini bekliyorum. Sevinemiyorum nedense tam anlamiyla. Hayirlisi
Hosgeldinnnnnnn
Benim sagdaydi oglum :)
Hayırlısı canım sağlıklı olsunlardaEvt solda cnm ay insaAllah erkektir kizim var tabi once saglikli ve hayirlisi artik
Ya ben onu hiç çözemiyorum ya benim ultrasondan baktığında sol kaşığımdan baktı ama ıkı oğlum sağ tarafımdaydı bu Bebek solumda buda 6+1 ultrason kagıdıHayatım ultrason kağıdında sol anne karnında sağ oluyor .
buda 6+1Ya ben onu hiç çözemiyorum ya benim ultrasondan baktığında sol kaşığımdan baktı ama ıkı oğlum sağ tarafımdaydı bu Bebek solumda buda 6+1 ultrason kagıdı
Canım benim oğlum ultrasonda sol karnımda sagdaydı.ama bu da solda ultrasona göreYa ben onu hiç çözemiyorum ya benim ultrasondan baktığında sol kaşığımdan baktı ama ıkı oğlum sağ tarafımdaydı bu Bebek solumda buda 6+1 ultrason kagıdı