- 9 Nisan 2014
- 394
- 108
- 323
- Konu Sahibi endless love
- #5.041
Selamlar kızlar Bende beş gün önce öğrendim dört haftalıkken Şimdi harıl harıl doktor arıyorum. Ankaradan doktor tavsiyeniz var öı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede? İstanbul mu?Selamlar kızlar Bende beş gün önce öğrendim dört haftalıkken Şimdi harıl harıl doktor arıyorum. Ankaradan doktor tavsiyeniz var öı ya
Nerede? İstanbul mu?[/QUOT
pardon Ankara yazmışsın görmedim :)Selamlar kızlar Bende beş gün önce öğrendim dört haftalıkken Şimdi harıl harıl doktor arıyorum. Ankaradan doktor tavsiyeniz var öı ya
Yok canım Ankara. Ben özelde muayene olmak istiyorum. Zaten hastane çalışanıyım tetkikleri yaptırırım inşallah tek isteğim ilgili samimi ve normal Doğum yanlısı bir doktor bulmak. Daha çok para kazandırıyor diye nerdeyse tüm doktorlar sezaryenci olmuşNerede? İstanbul mu?
Hayır duyamadım. Ama bebeğimi gördüm çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin bir sonraki muayenede inş kalp atışını duyarımHayırlı olsun.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kalp atışını duyabildin mi?
Evet haklısın, İstanbul'da olsaydin tavsiye edebilirdim ama Ankara da bilgim yok :) insallah kendine göre bir doktor bulursun canim hayırlı olsun bebeğin.Yok canım Ankara. Ben özelde muayene olmak istiyorum. Zaten hastane çalışanıyım tetkikleri yaptırırım inşallah tek isteğim ilgili samimi ve normal Doğum yanlısı bir doktor bulmak. Daha çok para kazandırıyor diye nerdeyse tüm doktorlar sezaryenci olmuş
Allah razı olsun hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelir inşallahEvet haklısın, İstanbul'da olsaydin tavsiye edebilirdim ama Ankara da bilgim yok :) insallah kendine göre bir doktor bulursun canim hayırlı olsun bebeğin.
Helal olsun canım önemli değil teşekkür ederim desteğinizeCok uzuldum canimmesaj da yazmistim son mesajini gormemistim kusura bakma lütfen hakkini helal et cnm seni uzmek istemezdim gecmis olsun Rabbim tez vakitte saglikli hayirli evlat nasip etsin
Bi kan testi yaptrsana canm . Benimde 1 tüp bebek denemem oldu fakat tutmadı şuan doğal yolla hamileyim çok şükür. Kaçıncı günün embriyosu transfer edildi sana eger 5. Günün ise kanda çıkarKizlar sorum olucak ben transferden bi hafta sonra ise basladim calisiyorum ama kasiklarimda ara ara agri oluo yeni bise degil bi haftadr var ama korkuyorum acaba tutuo mu
Kac gunde belli oluo normalde gebelik tup bebekte
Peki doktorun sana hangi gün test yapmanı onerdi cnmTam hatirlamiyorum canm doktrla gorustum cikmaz bekle yoksa uzulursun dedi
Cuma gunu cnmPeki doktorun sana hangi gün test yapmanı onerdi cnm