- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.801
Bebek emdikçe gelirmiş sağmak gibi olmaz tabi ...demekki fazla bile gelmiş ...bizimki boş emzik almıyo beni emzik niyetine kullanıyor her dk yakamda bide emmek istediğinde değişik Bi ağlama sesi var sorma minnoş yaCanım normal düzeni öyle ise sıkıntı yok, benimki iki gündür böyle anormallesince doktor takip etmek istedi, kilo olarakta doğum kilosuna 1200 gram daha eklenmiş, ben burda çok yazdım belki sende denk gelmissindır sütüm sağınca 20cc bile gelmiyor diye hatta mama mı versem diye soruyordum doktor kilo alımı iyi diyince çok sevindim valla :)
Ay sorma ya 4 aylık hamile gibiyim sezerysn yarasından korse de takılmıyoSezeryanla doğum yapan arkadaslar karniniz eski haline döndü mü? Benim daha donmedi cok olmasa da gobegim var. Hep boyle mi kalacak acaba
Diyette düzen istiyor. Şu an düzen yok ki bende ne zaman firsat bulursam o zaman yiyiyorumbenim de kocaman bir göbeğim var. Arkadaşlarla grup kurduk zayıflayalım diye güya ama bende pek değişiklik Yok hala
Ben de 4 aylik gibiyim. Hamileyken gobegim bu kadar oldugunda seviniyodum hamile oldugum belli oluyor diye :)Ay sorma ya 4 aylık hamile gibiyim sezerysn yarasından korse de takılmıyo
Ben binbir hevesle aldım havalar birden o kadar ısındı ki kullanamadık çocuğum terlediAslında çok benzermiş, 6 saati bulmasa da derin uyuyor ilk gece uykusunu :) Aynı şekilde sabahın ilk ışıklarıyla ayakta. Gündüz pek uyumuyordu, onu da kucakta uyutuyorum 2 gündür, sling mi alsam diyorum rahat rahat uyusun ben de işimi göreyim. Çünkü gündüz yatağına koyunca, direkt uyanıyor.
Aynen maalesef diyet yapılmıyor. Biz işte sadece kendi içimizde ekmeği şekeri hayatımızdan çıkarmakta çalışıyoruz. Çünkü biliyorsunuz anlamsız bit şeker düşkünlüğü oluyor emzirirkenDiyette düzen istiyor. Şu an düzen yok ki bende ne zaman firsat bulursam o zaman yiyiyorum
Ben de 4 aylik gibiyim. Hamileyken gobegim bu kadar oldugunda seviniyodum hamile oldugum belli oluyor diye :)
Ben takiyorum korse 40imdan sonra basladim takmaya fayda ediyo sanki ama coook sicak daral geliyor
Bence evinde derece bulundur. Yada varsa 26 dereceden sOnra olabildiğince ince giydir. Benim evim şuan 27.5 falan gösteriyor. Atletle sıfır kolluyla gezdiriyorum benKizlar havalar cok isindi disarda nasıl giydiriyorsunuz bebeginizi daha 52gun oldu evim cok serin gunes almiyo uzun kollu giydiriyorum ve geceleri nasi emziriyorsunuz alarm kursamda son zamanlarda kalkamiyorum 4 beş sate anca emiyo gun icindede sik emsede 3dk anca
Mecburiyet yoksa dışarı çıkmıyorum daha kırklanmadık çünkü ama elbise giydirip bide ince battaniye aldım yanıma sağlık ocağına giderken ...geceleri artık bende salıverdim ne zaman ağlar uyanırsa emziriyorum dun gece 3 de bide sabah 7 de emdi gündüzler i ikiz gibi yaşıyoruz zatenKizlar havalar cok isindi disarda nasıl giydiriyorsunuz bebeginizi daha 52gun oldu evim cok serin gunes almiyo uzun kollu giydiriyorum ve geceleri nasi emziriyorsunuz alarm kursamda son zamanlarda kalkamiyorum 4 beş sate anca emiyo gun icindede sik emsede 3dk anca
Hem de nasil :) normalde serbetli tatli sevmem ama su an 24 saat durmadan ekmek kadayifi yiyesim var :)Aynen maalesef diyet yapılmıyor. Biz işte sadece kendi içimizde ekmeği şekeri hayatımızdan çıkarmakta çalışıyoruz. Çünkü biliyorsunuz anlamsız bit şeker düşkünlüğü oluyor emzirirken
O konuda da endiseliyim cok mu sıcak olur diye ama bizimki kucakta mışıl mışıl uyuyor, sıcağı seviyor heralde :) baska türlü uyutamıyorum gündüz.Ben binbir hevesle aldım havalar birden o kadar ısındı ki kullanamadık çocuğum terledi
Hem de nasil :) normalde serbetli tatli sevmem ama su an 24 saat durmadan ekmek kadayifi yiyesim var :)
Benim kızım da omzumda uyumaya bayılıyor kokumuzu istiyorlar tabi :)O konuda da endiseliyim cok mu sıcak olur diye ama bizimki kucakta mışıl mışıl uyuyor, sıcağı seviyor heralde :) baska türlü uyutamıyorum gündüz.
Belki yediği fazlasıyla yeterdir kilosuda iyiymiş baksana acıkmayıncada uyanmıyor bez durumu nasıl ...yine de doktorun dediğini yap diyecemKızlar ben dün yazmıştım biliyorsunuz benm kız iki gündür fena uyuyor uyuyunca, emmeye bile uyanmıyor diye, bugün de aynı 1 aydan sonra sarılık mı oldu diye korkmaya başladım, emse uyusa sıkıntı değil belki ama zaten az uyanıyor birde emdiklerini kusmaya başladı, herkes uyumamaktan sikayetci iken böyle birşey yazmaya böle çekindim ama rabbim Her şeyin normalini versin böyle çok uyuması da insanı korkutuyor, doktor da eğer böyle devam ederse kan tahlillerine bakalim birsey çıkmazsa hastaneye yatıririm dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda yada çevresinde duyan var mi?
Hiç mi emmiyor nasıl mesela günlük düzeni ? Yada kilo alımı nasılKızlar ben dün yazmıştım biliyorsunuz benm kız iki gündür fena uyuyor uyuyunca, emmeye bile uyanmıyor diye, bugün de aynı 1 aydan sonra sarılık mı oldu diye korkmaya başladım, emse uyusa sıkıntı değil belki ama zaten az uyanıyor birde emdiklerini kusmaya başladı, herkes uyumamaktan sikayetci iken böyle birşey yazmaya böle çekindim ama rabbim Her şeyin normalini versin böyle çok uyuması da insanı korkutuyor, doktor da eğer böyle devam ederse kan tahlillerine bakalim birsey çıkmazsa hastaneye yatıririm dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda yada çevresinde duyan var mi?
Sıcaklık dışında kullanamama sebebin var mı slingi? Çünkü bazı arkadaşlarımdan da duydum kullanamadık diye. Ben de kararsızım biraz ama kucağımdan başka yere koyunca uyanıyor, şu anda ben de bu şekilde hiçbir iş yapamıyorum. Belki bi nebze faydası olur diye düşündümBenim kızım da omzumda uyumaya bayılıyor kokumuzu istiyorlar tabi :)
Belki yediği fazlasıyla yeterdir kilosuda iyiymiş baksana acıkmayıncada uyanmıyor bez durumu nasıl ...yine de doktorun dediğini yap diyecem
Belki yediği fazlasıyla yeterdir kilosuda iyiymiş baksana acıkmayıncada uyanmıyor bez durumu nasıl ...yine de doktorun dediğini yap diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?