• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Nstde sancım çıkmadı bende hiç hissetmiyorum zaten dinlen güzelce dediler ama uyuyamıyorum da sabahı bekliyoruz bakalım sancılarda artış ve açılma olur inşallah suni sancıya gerek kalmaz
Bence uyumaya çalışın biraz enerjiye ihtiyacınız olacak uykusuz kalmayın

Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız, peki suyunuz nasıl geldi birden mi yoksa yavaş yavaş mı

Tam tuvalete gidiyordum başta idrarımı kaçırıyorum sandım az bir şey geldi ama tutamıyordum sonra birden boşaldı idrar olmadığını anladım şimdi de hala sızıntı gibi geliyor

Bence uyumaya çalışın biraz enerjiye ihtiyacınız olacak uykusuz kalmayın
Deniyorum ama heyecandan uyuyamıyorum sanırım 😬

Tam tuvalete gidiyordum başta idrarımı kaçırıyorum sandım az bir şey geldi ama tutamıyordum sonra birden boşaldı idrar olmadığını anladım şimdi de hala sızıntı gibi geliyor

Deniyorum ama heyecandan uyuyamıyorum sanırım 😬
Yaaa çok heyecanlı cidden🫠 ben de adet ağrısı benzeri ağrılar yaşıyorum biraz takip edeyim diye uyuyamadım 🤣 dua edelim hepimiz birbirimize 🩷🩷

Bende yarım saat anca uyuyabildim 🥹 doğum şehir dışında olacak şimdi yola çıktık inşallah dönüşümüz sağlıkla huzurla bebeğimizle olur 🥹
İyi yolculuklar cnm su gibi aksın geçsin bebişine kavuş inşallah bende bi kaç saat anca uyudum şimdi kalktım senden yarım saat sonra da ben giricem :rolleyes:

Kızlar 11 de planlı sezaryenim vardı biliyorsunuz, tuvalete bi kalktım nişanım gelmiş sanırım kan geldi hastaneye gidiyoruz şuan dua edin bize🙏🏻 tam sezaryen olacağım gün de gelesin gelmez ya trollendim sabah sabah dhdjd
Korkma cnm bebişte gelmeyi istemiş işte bugün ne güzel 😍 güzel haberlerle gelelim bugün buraya inşallah 🫶

Kızlar 11 de planlı sezaryenim vardı biliyorsunuz, tuvalete bi kalktım nişanım gelmiş sanırım kan geldi hastaneye gidiyoruz şuan dua edin bize🙏🏻 tam sezaryen olacağım gün de gelesin gelmez ya trollendim sabah sabah dhdjd
Yaa gününü belirlemiş zaten annesii 😍 hadi sağlıkla gelsin inşallah 🙏🥰

Biz bu gidişle doğum sancısını ayırt edemeyeceğiz ya çünkü şu an baya ağrı hissediyorum ama kasılma yok hiç. Sadece büyük tuvalete çıkma hissi yaşıyorum kuyruk sokumunda olan ağrıdan kaynaklı sanırım. Ve tam olarak regl hissi yaşıyorum. Bu eğer doğumla alakalı değil de normalse ben anlayamam doğum sancısını şahsen
Regl hissi yalancı sancı sanırım bende de birkaç akşamdır oluyor. Bence bu devamlı olduğu için farklı. Doğum sancısı aralıklı oluyormuş. Buna dayanılıyor şöyle böyle doğum sancısı bunun kaç katı acaba

Anne sözü dinlemiş anlamış yavrucak ama yanlış anlamış yolunu kendi açmaya çalışmış😍

hayırlı haftabaşları hanımlar benimde bugün 39+4oldu oğlum tam bu haftada gelmisti karnımda durma süresi olarak çarşamba 40 haftam dolacak ama kızımiz nazlı sanırım çevrem zaten basladi hale boylemisin demeye
Evet diyorum cok seviyorum bir daha yasayacak miyim sonuna kadar keyfini surecegim diyorum bozuliyorlar 😅🤣

Nefertitiiii Nefertitiiii aynı tarihimiz benim hala koyu kremsi akinti olarak geliyor, kanli kahverengiydi oglumda gelen nisan akintisi seninki nasil geldi sabah
Tum doguracak annelere saglik diliyorum saglikli haber bekliyorum

Kızlarr tek tek yazamadımm hepsini okudummm doğuma giden herkese sağlıklı doğumle diliyorum inşallahh hayırlısıylaa kucağınıza alınn kendinizi iyi hissedince birazcıkk bizide habersiz bırakmayınn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Regl hissi yalancı sancı sanırım bende de birkaç akşamdır oluyor. Bence bu devamlı olduğu için farklı. Doğum sancısı aralıklı oluyormuş. Buna dayanılıyor şöyle böyle doğum sancısı bunun kaç katı acaba
Olabilir canım katılıyorum ara vermeden sürdü bu çünkü baya en son uyumuşum ne zaman geçti bilmiyorum. Kontrolüm var bugün bakalım bi gelişme var mı

Olabilir canım katılıyorum ara vermeden sürdü bu çünkü baya en son uyumuşum ne zaman geçti bilmiyorum. Kontrolüm var bugün bakalım bi gelişme var mı
Benim de var, yoldayım şimdi ve şu an arabada kasılma hissediyorum🥲 NST’m coşabilir bugün.

Kızlar güzel bir hafta olsun bugün doğum yapacak çok annemiz varmış Rabbim kolaylık güç kuvvet versin sağlıkla kucaklayın insallah bebeklerinizi 😍 kontrolu olan annelerimize de hayırlı güzel haberler diliyorum çıkınca haberdar edin 🙏

Back
X