- Konu Sahibi endless love
-
- #58.381
Cevap icin tesekkur ederim.ben de baslamak istiyorum.cunku herseyi yiyor.benim kızımda asla devam sütü içmiyo sanki sütüm azaldı gibime geliyo yeterli mi anlamadığım için devam sütü mü versem biraz dedim ama içmedi kaç kere denedim, çilek vermedim ama artık doğum günlerine azcık kaldı bence verebiliriz doktoruna sorucam, ben 7.aydan beri çeri domates koyuyorum bazı yemeklerine doktorumuz kullanabilirsin demişti bazen sabahları yumurtasına koyuyorum azcık tadı yerinde olsun diye yemeklerine de koyuyorum
hatta keşke daha önceden azar azar yedirseydim diyorum şimdi bize yaptığm yemekleri ona göre ayarlıyorum biraz tuzsuz vs ama hiç yemek istemiyo alışmadığı için diye düşünüyorumCevap icin tesekkur ederim.ben de baslamak istiyorum.cunku herseyi yiyor.
Tuzlu istemiyor,tatliyi meyve hariç sevmiyor.yarim limonu veriyorum bitiriyor.daha istiyor.yani tek sevmedigi tuzlu yemekhatta keşke daha önceden azar azar yedirseydim diyorum şimdi bize yaptığm yemekleri ona göre ayarlıyorum biraz tuzsuz vs ama hiç yemek istemiyo alışmadığı için diye düşünüyorum
En büyük boydan taktik hem deMerhaba 1 yaş atağı
Hunileri taktık mı anneler?
Atağın zirve noktasındayız biz sanırım müthiş huysuz, geceleri sürekli ağlayarak uyanma ve uykuya yeniden dalmada zorluk olarak geçiriyoruz. Sizlerde durum nasıl?
Aynı durumdayız yaa bir seyler yapmak istiyor ama ne yapmak istediğini o da bilmiyorEn büyük boydan taktik hem de
Durup durup ağlıyor ne istedigini bilmiyor yavrum ayni hem kucakta olsun hem yürüsün hem de ayni zamanda emeklesin istiyor tabi 3ü birden olmayinca basliyor ağlamaya. Gunduz uykusu bitti diyebilirim cok uykusu var ama kesinlikle uyumuyor. Bana bagliligi da tavan yapti bol bol sariliyoruz birbirimizegelip gidip öpüyor beni bunu da atlatacagiz insallah.
Aynı durumdayız üstelik iki bebişMerhaba 1 yaş atağı
Atağın zirve noktasındayız biz sanırım müthiş huysuz, geceleri sürekli ağlayarak uyanma ve uykuya yeniden dalmada zorluk olarak geçiriyoruz. Sizlerde durum nasıl?
Allah kolaylık versin canım sanaAynı durumdayız üstelik iki bebiş
Ayni 1 yas sendromlu diyorum ogluma. Hamaktan baska biseyden yatmazdi simdi memede ystmak istiyor. Emmeyen cocuk birden meme düskünü oldu uyku düzeni bozuldu 8-9 da yatan cocuk 11 de yatiyor. Sinirli herseye bagiriyor bize kiziyor istedigi olmayinca cok zor ya :/ Allah sabir versinMerhaba 1 yaş atağı
Merhaba 1 yaş atağı
Ahahahh di mi yaa bazen biz de diyoruz gerçekten çok fena atar gider yapıyorlarCanim ben benimkine kucuk ergen demeye bile basladim, bazen bize bir kiziyor akillara zarar yani
Kerem haktanla seni kucaklıyoruz girayımızıda tebrik ediyoruz abi olucak kuzum inşallah.Allah tamamına erdirsin inşallah kem gözlerden nazardan esirgesinSelamlar arkadaşlar,
Hatırlıyanınız var mı beni bilmiyorum. 16 mayıs da evladımı kucağıma almıştım. Oğlum abi bile olacak
6 haftalık hamileyim. Öpüyorum tüm minnoşları
Amiin teyzesiKerem haktanla seni kucaklıyoruz girayımızıda tebrik ediyoruz abi olucak kuzum inşallah.Allah tamamına erdirsin inşallah kem gözlerden nazardan esirgesin
Teyzesinin bir tanesi abi olacakSelamlar arkadaşlar,
Hatırlıyanınız var mı beni bilmiyorum. 16 mayıs da evladımı kucağıma almıştım. Oğlum abi bile olacak
amiin teyzesi inşallahTeyzesinin bir tanesi abi olacaksağlıkla gelsin yavruşum 41 kere maşallah
Masallah cok sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :)Selamlar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?