- 18 Şubat 2025
- 730
- 935
- 18
Oh maşallah AybüşümeSarılığı 11 e düşmüş şükür artık takibe gerek yok dedi acil doktoru ama kendi doktorumuz salı günü de çağırmıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh maşallah AybüşümeSarılığı 11 e düşmüş şükür artık takibe gerek yok dedi acil doktoru ama kendi doktorumuz salı günü de çağırmıştı
Merhaba arkadaş doğum yaptı mı hatırlamıyorum ama benimde nabız sorunum vardı özellikle 30lu haftalara başlarken sanırım demir eksikliği falan daha çok etkiliyor takviye almaya başladıktan sonra azaldı çarpıntım değerlerinize baktırmanızı öneririm geçmiş olsunMerhaba doğum yaptınız mı benimde nabzım sizin gibi 100 110 arası çarpıntı yapar gibi oluyor dışardan atışını hissediyorum Kardiyolojiye gittim kalple alakalı bir sorun yoktu ekg çekti oksijen satürasyonu baktı normaldi hamilelikte 120ye kadar olan nabız normal dedi siz n’aptınız devam ediyor mu bende 32 haftalık hamileyim
Bence gayet iyi nabzınız gebelikte 100 110 olması normal endişe etmeyin benim 130 160 lara kadar çıkıyor artık ilaç başlattı dr ilaç kullanıyorum 160 ları gördüğümüz için dr doğumdan sonra geçeceğini söyledi.Merhaba doğum yaptınız mı benimde nabzım sizin gibi 100 110 arası çarpıntı yapar gibi oluyor dışardan atışını hissediyorum Kardiyolojiye gittim kalple alakalı bir sorun yoktu ekg çekti oksijen satürasyonu baktı normaldi hamilelikte 120ye kadar olan nabız normal dedi siz n’aptınız devam ediyor mu bende 32 haftalık hamileyim
Mevzu asmak değil teker teker o minicik şeyleri ütülemek asıl olayKıyafeti az sanıyordum as as bitmedi ayol
Öğlenleri muz tahin pekmez yiyorum yanında da ceviz bakalım son 15 gün hızlı kilo alır demiş herkes inşallah benim bebeğimde kilo alsınMuzun üstüne tahin ve ceviz
Her gün sabah 1 haşlama yumurta öğlen muz tahin pekmez ceviz akşam yatmadan da kefir içiyorum ama bence de kilosu çok düşük değil haftasına göre dr neden minyon dediyse aklım takıldı yaCanım bence günlük yumurta,Kefir,avakado ve muz tüketmeye calis. Saglikli beslen son 15 gunde de Kilo alir merak etme ki bu Kilo çok da dusuk degil
Çok teşekkürler canım yazdığın her şeyi günlük tüketiyorum aslında ama genetik belki de dediğin gibidirmuz
kaşar
tahin pekmez
elma armut ceviz badem
tarhana
patates
yeşil mercimek
erişte
yumurta her gün 2-3 tane
doktor seyfettin özvural var onun videolarını izle mutlaka son 15 gün bol bol kilo alır umarım genetik de çok etkili ama bence elinden geleni yaptığına eminim için rahat olsun![]()
Benim hem sütüm vardı o zaman hem bebeğin kilosu yüksekti ona rağmen takviye yaptılar tamamen sarılıkla ilgili o yüzden merak ettimBenim arkadaşımın bebeği hem kilo olarak alt sınırdaydı hem de sütü azdı o yüzden en başından beri mama ile takviye ettiler. Tabi her doktor farklı ama![]()
Aaa ilginç ama hiçbir fikrim yok o konu ile ilgili. Ama her yerde anne sütü anne sütü diye bas bas bağırmalarını baz alırsak mamayı sadece zorunlu hallerde kullandırtma politikası olduğunu tahmin ediyorum. Bana sağlık ocağındaki ebe sütü bile çok çok zorda kalırsan elinle sağ dediBenim hem sütüm vardı o zaman hem bebeğin kilosu yüksekti ona rağmen takviye yaptılar tamamen sarılıkla ilgili o yüzden merak ettim
Evet bende mamaya karşıyım, sadece ilk 15 gün dediler şimdide ilk 15 gün veririm diye düşünüyorum ama tabi dr a danışırım tekrar.. Hatta 3 aylıkken kızım egzama oldu bir göğsüm aylarca geçmedi cildiye dru bırak emzirmeyi bile dedi bırakmadım, son çare bir krem geçirdi.. Şimdi o kremde tedavülden kalkmış korkuyorum inşallah tekrar olmazAaa ilginç ama hiçbir fikrim yok o konu ile ilgili. Ama her yerde anne sütü anne sütü diye bas bas bağırmalarını baz alırsak mamayı sadece zorunlu hallerde kullandırtma politikası olduğunu tahmin ediyorum. Bana sağlık ocağındaki ebe sütü bile çok çok zorda kalırsan elinle sağ dediBilen biri söyler beni düzeltir belki
![]()
Ben bunu yaptırdım tadı da çok güzel tavsiye ederimKızlar çikolata falan yaptırdınız mı ya çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmama konusunda
Kız maşallahKızlar yattığım yerde boş duramıyorum sıkıntıdan şunları yaptım, size de atayım dedim, en son moru da arkadaşımın kızına yaptım, nasıl olmuşlar![]()
Ben yaptırdım çükületa yanında kolonya ile birlikte hediyelikte lavanta kesesi yaptırdım gelmediler henüz bekliyoreKızlar çikolata falan yaptırdınız mı ya çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmama konusunda
Ben Acıbadem Maslak’ta tüp bebek tedavisi gördüm. Prof. Dr. Bülent Tıraş’ın hastasıydık. Oldukça memnun kaldım. Araştırmasını öneririm. Şişli Memorial de çok övülüyor sanırım. Her zaman Bahçeci ismi vardır piyasasında. Aslında bizim forumun tüp bebek kategorisine bir bakmasını öneririm. Deneyimlerini paylaşan çok kişi var.kızlar benim bi iki sorum olacak size.
Yeni doğum yapmış annelerimizdoğumdan sonra alıpta gereksiz bulduğunuz ya da kullanmadığınız bi şeyler oldu mu? Hem bebek hem kendiniz için.
Bi de şey sorucam size biliyorum burası yeri değil ama bu forumu sadece bu sayfa ve sizin için kullanıyorum. Benim bi arkadaşımın bebek istiyor bi kaç yıllık evli. İstanbul Avrupa yakasında oturuyor. Ama İstanbul’da bildiğiniz iyi bi doktor var mı? Tüp bebek için veya normal bi tedaviye başlayıp sorun neymiş onu bulup devam etmek için. Bildiğiniz önereceğiniz özel ya da devlette doktor varsa önerirseniz çok mutlu olurum.
Yumurtayı üçe çıkarHer gün sabah 1 haşlama yumurta öğlen muz tahin pekmez ceviz akşam yatmadan da kefir içiyorum ama bence de kilosu çok düşük değil haftasına göre dr neden minyon dediyse aklım takıldı ya