- 14 Mart 2013
- 8.309
- 4.237
- 448
Canımm çok geçmiş olsun sağlıkla sıhhatle kurtulun inşallah ne durumdasın?Kızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm çok geçmiş olsun sağlıkla sıhhatle kurtulun inşallah ne durumdasın?Kızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Çıkar kısa sürede canım benim yanına gelir biraz sabır sadeceHareketleri gün içinde çok net değildi ama iyiydi canım. Özellikle gece uyumadan önce baya hareket etti.
İnşallah canım benim. İyi dileklerin için, sürekli moral vermeye çalıştığın için çok teşekkür ederim. Allah bin kere razı olsun.
İnşallah canım benim. Allah razı olsun
Teşekkür ederim canımGebeliğimin 6. haftasından beri Progestan fitil kullanıyordum
Doğurdum canım. Oğlum şu an küvözde
Canım henüz doktor gelmedi. Sadece ebeler takip ediyor. O yüzden bir bilgim yok. Ama bebeğimin kordonu rahim ağzını kapatıyordu. Ben ona bağlı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim canımAğrılarım hafifledi, yürüdüm. Bebeğimi gördüm
Ağrı kesici bir kez yaptılar. Daha yapmadılar. Üst üste yaparsak ağır olur dediler.
Nasılsın daha iyi oldun muKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Allah yardımcınız olsun canım.. inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun bebeğine.. 32.haftyayı görmek önemli demişti benim doktorum şükür sende görmüş oldun.Kızlar bebeğim 1725 gram doğdu. Şu an küvözde. Eşim gördü. Ben henüz göremedim. İyi olduğunu söyledi eşim. Anne sütü istemişler. Göğüslerimi uyarıyoruz sürekli, sütüm gelsin diye.
Canım çok geçmiş olsun inşallah ağrıların bir an önce dinerKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Hahahhasjj 60 bölüm götürür seni daha hadi bakalımSenden sonra olim aminBen yaprak dökümünü bitirmeden doğurmicam 60 bölüm civarı kaldı şunun şurasında
Benim çamaşır işlerim var şimdi görüşürüz
![]()
Hadi güzel haberlerle gel inşallahBiz sarılık kontrolüne gidiyoruz teyzeleri dua edin kızıma biraz atlatmış olsun![]()
Muzun üstüne tahin ve cevizKızlarr selam benim misafirler çok şükür gitti kaşıntılarım da geçti tamamen psikolojikmiş insan nasıl etkileniyor şu süreçte inanamıyorum. Size bir sorum olacak anne karnındaki bebişimize nasıl kilo aldıracağız ? Ben dün dr a gittim 2600 dedi biraz minyon bir bebek dedi tabi benim sinir stresten çocukta etkileniyor diyemedim doktoruma şimdi bu bebeğe nasıl kilo aldırabilirim doğum tarihini de aldık yaklaşık son 15 günümüz var ne yiyim ne içiyim bana bir yardımcı olabilecek var mı :)
Tamam canım. Bugün başlayayım dediğin gibi bi rahat bi şekilde eksiksiz halledeyimCanım öyle bir korkun varsa her şeyini hurçla ayrı bir yere koy sadece çantaya koyarsın ama bütün halinde hazır olsun. Ama ayrı ayrı olursa illa unuttuğun şeyler olur.
Ay zaten minnacık şeyler ben iyice küçülürler diye atmadımKızlar bebişlerin kıyafetlerini kurutma makinesine attınız mı?
Ben attım bunu hesaba katarak beden seçtim yalnız biraz çekme yapıyor hepsi pamuklu olduğu içinKızlar bebişlerin kıyafetlerini kurutma makinesine attınız mı?
İnsan güvenemiyorAy zaten minnacık şeyler ben iyice küçülürler diye atmadım![]()
Hangi programda kuruttunBen attım bunu hesaba katarak beden seçtim yalnız biraz çekme yapıyor hepsi pamuklu olduğu için
Benim arkadaşımın bebeği hem kilo olarak alt sınırdaydı hem de sütü azdı o yüzden en başından beri mama ile takviye ettiler. Tabi her doktor farklı amaC cilekcanavari canım mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü dediler? Gerçi 11 yıl geçti üzerinden ama kızımda egepoldeki çocuk doktorumuz günde bir kez mama verin 15 gün sarılık olmasın demişti. 15 gün sonra kestik, yine oldu ama çok hafif atlattı, yalnız mamayı kestikten sonra biraz zorlandık mama verdiğimiz saatlerde ağlamaya başladı, bizde önceden sağdığımız anne sütünü takviye ettik o saatte öyle bıraktırdık mamayı.. Şimdi artık tavsiye etmiyorlar mı diye merak ettim.
Pamuklu düşük ısıda hem ütüyede gerek kalmadıİnsan güvenemiyor
Hangi programda kuruttun
İşte beni de en çok cezbeden şey ütüye gerek kalmamasıPamuklu düşük ısıda hem ütüyede gerek kalmadı![]()