- Konu Sahibi endless love
Benim bat 9-10eylül gibi bu ay ictigim glukojen ve euxthroks ne kadar ise yaricak acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bende o kulupteyimBir
Negatif sonuç alıp bir kaç gün daha bekleyen 5eylül batlılar kulubü![]()
Beraberce hayırlı haberler alalım inşAllahBen de bende o kulupteyim
Duzenli artmamistiCan'ım boş gebelik nasıl oluyor hcg değerin düzenli artış göstermiş miydi.
Nasıl yaa adet mi oldun canım![]()
Hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyoruz :)Gunaydin anneler :)
Bugun adetin 27. Gunu sabah 5 buçukta idrar testimi tekrarladim cizgi bariz koyulasmis :)
Bugun kan vericem insallah guzel sonuç alirim hala inanamiyorum galiba kucagimda gormeden bi türlü inanmicam :)
günaydın canım hai güzel haberle gelGunaydin anneler :)
Bugun adetin 27. Gunu sabah 5 buçukta idrar testimi tekrarladim cizgi bariz koyulasmis :)
Bugun kan vericem insallah guzel sonuç alirim hala inanamiyorum galiba kucagimda gormeden bi türlü inanmicam :)
valla canım ilk defa duydum senden istersen bir dokrora danışYa ben hiç reglim den hiç birşey anlamadım cumadan beri yoğun sarımsı uzayan bi akıntı geliyo bi değişik bugün 24. Gün ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı
Günaydın canım seninde 30 Ağustos Zafer Bayramın kutlu olsungünaydınlar hanımlar 30 Ağustos Zafer Bayramnmız kutlu olsun
bugün çok heyecanlıyım doktordan randevu aldım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
ayrıca dün akşam başağrısından deli oldum ya hiç uyuyamıyorum geceleri o yüzden mi acaba
İlk randevuna migünaydınlar hanımlar 30 Ağustos Zafer Bayramnmız kutlu olsun
bugün çok heyecanlıyım doktordan randevu aldım inşallah hayırlı
ayrıca dün akşam başağrısından deli oldum ya hiç uyuyamıyorum geceleri o yüzden mi acaba
İlk randevuna mi gidiyorsun? İnşallah hersey yolundadir iyi haberlerle gelirsingünaydınlar hanımlar 30 Ağustos Zafer Bayramnmız kutlu olsun
bugün çok heyecanlıyım doktordan randevu aldım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Canim benim yumurtlama sonrasi donemde hep fazla fazla yogun beyaz kremsi akintim oldu.. Normalden fazla akinti da hamileligin ilk belirtilerinden.. Yani gercekten belirgin bir akinti hali oluyo.. Kokusu varsa enfeksiyondur canim. Kasinti sisme falan yaptiysa.. Aksi takdirde insAllah bebiştirYok ya olmadım ama sarımsı sümük gibi bi akıntı var afedersiniz 3 gündür var anlamadım daha
Hadi hayirlisi keseyi ve icinde bebisi gorursun insallahgünaydınlar hanımlar 30 Ağustos Zafer Bayramnmız kutlu olsun
Canim benim yumurtlama sonrasi donemde hep fazla fazla yogun beyaz kremsi akintim oldu.. Normalden fazla akinti da hamileligin ilk belirtilerinden.. Yani gercekten belirgin bir akinti hali oluyo.. Kokusu varsa enfeksiyondur canim. Kasinti sisme falan yaptiysa.. Aksi takdirde insAllah bebiştir
Evet canım ilk defa gidicem inşallah Allah razı olsun çok fazla heyecanliyimİlk randevuna mi
İlk randevuna mi gidiyorsun? İnşallah hersey yolundadir iyi haberlerle gelirsin![]()
Of inşallah içim içime sığmıyor resmenHadi hayirlisi keseyi ve icinde bebisi gorursun insallah
Ben de uyuyamiyorum ama benimki daha heyecandan :)
Bende hala var akinti.. Hamileligimin ilk ayi olunca akintiyi hissedince bi panikliyorum acaba kan mı diyeAğzın bal yesin ya inşallah bebis tendir ben acaba yumrtluyormuyum diye düşünmüştüm ama sürekli olunca yumrtlama değildir dedim koku kaşıntı yok bilmiyorum bekliyorum bakalım
Kese gorunur canim. Sansin varsa belki kalbi de duyulur 6. Haftadaysan.. Küçükse zaten 1 hafta sonraya kontrole cagirir kalp atışını duymak için..Of inşallah içim içime sığmıyor resmen