- Konu Sahibi endless love
- #1.541
Selam kızlar bende Allah kısmet ederse 4+5 günlük hamisim Son adete gore. En son dün kan testi yaptırdım hcg 521 çıktı. Cuma gününe randvu aldim malum bayram girecek araya diye. Sizce alttan da olsa kese görünür mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorunur cnm. Cumaya kadr 2000 leri gecer altran gorunur cnmSelam kızlar bende Allah kısmet ederse 4+5 günlük hamisim Son adete gore. En son dün kan testi yaptırdım hcg 521 çıktı. Cuma gününe randvu aldim malum bayram girecek araya diye. Sizce alttan da olsa kese görünür mu
Hayırlı olsun canım kese görünür sanırımSelam kızlar bende Allah kısmet ederse 4+5 günlük hamisim Son adete gore. En son dün kan testi yaptırdım hcg 521 çıktı. Cuma gününe randvu aldim malum bayram girecek araya diye. Sizce alttan da olsa kese görünür mu
Canım çok belirti arama hiç belirti olmayabilir ama hamile olabilirsin belli olmazHamile olan arkadaslara sorum var : arkadaslar hamilelikte ilaki akıntı olmalı mı ? Yani siz hamile oldugunuzu öğrenmeden önce akıntınız varmiydi veya akıntı olmadan hamile olan var mı ? Bu gun bata 7 gun var bende sadece midede eksime ve bas agrısı ve uyku var.ama ilk hamileliğimde kasıkta agri ve akıntı da vardı
Canım adet olacakmışım gibi arada belim sızlıyor bas ağrım ve uykum var ki ben gündüz uykusu asla sevmem.adetime 8 gun var.tup bebek benim kiCanım çok belirti arama hiç belirti olmayabilir ama hamile olabilirsin belli olmaz
Canım adet olacakmışım gibi arada belim sızlıyor bas ağrım ve uykum var ki ben gündüz uykusu asla sevmem.adetime 8 gun var.tup bebek benim ki
Canım 12.gün test yapıyorsun.benimki 12 Eylül'de yapılacak testAnladım canım tüp bebek de ne zaman öğreniyorsun hamile olduğunu peki
Benimde belim ve kasıklarım ağrıyordu
Gözüm Aydın canımKızlar bugün doktora gittik bebişimi gördüm :) doktor 6 haftalık dedi. Ankara'da olanlar için özel koru hastanesi Aylin Anıl Arslan'a gittim ve çok memnun kaldım doktorum çok İyi
Uzan dinlen geçer inşallahKizlar selam,
Kasıklarim cok agrimaya basladi yordum galiba biraz kendimi işte
Bisey olmaz dimi![]()
E hadi gözün aydın kalbinde atıyomuydu duydunmuKızlar bugün doktora gittik bebişimi gördüm :) doktor 6 haftalık dedi. Ankara'da olanlar için özel koru hastanesi Aylin Anıl Arslan'a gittim ve çok memnun kaldım doktorum çok İyi
Benim bulantilarim var. Koku hassasiyetim fazla bu yuzden cok bisi yiyemiyorum. Napcam bilmiyorum. Ozellikle kahvalti calistigim icin duzgun bisi yapmiyorummide bulantısı yada vb belirtileriniz başladı mı?
Ay gordn mu minnaki. Yeyim onu ben. Cnm adetine gore mi 6 hafta ultrasyona gore mi ay hepsi karisk yemnle matematigm sasti:))Kızlar bugün doktora gittik bebişimi gördüm :) doktor 6 haftalık dedi. Ankara'da olanlar için özel koru hastanesi Aylin Anıl Arslan'a gittim ve çok memnun kaldım doktorum çok İyi
Hosbuldumhoşgeldinnnnn
Dunyanin deil ama senin dunyann yukunu tasiosn:)) benm de boyle vucdm titrio sanki hep tansiyonm dusuk gibi bi iste yaptgm yok :) cekecz cnm artk mizmizlanmak yokKızlar sanki dünyanın tüm yükünü taşımış gibiyim o kadar halsizim bi iş bile yapmadıgım halde başım dönüyo dizlerin agrıyo tuhaf bişey olmuşum benim gibi olan varmı