• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba kızlar beni de alın aranıza dön adet tarihim 9 Ağustos bugün beta hcg 14.16 çıktı :KK200:
Doğum tarihim 19 mayıs inşallah sağlıklı devam ederse bu tarihte doğma ihtimali var :))
Hosgeldiinnnn canimmm rabbim saglikli keyifli hamilelik gunlerimizi gecirmeyi nasip etsin insallah her yeni gelene seviniyorum cok guzelll yaaa cogaliyoruzz sukur rabbime isteyen herkese evlat nasip et yarabbimmm :KK200::anneadayı::anne::nazar::nazar::nazar::nazar::KK36:

Hosgeldiinnnn canimmm rabbim saglikli keyifli hamilelik gunlerimizi gecirmeyi nasip etsin insallah her yeni gelene seviniyorum cok guzelll yaaa cogaliyoruzz sukur rabbime isteyen herkese evlat nasip et yarabbimmm :KK200::anneadayı::anne::nazar::nazar::nazar::nazar::KK36:
Sağol canım inşallah sağlıkla gelir gerisi

Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim..Hoş bulduk... inşallah hepimize güzel günler nasip etsin Allah :anneadayı::nazar:

Aminnn canim insallahhh :dua:
Sağol canım inşallah sağlıkla gelir gerisi
Amin canim gelir insallah goz acip kapaayincaya kadar gecsin saglikla insallah bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunlerr :dua::dua::anneadayı::anne::nazar:

Hemen yarın git bak biz iş işten geçtikten sonra üzülüyoruz yani bu hataya düşme önlemini şimdiden halkı sonra pişman olma inşallah bişey yoktur uzan ayakları nida kaldır yastık koy altına rabbim sana yardım eder inşallah

Geceden beri ayaklar havada yatıyorum valla. Şimdi ise gitme telaşı. Yok canım ne ihmali gerekirse doktorun ofisine yerleşim valla. Allahtan doktorum çok iyi. Gece 11 gibi mesaj atmış nasıl oldun diye. Allahım onları bize bagışlasın.

Günaydın kızlar fena bi karın ağrısıyla uyandım adet oldum sandım :( hala hafif sızlıyor normal mi

Canim insallah bu kez her sey guzel olacak, kalbini ferah tut, insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza hepimiz :anne:

Yaaa hadi guzel haberlerle gel insallah, duyun bakalim minigin kalp seslerini :KK200:

Yaa ne guzel yükselmiş
Ben de bugün kan verdim sonucu çıkabilseydi ben de oluşturacaktım takvimi ama yarına kaldi :)
Beceremedim :eek:

Canim insallah bu kez her sey guzel olacak, kalbini ferah tut, insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza hepimiz :anne:

Yaaa hadi guzel haberlerle gel insallah, duyun bakalim minigin kalp seslerini :KK200:

Yaa ne guzel yükselmiş
Ben de bugün kan verdim sonucu çıkabilseydi ben de oluşturacaktım takvimi ama yarına kaldi :)
Olmaadii o_O

Merhaba kızlar beni de alın aranıza dön adet tarihim 9 Ağustos bugün beta hcg 14.16 çıktı :KK200:
Doğum tarihim 19 mayıs inşallah sağlıklı devam ederse bu tarihte doğma ihtimali var :))
Hosgeldin canm benimde sat 10 agustos hayirla gelsin kuzularimiz :anneadayı:
Bende varım son adet 9 Ağustos dün beta hcg 26.3 çıktı inşallah Allah tamamına erdirsin hepimizin:anneadayı::nazar:
Amin amin amin ecmain :dua:
Keyifli,huzurlu,saglikli bir gun gecirmek dilegiyleee:dua:

Gunaydinnn kizlarrrr :KK36:

Gunaydin canimm :KK200::KK200: senin sat ne zamandi kac haftaliksin Hoppa

Back
X