• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sen böle olmıcak diye beklediğin için hormonunu strrs çok etkiliypr en büyük hatan bu çünkü ben negatif görmekten bıkıp pes ettiğim ay hamile kaldım düzenli ilişki bile yaşamadık keyfi birlikte olduk 3 4 güne bi olduk olursa olur olmazsa bidahaki ay yapmayalım ara verelim dedim.ilişkiden sonra yatıp beklemek falan yok hatta direk kalkıp duşa gittiğim bile oldu hiç beklemiyordum çünkü yorulmuştum uğraşmadım olmaz die beklemedim yani agrım gelin tamam olcam yine dedim uğraşmadım olmayacagı belliydi zaten dedim agrı gelip gitmwye başladı koku hassasiyetim olunca sevdiğim yoğurt bile burnuma kokunca ölesine yaptım anında kırmızı çizgiler belirdiii ben şokkkk.yani demek istediğim sürekli olmıcak die beklemeyin stres reglimizi bile etkiliyprken bebek hormonlarımızı kat kat etkiler.stres bebek olduktan sonrada çok tehlikeliymiş ilk 3 ay beyin gelişimini çok etkilermiş.her hastalığın başı stressss.. yapmayınn bunu kendinize
canım çok haklısın emin ol ilk defa bendede bu çok az ilişki oldu hiç yok gün aşırı yok şöyle böyle vs diye düşünmedim.
tam yumurtlama günümde bile olmadı yanı ilişki sayım çok az oldugu halde umutlandıgımda oldu beni öyle hissettim ama bilmiyorum şimdi regl yaklasıkta kötü oldum
yoksa ben buay cok rahattım tattile gittim geldim kafam cok rahattı belirti bile aramadığım halde tailde bile ağrılarım oldu

Merhaba kızlar keseyi gören,kalp atışı duyanları tebrik ederim çok sevindim..ben dün gittim doktora henüz erken dedi şansımızı denedik ama göremedik keseyi bu cuma tekrar beta hcg baktirmami istedi olumlu olursada bayramdan sonra kese ve kalp atışı için gelirsin dedi..kendimi temizliğe verdim cuma için çok heyecanlıyım duramıyorum yerimde Allahım inşallah artar değerim:nazar::nazar:
Azck sabrli olalim bak bana tam 11 gundr ogrendm hamile oldgmu daha doktora gitmedm :) cumartesi gidecm Allahn izinyle. Gercekten zaman zor gecio insallh degern cok artarda hemencecik gorursn keseni

Kızlar bütün topiklerde liste var bence bizde liste yaptıralım konu sahibine söyleyip:) bizim diğer annelerden ne eksiğimiz bar ayol :)
Konu sahibini hic gormedm.buralarda. bi de biz neyin listesiniyapacaz bat yok sat yok dogacagmz tarihimi

Ay sende mi gordn bi ben kaldm desene:) hepinizden once ben ogrenmistm hamile oldugumu geride kaldm:)) bi dahakine kal atisini duyarsn insallh cnm.:)
Herkesten önce ben öğrendim :) geldiğimde kimse yoktu grupta :) o yüzden Nisa'n annelerine girmiştim :) neyse doldu :)

Beni de 21 Eylül'de çağırdı 8 haftalık oluyoruz o zaman :)
Peşpeşe duyucaz yani pit pitlari :) bende tam 7yi tamamlamis olucam o gün

Ay sende mi gordn bi ben kaldm desene:) hepinizden once ben ogrenmistm hamile oldugumu geride kaldm:)) bi dahakine kal atisini duyarsn insallh cnm.:)
Insallah canim :) git artik sende daha da motive dönüceksin dr.dan bebiste daha mutlu olur boylece

Back
X