• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugün pek bi durgunuz hanımlar bayram koşuşturmasında kendinizi çok fazla yormayın :)
Herkeste bi halsizlik mevcut tabii miniklerin vucudumuzda olusuna alisma evresi hem zor hem keyifli cok sukur rabbime. Ya dusunseneze icimizde bi akvaryum var ve orda insan buyutuyoruz ya rabbim sen nelere kadirsinnn.....:dua::dua::nazar::nazar:

Kizlar hamilelik takvimini ekleyemedim bi turlu ikince hamileligim 2013 mart annesiyim daha yapmistim ama simdi olmuyor yardimci olurmusununuz ??
Canim profiline gir ordan kisisel bilgilerinde muhtemel dogum tarihini yazip en alttan degisiklikleri kaydet gebelik takvimin olusacaktir. Hayirli olsunn bu arada :)

Herkeste bi halsizlik mevcut tabii miniklerin vucudumuzda olusuna alisma evresi hem zor hem keyifli cok sukur rabbime. Ya dusunseneze icimizde bi akvaryum var ve orda insan buyutuyoruz ya rabbim sen nelere kadirsinnn.....:dua::dua::nazar::nazar:

Evet ya düşünmesi bile güzel ki şuan bunu yaşıyoruz :)
Yeterki bebişlerimiz iyi olsun :)

Kizlar hamilelik takvimini ekleyemedim bi turlu ikince hamileligim 2013 mart annesiyim daha yapmistim ama simdi olmuyor yardimci olurmusununuz ??

Yukarda isminin yazdığı yere tıklayıp kişisel bilgilere gir canım orda da beklenen doğum tarihini gir ve kaydet

Herkese Merhaba, Güzel anne adaylari :anneadayı::nazar: Ben de insaallah Mayıs annesi olacagim. 26 Agustos'ta ilk beta degerim 624 idi.. iki gün sonra 1,392'ye cıktı :halay:Kısmet olursa yarın ilk kontrolüme gidecegim. Insaallah aynı anda hem keseyi hem de kalp atısını duyma sansımız olur. ilk gebelik oldugundan mıdır nedir, zaman hic gecmiyor sanki ve insan böyle günlerde kendisini en iyi anlayanlarin yanında olmak istiyor. Bu topic simdiden hepimize ugur getirsin :dua:
Canım doğum tarihlerimiz seninle aynı bugün doktora gittim malesef sadece keseyi gördük oda alttan:KK43:

Sağol canım benim iyi dileklerinin için rabbim senide bebeğini korusunnn :KK200::KK200:bizde yumurtlama günü değerlendirdik eğer bir sansımız varsa ona inanıyorum diyeyim canım ama tabiki daha kırmızıları görmesem o zaman o mutluluğu bende yaşarım . Soğan kürü denemeden önce geçen ay da incir kürü uyguladım bişey olmadı bu ay da soğan kürü demeliyim dedim inşallah bi şifa verir şifa niyetine içtim .bende çok takıldım çok kurdum inşallah bu ay yüzümüz görürinşallah canım hakkınızda hayırlısı olsunn canım iyi haberlerinide duyarız daha güzel habelerleeee :KK200::KK200::KK200:
Canım hormon testi yaptırmadan kür uygulama derim benim biraz ploraktin hormonum yüksekti incir yememem lazımdı yine uzak duramadım ama :kk77: bişey olacağından değil ama temkinli olmakta yarar var mutlu haberlerini bekliyorum canım :KK200:

Benim de 2. Gebelik ilki boş gebelikti anliyorum seni bu sefer farkli olacak insallah bu sefer yavrularimizi kucagimiza alacagiz sıkma canini kitap oku biseylerle ugras bak ben eve is getirdim bi sürü fatura var istersen birazini gondereyim kafan dagilir :)
Canım boş gebelik olsugu ne zmn belli oldu kesen filan küçük müydü bende klomenle hamile kaldım kesem 5+1 de 3 mm çıktı küçük gbi geldi bana bende boş gebelikten korkuyorum :(

Kızlar merhaba bende inşallah mayıs annesi olucam :)) çarşamba 25.55 çıktı beta şimdi tekrar kan verdim bekliyorum inşallah güzelce artmıştır benim sanırım geç döllenme oldu takvim epey büyük gösteriyor ama biz minnakiz dahaa :)))
Ver canım takip et en doğrusu bu zaten sonucu söyleyen degerlendirir iki gün önceki hcgni söylersen.iki kat artmalı iki güne bi saglıklı oldugunu anlamqk için bu takip önemli
dün 14:00 de kan verdim ikiden fazla artmış ikibucuk kat 45.20 çıktı. Lekelenmem arttı perşembe söyled im progestan 200 verdi.
Sağol canım benim iyi dileklerinin için rabbim senide bebeğini korusunnn :KK200::KK200:bizde yumurtlama günü değerlendirdik eğer bir sansımız varsa ona inanıyorum diyeyim canım ama tabiki daha kırmızıları görmesem o zaman o mutluluğu bende yaşarım . Soğan kürü denemeden önce geçen ay da incir kürü uyguladım bişey olmadı bu ay da soğan kürü demeliyim dedim inşallah bi şifa verir şifa niyetine içtim .bende çok takıldım çok kurdum inşallah bu ay yüzümüz görürinşallah canım hakkınızda hayırlısı olsunn canım iyi haberlerinide duyarız daha güzel habelerleeee :KK200::KK200::KK200:

keseyi görmek kalbi duymak içim şu kadar hafta içinde bizi 9 günlük bayram tatili buldu. biz bir günü bile hesap ederken :-) neyse bunada bin şükür en azından bebişler bizimle:dua:
Aynenn valla canim:dua::dua: su gibi akan zaman simdi geçmek bilmiyo 2hafta nasil gececek:işsiz::işsiz::işsiz:

Back
X