- 2 Eylül 2016
- 347
- 227
- 18
- Konu Sahibi endless love
- #2.481
Kizlar kesenin
isaretlennen yerde sanki bebisim gözüküyo siz ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnninşallah görürsün keseyi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
![]()
Aaa ne guzle bende 2013 Mart annesiydim şimdide Allah nasip ederse 2017 Mayıs annesi olucam ayniyizKizlar hamilelik takvimini ekleyemedim bi turlu ikince hamileligim 2013 mart annesiyim daha yapmistim ama simdi olmuyor yardimci olurmusununuz ??
endless love beni de eklerseniz sevinirim
bluedreams79
doğum tarihi: 12.05.2017
Meslek:calismiyor
2.bebek
Ben baya bi bayram temzligine dustm ya. Biraz da surayi biraz da burayi derken dun gece nasil yataga attm kendimi bilmiyrm agir bisey tasimadkca temzlkte bisi olmaz herlde
Çok şükür gormusssun canım kaç haftalikKizlar kesenin Eki Görüntüle 1883838 isaretlennen yerde sanki bebisim gözüküyo siz ne dersiniz
Beş haftalik canim bayramdan sonrada kalp atişlarini duycam heycandan unutmuşum kesede bebek ğözüküyomu diyeÇok şükür gormusssun canım kaç haftalik
iyi anneler bi el atin konuya bakiyimen iyi anneler bilir zeynotrkn![]()
Korkuyorum canim yaa bazen giriyo boyle soguk ter dokuyorum inanki ..senin bebek gorunuyo sanki ben gittim sadece kese gorundu masallah .. Ne zaman baktirdin 5+2 kese gorduk bizAynen ben ben canim alt kasigima vok deil ama arada yokluyo belimde aynenn
5+4 de canim perşembe günü ya kimyasaldi diş gebelikti boş gebelikti düşünmekten alí koyamiyo insan kalp atişlarini duysam rahatliycaktim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin rabbimKorkuyorum canim yaa bazen giriyo boyle soguk ter dokuyorum inanki ..senin bebek gorunuyo sanki ben gittim sadece kese gorundu masallah .. Ne zaman baktirdin 5+2 kese gorduk biz
Cnm demekki hcg degern yuksek ki bu kadr kirmizi benm 4 gun once yaptm battan kipkirmiziydi yani 6 gun once yapsamda gorunurmusEki Görüntüle 1883850 Kızlar bat 13 ü a önceki test Buda 10. Dkka yarın kan testini yaptıracam 12 sini beklemiycem gece 1 de kadın doğumcum Msj atmış pazar günü test yaptır Demiş eşim bu adam manyak mı gece Msj atıyor bize diyor pimpürik bir adam oğlumun gebelik takibini yapan Dr
Bende ayni ya kese dolmazsa ya şöyle ise ya boyle ise.. Ama cok araştırmaktan oluyo bunlar .. Allagim hayirlisi ile kalp atislarini pitpitlarini duymamizi nasip etsin insallah.. Ve saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin .. Benim bebek gorunmedi ondan korkuyorum.doktor hic o konuya deginmedi bebek yok riskli falan diye5+4 de canim perşembe günü ya kimyasaldi diş gebelikti boş gebelikti düşünmekten alí koyamiyo insan kalp atişlarini duysam rahatliycaktim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin rabbim
Saol cnm insallh:)Günaydınnninşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
![]()
Yoksa ikizmi acabaCnm demekki hcg degern yuksek ki bu kadr kirmizi benm 4 gun once yaptm battan kipkirmiziydi yani 6 gun once yapsamda gorunurmus