- 28 Haziran 2016
- 3.656
- 2.721
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #2.501
Wala cnm hcg degern yuksek belli artk ikiz mi ucuz mu bilemiyrm:))Yoksa ikizmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wala cnm hcg degern yuksek belli artk ikiz mi ucuz mu bilemiyrm:))Yoksa ikizmi acaba
Aminnn banada demedi olumsuz bayramdan sonra duyariz diye dedide duramiyoz iste inşallah bi sorun çikmiycakBende ayni ya kese dolmazsa ya şöyle ise ya boyle ise.. Ama cok araştırmaktan oluyo bunlar .. Allagim hayirlisi ile kalp atislarini pitpitlarini duymamizi nasip etsin insallah.. Ve saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin .. Benim bebek gorunmedi ondan korkuyorum.doktor hic o konuya deginmedi bebek yok riskli falan diye
İnsallah duycaz miniklerimizi ... Bizede oyle dedi bayramdan sonra duyariz dediAminnn banada demedi olumsuz bayramdan sonra duyariz diye dedide duramiyoz iste inşallah bi sorun çikmiycak

Dur kız ölüm daha çok küçük ben bide ikize nasıl bakim gerçi HayırlısıWala cnm hcg degern yuksek belli artk ikiz mi ucuz mu bilemiyrm:))
Bakarsn bakarsn:)) Allah hayrlisini nasip etsn cnm ya. Sennde bi suru gunun var bekleyecz artkDur kız ölüm daha çok küçük ben bide ikize nasıl bakim gerçi Hayırlısı
Yarın yaptıracam kız beklemiycemBakarsn bakarsn:)) Allah hayrlisini nasip etsn cnm ya. Sennde bi suru gunun var bekleyecz artk![]()
Yok hani keseden anlarz iki mi uc mu bes mi:))Yarın yaptıracam kız beklemiycem
Ne kadarliksin sen canim benim .. Bizimde kese gorundu bebek hakkinda bise demedi .. Takmayalim birlikte bekleyelim bayramimizi yapalim duamizi edelimm minikleri görelim İnsallah.. Hem dusunsenee ilk defa bebegimizle bayramimiz ay superrKızlar bende dün gittim sadece keseyi gördük biraz geriden geliyoruz sanırım oda alttan ultrasyon ile göründü 3 hafta sonra gel kalp atışlarını bakalım dedi çok moralim bozuldu üstten niye görünmedi anlamadım üstten görünmesine tekrar beta hcg istedi o sonuç çıkana kadar ağladım ağla heder oldum kesin dış gebelik falan diye yoksa görünmesi lazımdı diye sonuç çıktı 6655.9 sonuç güzeldi bu sefer alttan bakti hemen gördü bak burdaymış dedi yerleştiği yer çok güzel dedi ama o 1 1.5 saat bana olum gibi geldi çok kafa yoruyoruz dış gebelikdi boş gebelikdi aslında yapmamanız lazım ama olmuyor hemen en kötüyü düşünüyoruz![]()
Ok canımYok hani keseden anlarz iki mi uc mu bes mi:))
evet canim bendim:) hastanede kan verdikten sonra pozifitse esime mail atmalarini istedim onun mail adresini verdim:) evlilik yildonumumuzu bekleyemedimBugun ilk sayfalari karistirirken gormustum ismini.esine surpriz yapmak isteyen arkadas sendin sanirim degilmi canm.merak ettm soracaktm neyse dedim sonra..durumlar nasil
Benm de iki uc dakikam kaldi insallh kese karndan gornr ya heyecan dorukta.kizlar bende kismetse haftaya cuma doktora gidicem cok heyecanliyim:) ayy 6.hafta yaziyo takvimde yaa![]()
İnşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini güzel haberleri ni bekliyorumGunaydin annisler ve annis adaylari. Bugn ilk doktor randevum. Insallh keseyi gorurz bi sknti yoktr insallh
Canım normal de 5+6 falan olmam lazım ama tam 5 haftalik dedi doktor biraz gerideyiz sanırım ilerleyen zamanlarda daha da netlik kazanır muhtemelen Allah bize kalp atışlarını da duymayı nasip etsin canım insallah etrafım da o kadar kötü örnekler varken kayıtsız kalamıyorum daha kimseye söylemedim kalp atışlarını bekliyorum bi annem kardeşim biliyor kayinvalidem falan bilmiyorNe kadarliksin sen canim benim .. Bizimde kese gorundu bebek hakkinda bise demedi .. Takmayalim birlikte bekleyelim bayramimizi yapalim duamizi edelimm minikleri görelim İnsallah.. Hem dusunsenee ilk defa bebegimizle bayramimiz ay superr
Canım bende aynı durumdayım çok acıyor kasiklarim da çok ağrıyor doktor normal dedi bugün kalktığım da da midem bulandı ama zorla kahvaltı yaptım doktor gaz da çok olur normal bunlar bebek çok güzel yerleşmiş dediKızlar bnm göğüsler fena dokunamıorm bile bide midem cok kötüleşmeye basladı yemek yedgm anda bulanmaya baslıo