- Konu Sahibi endless love
- #2.601
Bugün miniğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum. Henüz duymamış olanlar da en kısa sürede duyar umarım. Harika bir duyguymuş 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm cnm hayrlisi olsn baska bisey diyemiyrmCanim benimkide bombos bir daire yaninda ona yapisik bisey gorulmedi merak etme rabbim buyuk :)
Gözünaydın canımm darısı başımıza inşallah bu bayram en uzun bayram olcak benim içinBugün miniğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum. Henüz duymamış olanlar da en kısa sürede duyar umarım. Harika bir duyguymuş![]()
Amin canim benm dualarimiz seninleAnladm cnm hayrlisi olsn baska bisey diyemiyrm

Her ihtimale karsı git progestan baslar belki benim 15 gündür var ara ara sürekliKızlar kahverengi lekelenmem oldu normalim sizce doktora girmeliymiyim
Deneyeyim bi sıkıntı olmaz dimi ya bu aksam yatarken o şekil yapayım biVajinal daha etkili demisti drum benim oyle kullan istersen.
aynen canim benimde goguslerim sisti ve yaniyo daha nekadar sismeye devam edicek korkutorumMerhaba mayıs anneleri hamilelik Nasıl gidiyor![]()
Benim bugün inanılmaz göğüs Ağrılarım var, Kocaman oldu göğüslerim her tarafı damar damar
mide bulantım baş dönmem yok ama çok uykum var her yerde uyuyorum ah bir de sürekli tuvalete gitmek olmasa
![]()
Bomboştu. Yolk kesesini de görmedi. Bazıları bakmayı beceremiyor. Ya da çocuk kendini göstermiyor.Saol cnm icimi rahatlattn biraz da olsa. Yani hic beklemiodm bu seklde donecegimi. Insallh haftaya her sey guzel olur. Hic mi gozkmemisti benm bombostu yani sadece bos bi daire vardi ona bitisk bisi olmasi gerekiomus. Peki degerlerm yuksek ona gore bebeginde gelismis olmasi gerkmio muydu
Benimde gögüsler cok şiş şimdiden napıcam benMerhaba mayıs anneleri hamilelik Nasıl gidiyor![]()
Benim bugün inanılmaz göğüs Ağrılarım var, Kocaman oldu göğüslerim her tarafı damar damar
mide bulantım baş dönmem yok ama çok uykum var her yerde uyuyorum ah bir de sürekli tuvalete gitmek olmasa
![]()
Çok teşekkür ederimHer ihtimale karsı git progestan baslar belki benim 15 gündür var ara ara sürekli
Ben ağızdan alıyorum ama yan etkisi fazla doktor istersen alttan al dedi ama ona da cesaretim yokProgestan kullananlar nasıl kullanıyorsunuz agızdan mı yoksa vajinal olarak mı? Bi de kanama lekelenme hala devam eden var mı?
Bunları kullanıyorum Can'ım ilk baştakinden hiç memnun değilim. İkincisi İngilizce ama doğru bilgiler veriyor. Üçüncüsü de güzel bir uygulama ama favorıim İngilizce olanKızlar merhabalar bulantısı olan arkadaslara Allah kolaylik versin tez vakitte geçsin inşallah gebelik takibi için kullandığınız bi program var mi
Cok tesekkür ederim canimHayırlı olsun evet gözüküyor.
Benim de aynı canım üstelik bir haftadır heran adet olacakmışım gibi hareket edip ayakta kalınca artıyor yatıp dinlenmek istiyorKizlar ya benim bugün normalde adet günüm ve ara ara özellikle ayağa kalkdikca adet sancim oluyor sonra gidiyor. Çok korkuyorum yaaa. Sizde de varmi boyle
Ben de kararsız kaldım deneyecegim aksam bakalımBen ağızdan alıyorum ama yan etkisi fazla doktor istersen alttan al dedi ama ona da cesaretim yok
Anladm cnmBomboştu. Yolk kesesini de görmedi. Bazıları bakmayı beceremiyor. Ya da çocuk kendini göstermiyor.