- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 41
- Konu Sahibi endless love
- #2.681
Hosgeldin canim.saglicakla kavusursun insallah yavrunaBen de araniza yeni katıldım kızlar bakalım ilk bebeğim olacak Allahım hayırlısı ile ilerletir inşallah hamileligimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim.saglicakla kavusursun insallah yavrunaBen de araniza yeni katıldım kızlar bakalım ilk bebeğim olacak Allahım hayırlısı ile ilerletir inşallah hamileligimizi
Âmin hepimizin ki inşallah,hosbuldukCanimmm hosgeldin aramiza hayirli olsun ugurlu olsun bolluk bereket saglikla gelsin insallahhh :)
Sağol canım,hepbirlikte inşallahHosgeldin canm saglikla al bebisini kucagina
Kac haftaliksin canimBen bugün doktora yeniden gidicem. 1500 lerde çıkarsa alttan ultrason ile bakarız dedi . Ama içimde rahat değil karindan daha mı iyi olur bi zararı varmıdır erken mi bilemedim Kararsiz kaldım
Canım ilk gittigimde adetim 5 gün geçirmişti sonuç 367 çıktı . İki gün sonra yeniden kan ver dedi . Sonra 789 cikti . Keseyi görmeden gebelik başladı diyemem dedi gönderdi . Son adet tarihim 28 temmuz ama düzenli olmam ben döngüm 38 gün falanKac haftaliksin canim
Anladim canim insallah gorebilirsiniz bende cok kararsizim.aslinda acele etmek istemiyorum ama iki tane okullu cocugum var ben goturup getiriyorum ikisinin okulu farkli yerlerde farkli saatlerde ne zaman gidicem nasil halledicem bu hastane isini bilmiyorumCanım ilk gittigimde adetim 5 gün geçirmişti sonuç 367 çıktı . İki gün sonra yeniden kan ver dedi . Sonra 789 cikti . Keseyi görmeden gebelik başladı diyemem dedi gönderdi . Son adet tarihim 28 temmuz ama düzenli olmam ben döngüm 38 gün falan
Zor canım gercektende erken farkedip gitmenin böyle stresli bekleyişleri oluyor . Bayram hediyesi gibi gelse gözükse bugünAnladim canim insallah gorebilirsiniz bende cok kararsizim.aslinda acele etmek istemiyorum ama iki tane okullu cocugum var ben goturup getiriyorum ikisinin okulu farkli yerlerde farkli saatlerde ne zaman gidicem nasil halledicem bu hastane isini bilmiyorum![]()
Hayırlısı ise Allah gönlüne göre versin canım.Zor canım gercektende erken farkedip gitmenin böyle stresli bekleyişleri oluyor . Bayram hediyesi gibi gelse gözükse bugün
Aynen oyle bata 4 gun kala ogrendim sata gore 4+4 gorunuyo suanda.Insallah hayirli haberler alirsin canim haberdar edersinZor canım gercektende erken farkedip gitmenin böyle stresli bekleyişleri oluyor . Bayram hediyesi gibi gelse gözükse bugün
Bende tekrar yatsammi diyorum ama arefe gunu oyle cok is oluyoki valla hic birseyde yapasim yok nasil tembellik coktu ustumeGünaydın arkadaş lar öğle oldu diyeceksiniz ama dün o kadar gezdim ki bayram alışverişi için geç uyandım bugün neyse yeni hamişler varmış aramızda hoşgelmişler allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin bebeklerimizi
Canim hayirlisiyla pozitif insallah bizide haberdar etKızlar yarım saat önce kan verdim saat 2de sonuç çıkacak dua edermisiniz lütfen.3 kez idrarda pozitif çıktı inşaallah Kandada hayırlısıyla çıkar
Dualarimiz seninle grubumuzun ikizlerinin annesi :) bi kiz bi erkek olurlarmis bide :)Kızlar yarım saat önce kan verdim saat 2de sonuç çıkacak dua edermisiniz lütfen.3 kez idrarda pozitif çıktı inşaallah Kandada hayırlısıyla çıkar
Ayy ne bilim korkuyorum sonuç negatifse diyeDualarimiz seninle grubumuzun ikizlerinin annesi :) bi kiz bi erkek olurlarmis bide :)
Tamam canımm benimCanim hayirlisiyla pozitif insallah bizide haberdar et
Anliyorum seni ben keseyi gordum hala daha inanamiyorum hamile olduguma :)Ayy ne bilim korkuyorum sonuç negatifse diye
Ayy ne bilim korkuyorum sonuç negatifse diye