- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
- #2.701
Saat 2 de eşim gidecekAnliyorum seni ben keseyi gordum hala daha inanamiyorum hamile olduguma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 2 de eşim gidecekAnliyorum seni ben keseyi gordum hala daha inanamiyorum hamile olduguma :)
Güzel haberler ver inşallah canım :)Kızlar yarım saat önce kan verdim saat 2de sonuç çıkacak dua edermisiniz lütfen.3 kez idrarda pozitif çıktı inşaallah Kandada hayırlısıyla çıkar
Aynen valla bi iş yapasım yok midem bulanıyo sürekli bende hastaneye gidicem bayram sonrası kalp atışı için bakalım hayırlısıBende tekrar yatsammi diyorum ama arefe gunu oyle cok is oluyoki valla hic birseyde yapasim yok nasil tembellik coktu ustume![]()
Ben 6 gün öncesinde ogrenmistim bence testte çıkar canım hakkında hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün geçti. Hesaplamarda 4+4 görünüyorum idrar testi yapsam çıkar mı sizce? Ama çokta kararsızım yine negatifi görücem diye
Bende 16 sina almistim 22 eylule erteledim stresli oluyor yoksa.hakkimizda hayirlisi insallahAynen valla bi iş yapasım yok midem bulanıyo sürekli bende hastaneye gidicem bayram sonrası kalp atışı için bakalım hayırlısı
Adetin geciktiyse varsa mutlaka cikar.duzenlimidir adet dongunMerhaba arkadaşlar adetim 2 gün geçti. Hesaplamarda 4+4 görünüyorum idrar testi yapsam çıkar mı sizce? Ama çokta kararsızım yine negatifi görücem diye
Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin cok mutlu oldum adina inanKızlar bata 13 Eylül kan testim 343 :)
SAGOL canım bende mutlu oldumCanim cok sevindim Allah tamamina erdirsin cok mutlu oldum adina inan![]()
Valla tek mı çiftmi bilmiyorum :)Dualarimiz seninle grubumuzun ikizlerinin annesi :) bi kiz bi erkek olurlarmis bide :)
Maşallah canım bayramdan sonra kese görecekler arasına katılmış durumdasın benim gibi :)) hayırlısıyla görelim inşallah :))Kızlar bata 13 Eylül kan testim 343 :)
Önceki değer kaçtı ki canım ?Valla tek mı çiftmi bilmiyorum :)
Adetimi bekledigim gun hcg 85 ti benm.bilemiyorum artikSAGOL canım bende mutlu oldum
ikizler geliyo bence 
Hayırlısı olsun canım :) Rabbim isteyen herkese saglikli sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsinAdetimi bekledigim gun hcg 85 ti benm.bilemiyorum artikikizler geliyo bence
![]()
Oğlum kucuk olduğu icin ikiz olursa diye korkularım var :)Amin bitanem aminnn
Allah kolaylığını verir canım. Annen yada kayınvaliden yardım ediyorsa daha kolay olur.Oğlum kucuk olduğu icin ikiz olursa diye korkularım var :)
Canim Allah yardim edicektir oyle olursa.hic bir kulunu darda koymaz sen yuregini ferah tut.saglikli bir gebeligin olsn insaAllhOğlum kucuk olduğu icin ikiz olursa diye korkularım var :)