- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
- Konu Sahibi endless love
- #3.161
Gebelikte ilk testlerinizi sağlık ocağındamı yaptırdınız sağlık ocağında bütün testler yapılıyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya umarim öyledirKazinti olanda bulanti olmuyormus diye duydum umarim dogrudur :) bide misafrlikteydm ha bire de yiyemedm. Simdi evime gidiyorurum bastiririm ins :)

Ben hepsini sağlık ocağında yaptırdım canım sonra kadın dogumcuya götürdüm eksik yok dediGebelikte ilk testlerinizi sağlık ocağındamı yaptırdınız sağlık ocağında bütün testler yapılıyormu
Ben sorduğumda sadece rubella ve toksoplazma testlerini yapmıyoruz Dedi Can'ımGebelikte ilk testlerinizi sağlık ocağındamı yaptırdınız sağlık ocağında bütün testler yapılıyormu
Aynıyız sizinleGünaydın arkadaslar
dun oyle bir karnima giren krampla uyandim ki dedim eyvah bebek dusuyor sonra uyumusum. kalktigimda bacaklarimi acamadim artik nasil kastiysam...
mide azicik boş kalsin basliyor bulanmaya devamli ekmek peynir yiyorum baska bir sey gozum gormuyor aslinda canim cok tatlilar borekler istiyor ama hic saglikli değil yememeye calisiyorum..
bir de odem söktürücü neler yiyebiliriz veya icebiliriz bu surecte? ayrica beni de ekleyebilir misiniz eskisehir,7haftaligim,dogum tarihi muhtemelen 03.05.2017 olacak insallah
Gebelikte ilk testlerinizi sağlık ocağındamı yaptırdınız sağlık ocağında bütün testler yapılıyormu
Günaydın arkadaslar
dun oyle bir karnima giren krampla uyandim ki dedim eyvah bebek dusuyor sonra uyumusum. kalktigimda bacaklarimi acamadim artik nasil kastiysam...
mide azicik boş kalsin basliyor bulanmaya devamli ekmek peynir yiyorum baska bir sey gozum gormuyor aslinda canim cok tatlilar borekler istiyor ama hic saglikli değil yememeye calisiyorum..
bir de odem söktürücü neler yiyebiliriz veya icebiliriz bu surecte? ayrica beni de ekleyebilir misiniz eskisehir,7haftaligim,dogum tarihi muhtemelen 03.05.2017 olacak insallah
canım superkesın bılğı ozamn cok sevındım demekkı ğeç dollenme fılan deıl bu sefer zamnında dollenme :)))) umarım değerlerım ıyı artar aranıza katılırımSöküldüğü gün canım. Benim Bebiş tedavi ile olduğu için merkez tedavinin her aşamasında Söküldüğü gün üzerinden hesaplama yaptı ordan biliyorum

Ben olsam giderdim :)Kızlar doktorum bgn çalışıyomuş aslında bgn çağırmıştı ama bgn mu gitsem yoksa dayanabilirsem bekleyip pazartesi mi gitsem :/
Benim akintim yoruldukca geliyor. Surekli gelmesi durumu olmadi hic aman gelmesin zaten gelince wc ye kosuyorum bisey mi oldu geldi insani korkutuyorkızlar ya kafaya taktım akıntım kesildi. bu normalmi acaba cok az geliyor.
onun dışından bir sorun yok .sizde de boyle olan varmı
Bana kalsa bende hemen gidicem ama eşim pazartesiye klsın diyo bilmiyorum gidebilirsem yazıcam :)Ben olsam giderdim :)
aynen canım benimde dün biraz yoğundu ama yoruldum yol vs bugün hiçbişi yok çok şükürBenim akintim yoruldukca geliyor. Surekli gelmesi durumu olmadi hic aman gelmesin zaten gelince wc ye kosuyorum bisey mi oldu geldi insani korkutuyor
ohh maşallahhBiz doktordan çıktık çok şükür pıtpıtlarımızı duyduk.

Benm mide kazintisi haricinde hic bir sorunum yok sukur. Oda olmasa hamile degilim diyicem:) normal.hayattta cok hassasimdr midem bulanir ve koku hassasiyetm hep vardr. O yuzden de yabanclk çekmiyorum galiba. Halsiz birymdr ama iyiyim şu ara :) bu bebis bana iyi geliyorHadi ya umarim öyledirBu arada sende uyku hali var mı ? Benim bikac gündür acayip uygum geliyor... Bir de çalısıyorum, dün ofiste uyukluyordum resmen
![]()