• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydınlarrr daha öncede duymuştum kalp atışlarını ama dün rutin sonuçları göstermek için tekrar gittim doktoruma girmişkende gel bidaha bakalım dedi idrara da sıkışık değildim karından pek görnmedi vajinal bakıp kesin haftasını söyleyelim dedi baktık ve o kadar net gördüm ve duydukki kalp atışlarını böyle bi mucize yok kızlar şimdi bile gözlerim doldu :) inanamadım dün tam 1cm olmuş bebeğim ve doktor kalp atışları çok güçlü çok güzel dedi çok mutluyum :KK15::KK73:
Bu arada çok şülür testlerin hepside sorunsuz çıktı ve bgn tam 7+1 olduk :)
Gozun aydin canim. Ben de 7+0im benim minigimde tam 1 cm :) ayni gidiyoruz

Kızlar varmı bu hafta doktora gidecek olanlar . Benim cumartesi randevum var çok heycanliyim .
Rüyamda bebek görüyorum devamlı .
İnşallah duyarim kalp atışlarını .:KK200::KK200:
Cumartesi 5+4 oluyorum acaba transvajinal ultrason ile duyabilirmiyiz kalp atislarini

kızlar dün doktora gittim.idrarımda çok miktarda lökosit çıktı.tek içimlik bir toz verdi.sizlerde bu şekilde bı sıkıntı oldumu hiç.sanırım idrar yolu iltihabı olmuşum
Benimde kanımda çıkıyo yükseliyo sürekli senin sadece idrardamı yoksa kandadamı çıkıyo ikisinin değerini yazarmısın bende toz ilaç içtim geçmedi

Aynen bende öyleyim etrafımdaki arkadaşlarıma sorduğumda bulantıları az olan ve geç başlayanların erkek bebeği oldu ama karşı komşum var 7 aylık hamile hala öğürmeleri devam ediyo kızı olacak bakalım bulantısı çok olanların kızı olacak mı
Bu tez bence yanlış benim kuzenlerim mide bulantısı yüzünden 4 ay hastanede kaldılar ama çocukları erkek :)

Amin inşallah canım :) ama etrafında hamileliği zor geçen o kadar çok insan var ki anormallik varmış gibi geliyor bana da sürekli netten araştırıyorum :) sen kalp atışlarını duydun mu ben hayırlısıyla yarın gidecem hem kalp atışı hem de tahliller için hayırlı haberlerle dönerim inşallah :dua:
Geçen hafta cuma gün duyduk canım çok şükür . Hayırlı haberlerle dönersin inşallah. İnsan duyana kadar stres yapıyor ister istemez ama gönlünü ferah tutmaya çalış

Arkadaşlar benim bir kızım birde oğlum var bu üçüncü gebeliğim tabi en çok merak ettiğim konu cinsiyet:KK76: 2. gebeliğimde yani kızımda çok araştırdım netten ve aklıma yatan en mantıklı bulgu; kız bebeklerin anne karnında daha fazla hormon salgıladıkları için erken gebelik döneminde anneyi daha fazla rahatsız ettiğiydi. bunu doktorum da onayladı yani ben ilk gebeliğimde oğluma hamileyken mide bulantılarım 7+3 lerde filan başladı ve 2 ay sonra geçti hatta merakla beklerdim ne zaman öğüreceğim diye:skandal:daha sonra kızıma hamileyken bulantılarım çok erken başladı ve ben doğuma girdiğim günün sabahı yine istifra edip öyle doğuma girdim:63: belirtilerimizi yazarak bu tezin doğruluğunu ortaya koyabiliriz belki bizden sonrakilere de bir ışık olur
ben kızımda 9 ay kustum. ama iki arkadaşımda 9 ay kustu ve onların erkekti:) genel olarak böyle bir söylenti var doğru ama tutmayabiliyor;)
Aslinda esine soylesen? Malum ozel birseyler geçecek aranizda daha temkinli olur o_O erkekler ayni canim sen hic uzulme. Bende söylemesem aklina gelmez asla:anneadayı:
aynen söyleyeceğim. cnm istemiyor zaten isteksizlik var.
Benim canım en çok börek istiyo başka birsey istemiyo
aynen yaaaaaaaa. tam yazacaktım senin yazdığını gördüm. 2-3 gündür börekk istiyorum. benim daha çok erken aşerme falan için ama bebişin değil benim canım istiyor herhalde:) ilk hamileliğimde enginar aşermiştim:)

Hadi ya çok sevindim cnm bnm sat a göre bi hafta geriden geliyomuş ona göre sat belirledik doktorum bi sorun olmıcagnı geç döllenme olabiliceğini söyledi sende oldu mu böyle bi durum
Ben 1-2 gun erken yumurtladigimi hissetmistim zaten suan Sata gore 7+0 ama ultrasonda 7+1 gozuktu canim

Kanamam lekem hiç bişi olmadı hamile kalalı beri ama grç.duyulcak galiba.arkadaşlar 6+5 de falan duydular o yüzden biraz takıldım galiba canım
Canım benim dur bakalım.. hemen endiseye kapılma, sonucta hersey yolunda gitsin de varsin 1 hafta sonra duyulsun kalp atısı :KK200::anneadayı: No Stres !!

Back
X