- Konu Sahibi endless love
- #6.121
Aynen banada oyle oluyo :)Canim bendede karin agrisi oluyo ama benimki sanki lavaboya gitmem lazim gidemiyom oyle tuhaf agriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen banada oyle oluyo :)Canim bendede karin agrisi oluyo ama benimki sanki lavaboya gitmem lazim gidemiyom oyle tuhaf agriyo
Benimde oluyodu 6.7 hafyalikken smdi gecti gibi ankiBenim de vajinamin alt tarafina anlik sancilar girip cikiyo . Korkuyorum aslinda ama biraz arastirdim rahim genisledigi icin olabiliyormus
Bn 9 haftaligim bitiyo sanarken yeni yeni artiyo gbi insallah gecer hepimizinki bian onceMrb kızlar bende hala ara ara adet sancısı oluyor hafif .normal mi acaba bir de iştahsızlık bulantı baş dönmesi var artıyor sanki günden güne
Kaç yaşındasınBu arada en küçük anne benim galiba şöyle bi listeye göz attımda . Çokmu küçügum anne olmak için![]()
Hic sorma valla fenaaa :) cok gaz oluyo birazda yemek yesem 5 aylik gibi geziyorum :)Sup3risi kuzusu ya mesajını yenı gordum de hepımız desene gazdan sabıkalıyız bu ara :)
Ee ete dokunmazsak nasil yemek yapicaz? :) bildigim kadariyla ilk uc ay protein agilikli beslenmek gerekiyo her gun et yemek gerekiyo ben pek yiyemesemde su araSelam güzel anne adayları, hepimizin durumu benzer sanırım gaz, bulantı ve hazlsizlik olsun çok şükür belirtiler var. 11 gün sonra doktora gideceğim o yüzden size soruyorum bildiğim kadarıyla çay ve kahve tüketimi düşük riski doğuruyormuş biz bu dönemde su haricinde neler içebiliriz? Birde çiğ et salam, sucuk, sosis, suşi vb. Yemek yasak ve çiğ ete dokunmakta bilginiz olsun. Çiğ ette bulunan bakteriler bebeğe yapışırsa Allah korusun o bölge gelişmiyormuş
Ee ete dokunmazsak nasil yemek yapicaz? :) bildigim kadariyla ilk uc ay protein agilikli beslenmek gerekiyo her gun et yemek gerekiyo ben pek yiyemesemde su ara
Bende su icemiyorum pek 1.5 litre iciyorumda gerisi zor canimda hic istemiyo doktor 3 litre sivi tuketiceksin dedi enfeksiyondan dolayi bakalim artik alismaya calisiyorumkızlar bıde su tuketımmınız nasıl gunde tahmını ben hemen hemen 2 lt buluyor gıbı ama 3 olmamıstır daha -
Canim doktor bana sadece ici kirmizi yada az pismis et yeme dedi ama dokunma demedi kedide sevebilirim ama ellerini yemekten once iyice yika dedi :) eskiden varmiydi boyle seyler biz sukur saglikli dogduk. Onlarin asisi var zaten yaptirmak gerekiyo ama doktor dedi aceleye gerek yok cocuk dogmadan yaptirmis olmaniz lazim cocuk doktorlari istiyomus burdaEldivenle falan yıkamak dokunmak gerekiyor.
Yeni 21 oldum 9 eylüldeKaç yaşındasın
Allah saglıklı bi şekilde cocugunu kucagına almayı nasip etsin ne güzel seninle birlikte büyür işte bende 23Yeni 21 oldum 9 eylülde
Amin canm çok sağol sende küçük anne oluyosun yani :)Allah saglıklı bi şekilde cocugunu kucagına almayı nasip etsin ne güzel seninle birlikte büyür işte bende 23
Kızlar bir şey sorcam size dün doktorum dediki ilişki yasak değil ama boşalma esnasında geri çekil dedi eşime . Size ne dedi doktorunuz bu konuda