- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
- #45.121
Neee bitti mii?Anladım canım. Bitti bizim alışverişimiz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neee bitti mii?Anladım canım. Bitti bizim alışverişimiz.![]()
aynen cnm bitti. Bir eksiğimiz kalmadı çok şükür. Ben biraz tez canlıyımdır onun da etkisi olabilir tabi. Hatta bu aralar hastane çantasını hazırlamayı bile düşünüyorum. Kenarda kalsın :)Neee bitti mii?![]()
Maşallah.bizim daha oda gelecek oda gelmeden duvar boyanacak perde yaptırmadım henüz bla bla..kendime tez canlı derdim:))aynen cnm bitti. Bir eksiğimiz kalmadı çok şükür. Ben biraz tez canlıyımdır onun da etkisi olabilir tabi. Hatta bu aralar hastane çantasını hazırlamayı bile düşünüyorum. Kenarda kalsın :)
o zaman sen kendine haksızlık ediyormuşsunMaşallah.bizim daha oda gelecek oda gelmeden duvar boyanacak perde yaptırmadım henüz bla bla..kendime tez canlı derdim:))
Ne güzell, darısı başıma. Nisan başına kadar bitirme hedefi koydum kendime ama bakalım.. Hastane çantası hazır olmalıymış artık aynen canım her ihtimale karşı...aynen cnm bitti. Bir eksiğimiz kalmadı çok şükür. Ben biraz tez canlıyımdır onun da etkisi olabilir tabi. Hatta bu aralar hastane çantasını hazırlamayı bile düşünüyorum. Kenarda kalsın :)
Ben de öyle düşünüyorum. Ne olur ne olmaz. Bebişler erken gelmeye kalkarsa elimiz ayağımız birbirine dolaşmasınNe güzell, darısı başıma. Nisan başına kadar bitirme hedefi koydum kendime ama bakalım.. Hastane çantası hazır olmalıymış artık aynen canım her ihtimale karşı...
:))öyle galiba..sen de hakkını veriyormuşsuno zaman sen kendine haksızlık ediyormuşsun![]()
Bu huyumu çok sevmesem de bazı durumlarda işe yarıyor sanırım:))öyle galiba..sen de hakkını veriyormuşsun
Canım duvar kağıdı yaptırdım ben bir saatte bitirdiler. Boyatmak yerine duvar kağıdı istersen boyanabilenleri var ortalık kirlenmiyor bir de çok güzel modeller var. Sıvaya vs de gerek kalmıyor. Gerçi ben kiracı olduğum için öyle bir yola başvurdum senin de aklında olsunMaşallah.bizim daha oda gelecek oda gelmeden duvar boyanacak perde yaptırmadım henüz bla bla..kendime tez canlı derdim:))
Canim bende ekledim seni duygu :)
Ben de seni takip ettim canımCanim bende ekledim seni duygu :)
Benim bi kaç kiyafetten başka hiçbir şeyim yok henüz bende çok tembelim heraldeNe güzell, darısı başıma. Nisan başına kadar bitirme hedefi koydum kendime ama bakalım.. Hastane çantası hazır olmalıymış artık aynen canım her ihtimale karşı...
Tansiyonunu düzenli ölçüyor musun?KIZLAR İDRARIMDA PROTEİN KAÇAĞI SINIRDA ÇIKMIŞ VE ENFEKSİYONDA VARMIŞTEK KULLANIMLIK İLAÇ VERDİ BUGÜN İÇİP YARIN TEKRAR İDRAR TAHLİLİ VERECEĞİM BAŞINDAN BÖYLE BİŞEY GEÇEN VAR MI??? STRES YAPTIM ERKEN DOĞUM FALAN YAZIYOR NETTE OKUDUĞUM KADARIYLA
![]()
TANSİYON PROBLEMİM OLMADIĞI İÇİN ÖLÇMÜYORDUM MORALİM BOZULDU SÜPRİZ OLDU BANATansiyonunu düzenli ölçüyor musun?
Normalde tansiyon problemi olmasa da gebelikte artabiliyor tansiyon. İyi bir koldan ölçen tansiyon aleti edinip düzenli ölçmeni öneririm. 3-5 dk oturur pozisyonda dinlendikten sonra ölçüp değerlerini kaydedip doktoruna gösterebilirsin. Kontrol altında olduktan sonra sıkıntı değil. Ama ölçmezsen ve yükseliyorsa sıkıntı.TANSİYON PROBLEMİM OLMADIĞI İÇİN ÖLÇMÜYORDUM MORALİM BOZULDU SÜPRİZ OLDU BANA![]()
TEŞEKKÜR EDERİM CVP İÇİN AMA STRES OLDUM MORALİM BOZULDU YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK RABBİM EVLATLARIMIZI ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLHANormalde tansiyon problemi olmasa da gebelikte artabiliyor tansiyon. İyi bir koldan ölçen tansiyon aleti edinip düzenli ölçmeni öneririm. 3-5 dk oturur pozisyonda dinlendikten sonra ölçüp değerlerini kaydedip doktoruna gösterebilirsin. Kontrol altında olduktan sonra sıkıntı değil. Ama ölçmezsen ve yükseliyorsa sıkıntı.