• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
KIZLAR İDRARIMDA PROTEİN KAÇAĞI SINIRDA ÇIKMIŞ VE ENFEKSİYONDA VARMIŞ :110:TEK KULLANIMLIK İLAÇ VERDİ BUGÜN İÇİP YARIN TEKRAR İDRAR TAHLİLİ VERECEĞİM BAŞINDAN BÖYLE BİŞEY GEÇEN VAR MI??? STRES YAPTIM ERKEN DOĞUM FALAN YAZIYOR NETTE OKUDUĞUM KADARIYLA o_O

Merak etmeyin su miktarını arttırın tuzu kesin ve düzenli tansiyon ölçümü yapın ben tansiyon hastasıyım düzenli alfamed kullanıyorum hamilelik başından beri, şimdi dr um o bahsettiğiniz testleri doğuma kadar her hafta tedbir amaçlı bakacağını söyledi ilk test temiz çıktı yarın 2. hafta testi yapılacak. en kötü tansiyon hapı verir size o da zaten bebeğe zarar vermeyen bir
ilaç panik yaparsanız tansiyon daha çok çıkar şuan ilaç alamıyorsanız
14-9 sınır tansiyon böyle bir rakam görürseniz bir limon sıkıp için hemen düşürür. (MİDE PROBLEMİNİZ YOKSA TABİİ VARSA LİMON İÇMEYİN!!!) enfeksiyon ise hepimizde olabilir her hamileden 10 unda çıkıyor verdiği o tek kullanımlık ilaç kesiyor. Sağlıklı Günler.

KIZLAR İDRARIMDA PROTEİN KAÇAĞI SINIRDA ÇIKMIŞ VE ENFEKSİYONDA VARMIŞ :110:TEK KULLANIMLIK İLAÇ VERDİ BUGÜN İÇİP YARIN TEKRAR İDRAR TAHLİLİ VERECEĞİM BAŞINDAN BÖYLE BİŞEY GEÇEN VAR MI??? STRES YAPTIM ERKEN DOĞUM FALAN YAZIYOR NETTE OKUDUĞUM KADARIYLA o_O
KORKUTMAK ICIN DEMIORUM AMA. YAKIN ARKADASIM BU SEKILDE 33+ 1 DE DOGUM YAPTI ILK IDRARDA PROTEIN CIKTI. SONRA TANSIYON TAKIBI BASLADI 150-80 140-80 CIKIYORDU DOKTOR YUKSEK DEDI GUNDE 1 TANSIYON ILACI BASLADI SONRA 15 OLDU 2 YE CIKTI ILACI SONRA FAYDA ETMEYINCE HEMEN ALDILAR BEBEGI . ONEMLI OLAN IDRAR VE TANSIYON SEN SUREKLI BAKTIR CUNKU NOLUR NOLMAZ

TEŞEKKÜR EDERİM CVP İÇİN AMA STRES OLDUM MORALİM BOZULDU YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK RABBİM EVLATLARIMIZI ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:dua:
MORALINI BOZMA. INSALLAH BISEY OLMAZ. ERKEN OLACAK OLSA BILE COCUKLARIMIZ EPEY BUYUDU SIKINTI OLMAZ ALLAHIN IZNI ILE

KORKUTMAK ICIN DEMIORUM AMA. YAKIN ARKADASIM BU SEKILDE 33+ 1 DE DOGUM YAPTI ILK IDRARDA PROTEIN CIKTI. SONRA TANSIYON TAKIBI BASLADI 150-80 140-80 CIKIYORDU DOKTOR YUKSEK DEDI GUNDE 1 TANSIYON ILACI BASLADI SONRA 15 OLDU 2 YE CIKTI ILACI SONRA FAYDA ETMEYINCE HEMEN ALDILAR BEBEGI . ONEMLI OLAN IDRAR VE TANSIYON SEN SUREKLI BAKTIR CUNKU NOLUR NOLMAZ
adones adones in dediği gibi enfeksiyon çoğu gebede oluyor, monurol saşe grubu ilaçlar toparlar. Tansiyon olup olmadığı da belli değil sende, dur bir ölç bakalım hemen panik yaptırmayın kadına yahu :) İdrarda protein tansiyondan kaynaklanabiliyor sadece o yüzden tansiyonuna bak dedik. Ben her gün ölçüyorum idrarımda protein eser miktar çıktı en son. Doktor önemli değil dedi. Senin kaç çıktı acaba yüksek bir değer mi çıktı ki? Doktor kontrolünde olduktan sonra hiçbirşey olmaz korkup tansiyonunu çıkarma. Sen düzenli ölçüm yap kontrolüne git sıkıntı olmaz. Arkadaşın bahsettiği kontrol altına alınamayan tansiyon. Birbirinizi korkutmayın :) Z Zek_06

Oyy yerim onun kiskancliginiii. Sevndm kuzu ya agrimadgna. Benm oyle tempolu bi hayatm yok. Bazen minnaka bsyler almaya cikiyorum. Zor atiyorum kendimi eve. Saka maka derken agirlasmisiz.
Hemde ne agirlasmak bide bana kalk yuru diyolar cok oturuyormusum gibi gicik oluyorum artik gece biraz ayaklar iniyo yere indirince yine davul gibi :D patlicak diye korkuyorum :D evi temizliyorum simdide ya biraz toz olsun sinirim kalkiyo ama yapmayada halim olmuyo cok takiyorum kafaya onuda

Amin inşallah bide gazsız olsunlar :)))
Aminm cok amin insallah sakin olurlar, gazsiz ve huzurlu olurlar. Cumartesi bebis görmeye gittik kuzenim ve yengem dogurdu ben sok oldum ikiside oyle usluki anlatamam ya özellikle kuzenimin oglu koydugun yerde etrafina bakiyo sesler cikariyo uyuyo uyaniyo acikinca agzini acip kapatiyo meme ariyo ama hic ciglik bagirma kendini parcalayarak aglama yoktu :) dedim insallah benim oglumda böyle akilli uslu olsun. Öncelikle sag salim saglikli dogsunlar tabiki gerisine katlaniriz ne olursa olsun onlar icin variz sonucta.

kizlar merhaba,ara ara takip ediyorum sizleri bilmiyorum daha once bunu konustunuz mu ama sac boyatma konusunda ne düsünüyorsunuz.?
kizil sacliyim gebeligin basindan beri hic boyamadim ama nasipse gebelik cekimi ve dogumdaki fotolar icin boyatmayi dusunuyorum ama cok kararsizim. doktorlar 12. haftadan sonra organik boyalara izin veriyor ama cok muallaktayim sizinde fikirlerinizi almak istedim

İs yerinde birlikte calistigimiz arkadas beni yemekhaneye cagirdi, tansiyonum dustu yanimda durur musun diye, gittim dedim arac cagiralim eczaneye gidelim yok dedi sen yanimda dur gecer 5 dakikaya dedi. Neyse 5 dakika sonra iyiyim hadi cikalim dedi. Ofise bir girdim, kattaki herkes gelmis suslemisler ofisi, birseyler hazirlamislar cok mutlu oldum gercekten :)

Aminm cok amin insallah sakin olurlar, gazsiz ve huzurlu olurlar. Cumartesi bebis görmeye gittik kuzenim ve yengem dogurdu ben sok oldum ikiside oyle usluki anlatamam ya özellikle kuzenimin oglu koydugun yerde etrafina bakiyo sesler cikariyo uyuyo uyaniyo acikinca agzini acip kapatiyo meme ariyo ama hic ciglik bagirma kendini parcalayarak aglama yoktu :) dedim insallah benim oglumda böyle akilli uslu olsun. Öncelikle sag salim saglikli dogsunlar tabiki gerisine katlaniriz ne olursa olsun onlar icin variz sonucta.
Maşşallah darısı başımıza artık, benim oğluş şimdiden yerinde durmuyor. Sağlıklı olsunlarda önemli olan o dediğin gibi :)

İs yerinde birlikte calistigimiz arkadas beni yemekhaneye cagirdi, tansiyonum dustu yanimda durur musun diye, gittim dedim arac cagiralim eczaneye gidelim yok dedi sen yanimda dur gecer 5 dakikaya dedi. Neyse 5 dakika sonra iyiyim hadi cikalim dedi. Ofise bir girdim, kattaki herkes gelmis suslemisler ofisi, birseyler hazirlamislar cok mutlu oldum gercekten :)
Aayyy ne hos bir surpriz boyle :)) izne ayrildigin icin sanirim degilmi

Bazen acayip enerjik oluyorum bazende pısmış bir balon gibi ruzgarda savrulur gibi bi o odaya bi o odaya buldugum yere devriliyorum :))) bugun maasallah cok iyi hissediyodum kendimi guzelce bir evimi temizledim .normalde supursem silemiyorum silsem toz alamiyorum bugun hepsini hallettim cok sukur.aksama bunun ustune guzel uyurum herhalde :)))
Yani sanirsam :deli:
aman oyle umuyorum iste bakalim :halay::halay:

Canimm internette her yazana inanir oyle olacagini dusunursek vay halimize bitmez bu hamilelik stresten.sen boool boll su ic annesi takibini yaptir biseycik olmaz takma okadar.yoksa strese sokarsin melegini

kizlar merhaba,ara ara takip ediyorum sizleri bilmiyorum daha once bunu konustunuz mu ama sac boyatma konusunda ne düsünüyorsunuz.?
kizil sacliyim gebeligin basindan beri hic boyamadim ama nasipse gebelik cekimi ve dogumdaki fotolar icin boyatmayi dusunuyorum ama cok kararsizim. doktorlar 12. haftadan sonra organik boyalara izin veriyor ama cok muallaktayim sizinde fikirlerinizi almak istedim
Bu konuda çok değişik dr görüşleri var benim saçlarımda beyaz çok saç rimeli ile kapatıyorum tabiki boya gibi olmuyor ama hem kadın doğumcum hemde perinatalogum ikiside boyamanın ne kadar organik olsada bebeğe sonradan kanserojen etki yapacağı görüşünde en sinir olduğum konu çünkü ilk defa bu kadar bakımsızım ama malesef doktorumu dinliyorum. Bebek iyi olsunda saç rimeli ile idare edicem artık

N nhrk arkadasim nerdesin nasilsiniz merak ediyorum seni .kizlar hic yazdimi ben belki kacirmis olabilirim.hersey yolundadir umarim

Çok güzel bi sürpriz olmuş bende böyle bi şey isterdim ama nerde :KK200::KK9::KK9::KK75::KK9:

Back
X